Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли значение високият прогестерон по време на бременност?
Какви могат да бъдат причините за появата на черни точки след прием на лекарства?
Какво представлява PAPP-A и какво означава високата стойност на този показател?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли значение високият прогестерон по време на бременност?
-
Какви могат да бъдат причините за появата на черни точки след прием на лекарства?
-
Какво представлява PAPP-A и какво означава високата стойност на този показател?
PAPP-A е протеин, произведен от плацентата по време на бременност. Високите нива на PAPP-A могат да бъдат индикатор за риск от различни усложнения по време на бременност, като прееклампсия или забавяне на растежа на плода. Важно е да се консултирате с вашия лекар, който може да предостави повече информация и да препоръча допълнителни изследвания или наблюдение.
-
Какво може да причини зацапване след преглед със спекулум?
-
Каква е шийката на матката и какво означава стойност от 31,1 в 11+6 седмица от бременността?
меки сирена и аз не ям и сурова риба. Ама луканка съм яла.
Например пастет ям само на Балкански легенди, мезета на Елко или от Бозмов, сирене също купуваме от две места само.
Нямам търпение за джин тоник, аперол шприц, маргарити и топли морски дни. Ей това ме мъчи