и карактера на Рамо - Джихан. 

Изчетох ви с интерес 

А това е непростимо,човека се е разсъблякъл ,а аз така неуважително да не помня
Но то пък от доста разсъблечените Шахсу и Маран човек може да остане разноглед ииииии разсъбличанката на Джихан ей тъй се пропуска 
Всъщност те мама и син са ясни какво искат ,но защо точно го искат ,какво ще постигнат ето това е чудното.Да искат Кая да стане наследник на Корхан ,хубаво това е ясно,но защо искайки това се опитват да изложат всички Корхан ми е интересно.Нали по този начин като дискредитират семейството така ще дискредитират и себе си.Кая на какво ще е глава
, на семейство за което всички говорят и то не с хубаво ли
И този Шехмуз дето Нюкет все го навира в орбитата на Корхан той не е ли малко опасен ,не е ли меко казано като бомба която всеки момент може да избухне.И като избухне може и Кая и Нюкет да пострадат ,или ако не друго няма ли заради всички тия скандали около Корхан бизнеса им да пострада и тогава въпроса отново е на какво точно Кая ще бъде собственик ,на едно голямо нищо ли 

Джихан си е супер ,а ако има и повече сцени във втори сезон ще е още по-супер

Ако е за него ще е супер ,защото и този сериал много ми беше харесал.

естествено. Много добре стои там, много му отива да е Джихан, съвсем различен образ от Ферит. Кака Серенай е красива жена, но изобщо не стои добре до тези млади мъже, много зряло излъчване има, сори. Но да не разводним темата за СейФер, има ли тема за Шахмаран? Препоръчани теми