Любители на котки - Тема 190

• 35 766
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Можеш да ѝ предложиш малко масълце.

# 211
Amy, какво, кокосово, краве? Май за кокосово ми се върти, имам у дома.
Ще може ли във витаминозната паста, която тя яде? Иначе нямам никакви шансове, никакви!

# 212
  • Варна
Наш Сивчо не е добре, отказва да яде и лежи на кравайче в чекмеджето си. Не е топъл, но се държи като уплашен. ММ казва, че е защото знае, че ще отиде на доктор.
Тъкмо беше хубав и дебеличък, какво пак го налази ...

# 213

Много е интересен конеца.  Само се опитва да го захапва. А болната се разсейва с един гоблен.

Чета ви набързо, че нямам време. Вече с нетърпение очаквам почивните дни да се разсея от работа.
Да оздравяват болните котенца.

# 214
Както и очаквах, не успях да и дам доброволно от маслото.
Първо пробвах с чисто, после го смесих с витаминозната паста.
Тя усети, че нещо не е наред и не пожела да оближе.
Не знам какво да я правя. Вече не е акала от 48ч. Храни се и е активна. Има ли средства, които да я разхлабят? То е ясно, че до утре, ако няма подарък ще я водя, ще не ще.
Другия вариант е сега с мъжа ми като се прибере да се опитаме да и сложим от маслото в устата "насила".
Имаме и капки дулколак, някъде четох, че става да се прилагат,но аз съм много предпазлива с експериментите ....
А иначе като я заведем на вет, какво да очакваме, клизма ли ще и правят? Ох, не искам да ми я мъчат, тя без това не дава чужд да я докосне, камо ли това.  Съска ги, ръмжи, направо им е взела страха и доктора винаги си взима асистент, плюс нас двамата с мъжа ми.
Единия доктор даже изподра до кръв...
Ако утре стигнем до вет, ще и бъде извършена пълна програма от изследвания, кръвни, профилактични и някои тестове, които исках да и направим, заради уличното и потекло.
Скоро бях занесла изпражнение за изследване и там всяко беше наред.
Има ли някоя нечовешка майка с такъв проблем като нас?

# 215
  • София
Kitty, не насила, просто ѝ намажи лапичката с масло и тя ще си я оближе... и така 2- 3 пъти. ☺️

# 216
Мъжът ми и отвори устичката и доброзорно изяде масълцето. Не беше болка за умиране и по-големи гадости е яла.
Кога да очакваме резултат?
Тя продължава да си хапва пауч, гризка от гранулите, но не ака.

# 217
  • София
Amy, какво, кокосово, краве? Май за кокосово ми се върти, имам у дома.
Ще може ли във витаминозната паста, която тя яде? Иначе нямам никакви шансове, никакви!
Как кокосово? Коя котка яде такова нещо? Краве трябва да е! Да мирише на мляко. Котките обичат млечни продукти. Ближат с удоволствие масло, истинско краве мляко, сметана. А ако се намаже на лапичката, както е посъветвала AnyHr, става съвсем лесно.

# 218
Laughing
Разхлабващи са млякото и млечните, масло, зехтин, фибри (морков, тиква), рибата (особено цаца), сурово пилешко дробче...
Един ден не ходене до тоалетна не се счита за запек. В темата сме чували и за 5-6 дни. Не бързай да я водиш на вет за това. Щом се храни и игае, значи е добре.

# 219
Пак и се размина на косъм. Свършила е тази работа, дори не сме разбрали кога.
Ще пробвам идеята с намазване на лапките, следващия път. Тя на 10 дни веднъж е със запек, т.е пропуска акане за ден, но никога до сега с повече от 48ч.
Казала съм на доктора, той е винаги спокоен за разлика от мен, но пък ме търпи  и обяснява на дълго и широко, всичко, което питам. Simple Smile

# 220
Как кокосово? Коя котка яде такова нещо?
Моята 😂, Дара обича кокосово масло, има си нейно бурканче даже. Кокосовото масло било полезно за кожа и козина, но ефект при запек няма.
Нормално е да ходи до тоалетна веднъж на 36 часа, един ден да пропусне не е проблем.

# 221
Аз съм давала гелче Дулколак, от онези еднократните пакетчета.
Със спринцовка. Никакъв проблем не е, само трябва да се спазва дозата.

Моите котки обожават краве масло, кучето също. Извадя ли маслото от хладилника и зоопаркът пристига Simple Smile

# 222
Аmy, имаш ЛС.

# 223
  • Варна
Сивчо е от сутринта във вет. клиника, с температура 40 градуса и две големи рани в устата...
Много е халтав милият и бързо го хващат лошави вируси, ама се грижим за него, ветовете и те са на линия винаги.

# 224
Бързо да се оправят всички котенца и да радват стопаните си.

Някой да иска коледен подарък? 😁

Общи условия

Активация на акаунт