Избор на прахосмукачка - 6

• 37 765
  • 597
  •   1
Отговори
# 585
Вероятно моята е сходна с горната прахосмукачка, не мога да кажа каква е разликата, но съм изключително доволна и от начина на работа, и от приставките, и от дължината на кабела, практически с него и дължината на тръбата радиусът на действие е 10 метра: https://www.tehnomix.bg/prahosmukachka-philips-fc-9744-09?qty=2
Ако не е спешно, периодично я намаляват.

# 586
  • до най-прекрасния мъж
И аз съм доволна от Филипс. https://zora.bg/product/fc972909-1?utm_source=channelsight&utm_m … 868c-ee94658ed503
Тази е моята, изключително доволна съм, ползвам я от 2-3 месеца, дърпа много хубаво.

# 587
Момичета, искам съвет.
Писах, че си поръчах нова Ровента, тъй като старата ми изгоря.
От Техномикс, гаранция 2 години.
Още при първото ползване забелязах, че четката не е подвижна там където трябва да е , което пречи да засмуче килима , а просто се плъзга отгоре. Съответно не я ползвам, защото трябва да се навеждам да я оправям. След 4-5 ползвания още има мирис на изгоряла пластмаса. Писах им, ни вест, ни кост.
Чудя се как да постъпя.
Говоря за ето тук, прекалено плътно прилягат двете части на четката, при старата се движеха свободно.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 19:48 от Mateah

# 588
Щом е в гаранция, АЗ бих им я засилила с рекламация на момента.

# 589
Не ми се ще да я засиля без да имам поне отговор от тях.
Ще пиша и трети път, докато поръчвах , любезно отговаряха в рамките на пет минути , сега се правят на ощипани.
Не е турбо четката., но така неподвижна не е използваема. Другата се води за паркет.
Мога да ползвам четката от старата, но не ми се струва редно да правя компромис с дефектен продукт.

# 590
  • Пловдив
За " турбо четка" ли идея реч? Ако да- рекламация.
Редакция
"Турбината"' не лагерува в посочените зони.
Ако се опитвате да прахосмучете килими с четка за твърди настилки -няма как да не залепва за килима.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 19:51 от whitefang

# 591
Откъде е този мирис на изгоряла пластмаса? Това на новата ли е? Няма как да е от четката.

# 592
  • Пловдив
От една от осите/ или 2~те на "турбината". Или свържете на лопатки на компренорната страна в корпуса на Турбината.
Без четка мирише ли на изгоряла пластамаса

# 593
Първо това не ми прилича на турбо четка. И второ, дори и да беше няма как да замирише от осите.

# 594
Мирише и с четка, и без четка, днес изпрахосмучих няколко оси за две минути, веднага се размириса.
Реших, че при ползване на нов уред може да има някакво обгаряне , но след пет ползвания не ми се струва редно.
Със същия успех мога да си ползвам старата , точно заради миризма на изгоряло взех нова.
Явно съм голям карък с прахосмукачките- замина батерията на робота, на безкабелната потроших една част, та сега се лепим с тиксо, и за капак тази.

# 595
Ти си знаеш.
Но с писане те няма как да ти кажат какъв е проблема. Отделно нямат и интерес...той е до момента в който ти вземат парите.

# 596
Момичета, искам съвет.
Писах, че си поръчах нова Ровента, тъй като старата ми изгоря.
От Техномикс, гаранция 2 години.
Още при първото ползване забелязах, че четката не е подвижна там където трябва да е , което пречи да засмуче килима , а просто се плъзга отгоре. Съответно не я ползвам, защото трябва да се навеждам да я оправям. След 4-5 ползвания още има мирис на изгоряла пластмаса.

Вижте в гаранционната карта кой сервиз обслужва Ровента и направо с тях се свържете. Вероятно има дадени телефонни номера.

# 597
Когато купувам малки електроуреди, винаги ги  карам да отворят кашона в магазина, да ми покажат всичко и да включат уреда да видя, че работи. Някой продавачи казват разбира се, други се мусят, но пак ми показват. Това им е работата.

Общи условия

Активация на акаунт