Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли значение високият прогестерон по време на бременност?
Какви могат да бъдат причините за появата на черни точки след прием на лекарства?
Какво представлява PAPP-A и какво означава високата стойност на този показател?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли значение високият прогестерон по време на бременност?
-
Какви могат да бъдат причините за появата на черни точки след прием на лекарства?
-
Какво представлява PAPP-A и какво означава високата стойност на този показател?
PAPP-A е протеин, произведен от плацентата по време на бременност. Високите нива на PAPP-A могат да бъдат индикатор за риск от различни усложнения по време на бременност, като прееклампсия или забавяне на растежа на плода. Важно е да се консултирате с вашия лекар, който може да предостави повече информация и да препоръча допълнителни изследвания или наблюдение.
-
Какво може да причини зацапване след преглед със спекулум?
-
Каква е шийката на матката и какво означава стойност от 31,1 в 11+6 седмица от бременността?
За някои синдроми % акуратност даже е доста по - нисък.
Хора, куца ви проста биология и логика, честно! Слушайте ги тези дето ви се кълнат в експертност и които не носят реална отговорност ако сбъркат - изборът си е ваш. Толкова е нелепо че не се сдържах да коментирам, пфу
Все едно някой да ви продава пенкилера и да викате "давай го, плащам". И приказвате глупости сякаш ако фетален морфолог ви каже, че в нещо има, няма да минете през амнио или хорионбиопсия...
И чешене на езици се казва, когато просто си приказваме без да намесваме фактология или научни обосновки - тук случаят не е "аз не съм съгласна с теб, защото просто имам различни убеждения", случаят е "не ме интересува кое как работи, аз искам да вярвам в каквото ме успокоява". В което няма абсолютно нищо лошо, ако не бяхме в публичен форум, където можеш да подведеш неопитен човек. И не да го подведеш какво веро да си купи от магазина, а за нещо животоопределящо.