Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 914
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Някой използвал ли е това червило? Как е?

# 301
И аз се възползвах от безплатната доставка в Лили, поръчах си двата крема на Микса, които бях споделила тук. Ще споделя мнение, когато ги пробвам, водят се подхранващи и подходящи за зимата.

# 302
С boxnow все още им е безплатна доставката на Лили без ограничение за определена сума.

# 303
  • Deutschland
Коя от вас ползва крем за тяло Тесори д'Ориенте? Ароматът нормално ли е да изчезва толкова бързо? Иначе крема е прекрасен, попива бързо, не лепне, оставя кожата копринено мека. Не успях да намеря парфюма към него, за да допълня. Имаше само парфюм Аюрведа, ползвала съм го, но не ми харесва. Моят крем за тяло е Хамам.

# 304
Аз съм имала крема с орхидея. Аромата изчезваше страшно бързо. Иначе като крем беше един от най-харесваните от мен.

# 305
Моя приятелка си купи парфюма им от Италия. Много е нежен и траен

# 306
От душ гела цялата баня ухае, но по кожата не се задържа също.

# 307
Tesori не са кой знае какво..... даже според мен въобще не стават .Гадни са ми.Изобщо всичко от тях

# 308
И аз не понасям подобни ориенталски миризми, никога не съм купувала нищо на Тезори. Единствено ми попадна в полезрението някаква пръскалка със зелен чай ( обожавам този аромат) и искам да го подуша.

# 309
Бях полудяла по Хамам серията .. имах дори омекотителя, обаче всички около мин се оплакваха от аромата и не съм подновявала. Аз съм фен на такива ориенталски аромати, пробвала съм всички, но орхидеята даже не я усещам, много е нетрайна.
Хамам, сякаш беше сносна като трайност, не си спомням да е изчезвал бързо аромата.

# 310
Орхидеята е 1:1 с един парфюм на Дженифър Лопез Miami Glow.

# 311
  • Light of Zartha
Момичета, препоръчайте комплект за подарък. За майка ми е, става на 55г и използва дневен и нощен, но каквито си хареса на момента. Иска ми се да ѝ подаря някаква серия, но нямам впечатления от нищо.

# 312
Някой да е пробвал този спрей за къдрици? Отдавна го дебна, но чак сега виждам, че вече са го качили в сайта на DM.

Дали ще го има из магазините?
https://www.instagram.com/reel/C12Lc3_M40N/?igsh=dDF0N3dzeXdna2o1

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 18:30 от Амбър

# 313
Тезори много ги развалиха преди миризмата траеше с дни чак ме е заболявала главата ..

# 314
Някой да е пробвал този спрей за къдрици? Отдавна го дебна, но чак сега виждам, че вече са го качили в сайта на DM.

Дали ще го има из магазините?
https://www.instagram.com/reel/C12Lc3_M40N/?igsh=dDF0N3dzeXdna2o1
Зареден е. Чудих му се наскоро и така и не го взех.

Общи условия

Активация на акаунт