Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 826
  • 854
  •   1
Отговори
# 660
При мен цикълът винаги започва точно 14 дни след овулация. Само дето последните месеци овулацията ми е страшно късна - на 26-27 ден, което малко започва да ме притеснява. Преди цикълът ми винаги е бил 35-37 дни, този месец отивам към 42.
Хормоните ми уж са наред, може би още се колебаят след аборта и затова така се получава.
Взех си мио-инозитол, но не знам дали не е добре да изследвам нещо преди да го почна. Ако имате съвети, ще съм благодарна Simple Smile

# 661
  • Ст Загора
Thedooodle, инозитола е хранителна добавка според ендокринолог. Даже и за бременност не е проблем според него.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 20:49 от nasito8988

# 662
Doodle, аз също бях с много късна овулация и дълъг цикъл, средно 34 дена, но и над 40 съм имала. Пусках полови хормони на 3-ти ден (LH беше доста високо) и след преглед откриха, че имам поликистозни яйчници. За справяне с това ендокринолог ми изписа инозитол. Доста ми регулира цикъла и го съкрати до 24 - 29 дни.

# 663
Аз пусках последно полови хормони преди да  започнем опитите и тогава бяха наред. Все се надявам, че ако имах ПКЯ щяха да са го видели на някой от всичките хиляди прегледи, на които съм била последните месеци.
Иначе за инозитола четох, че уж подобрява качеството на яйцеклетките. От друга страна, не обичам да пия неща, без да има доказана необходимост. Въртя си се и аз в някакви кръгове сама Simple Smile

# 664
  • Замък сред облаците
B8 (инозитол) не знам да се изследва у нас. Той е водноразтворим витамин и трудно се получава натрупване. До 4гр е абсолютно безопасна доза.

# 665
Аз направих един престо, но е напълно отрицателен и просто си чакам цикъл. Явно е от стимулацията през Ноември .

# 666
  • Ст Загора
Другият път Жаки.
Аз септември имах симптоми на бременност хем не правим опити . Но правих тест де.

# 667
Другият път Жаки.
Аз септември имах симптоми на бременност хем не правим опити . Но правих тест де.

Аз вече не се надявам на естествено забременяване и на чудо. Аз с трансфер не забременях пък естествено, но това е положението.

# 668
Съжалявам, Жаки, дано съдбата ни изненада приятно някой скорошен ден.

Весело посрещане на новата година, момичета! Пожелавам ви желанията ви да се сбъдват!

# 669
Съжалявам, Жаки, дано съдбата ни изненада приятно някой скорошен ден.

Весело посрещане на новата година, момичета! Пожелавам ви желанията ви да се сбъдват!

Весело посрещане на новата година на всички и дай боже скоро да ни се случи и на нас! Heart

# 670
  • Ст Загора
Другият път Жаки.

Аз вече не се надявам на естествено забременяване и на чудо. Аз с трансфер не забременях пък естествено, но това е положението.
аз не казвам естествено. Казвам че ще успееш следващият път

# 671
Другият път Жаки.

Баба е на 77г. Разказвала ми е нейната история. На 15г. се омъжила за дядо и 3 години не са имали нито едно забременяване. Ходила при един доктор само. Той все казвал: "Дете с дете на ръце. Ще стане.".
3 години опити с нито едно забременяване ми се виждат доста. Хората тогава много са ги обсъждали, тъй като е било ясно, че след сватбата трябвало да има бебе веднага. Но на нея не и дремело особено....Което е голям плюс понеже психиката е от значение за забременяването...забременява на третата година..износва си баща ми😀 и в общи линии си е нормално всичко...
Изведнъж може да се случи чудото. Опитвайте.
Вярвам, че всеки истински надяващ се човек ще получи каквото иска, ако е спокоен и оптимистично настроен.

Аз бих искала да попитам относно цервикалната слуз, която уж показвала настъпваща овулация.
Втори месец следя тази слуз и я имам на 7 ден от първия ден на цикъла. Менструацията ми е 5 дни, тоест два дни след нея имам тази слуз.
 Това дали е сигурен признак за овулация?

Четох различни мнения. Не съм си правила тест за овулация, за да проследя, но може би другия месец ще направя, ако дотогава не се е случило желаното от всички тук в темичката..

# 672
  • Замък сред облаците
Единствения сигурен знак за овулация е самата овулация Simple Smile. ЦС е подготовка на шийката и за улесняване на преминаването на сперматозоидите. Част е от цялата подготовка на организма за зачеване, няма пряка връзка с овулацията. ЦС обикновено се появява около 5 дни преди овулация.

# 673
  • Ст Загора
Жаки си знае положението. Писали сме, ноо не помня. Може мъжки фактор да имат....
Е не пречат опити де.

# 674
Жаки си знае положението. Писали сме, ноо не помня. Може мъжки фактор да имат....
Е не пречат опити де.

Нямаме мъжки фактор, нямаме и женски реално доказан. Аз съм на 29, ММ е на 30. От три години сме по болниците. Четири инсеминации и два опита инвитро. Имат съмнения в качеството на ембрионите и уж яйцеклетките, но дори след втория опит имахме 90% оплождане, накрая пак ни останаха само два ембриона с лошо качество. Това е. Да, писали сме си Наси. Аз съм при Станулов сега

Общи условия

Активация на акаунт