Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 82

• 29 998
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
А луканки? За тях не се бях замисляла, ама то пък да умрем ли, мамка му Grin меки сирена и аз не ям и сурова риба. Ама луканка съм яла.

# 691
А луканки? За тях не се бях замисляла, ама то пък да умрем ли, мамка му Grin меки сирена и аз не ям и сурова риба. Ама луканка съм яла.

Няма да лъжа, боцвала съм си по някое друго парченце хаха саламче също си режа на сандвич понякога, но гледам да не прекалявам.

# 692
По принцип не може, ама и аз съм си хапвала.

# 693
  • София
Аз такива неща хапвам (макар и рядко), но от производители, чиито продукти съм яла в продължителен период и преди да забременея Simple Smile Например пастет ям само на Балкански легенди, мезета на Елко или от Бозмов, сирене също купуваме от две места само.

# 694
Не мога без луканка и сухо мезе хахаха

# 695
Ей това ми е болната тема, тия сухи мезета само си ги представям. За нова година си подготвях едни плата с мезета и ми остана в ръката едно късче прошуто и по навик си го хапнах. Тъкмо преглъщам и се сещам, че не трябва и си викам айде замина.
Като го видя ММ да се задава с една дъсчица нарязани мезета и една биричка вечер и ми се плаче, ама нали да съм изпълнителна не хапвам.
След раждането съм поръчала вкъщи да ме чака огромно плато с всякакви сирена и сухи мезета, освен ако не е проблем и за кърменето.

# 696
  • София
Ям си и луканки, и пастърма, и прошуто, а вчера и половин чаша бира. А за пастет като ми се дояде взимам един детски пилешки с много изчистен състав.

Само като родя съм заявила да ми се зареди летният шкаф за коктейли Grinning Нямам търпение за джин тоник, аперол шприц, маргарити и топли морски дни. Ей това ме мъчи Grinning

# 697
Като каза бира - миналата седмица като разбрах, че бебетата са две на първия преглед, бях шокирана съответно Grin и лекарката на изпроводяк ми вика "Айде и пийни една чаша вино довечера, ама не съм ти го казвала аз" Grin

# 698
Кърмене без коктейли ....ще бъде трудно лято🤯😀

# 699
Най-много жаля за сушито 🥲 Ще искам голям сет на изписването, та даже още в болницата 😃

# 700
Оле Марти, 2 ли са? Много хубаво, дано върви леко.
Ние очаквахме да бъдат 2, защото ММ има доста близнаци в рода, но се оказа 1. Хем ми стана малко тъжно, хем малко се облекчих, странни са тези емоции.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 13:17 от JustLinn

# 701
Дааа, две са Grin надявам се и аз всичко да е наред. Ще се бутаме в двустайката, ама това е Neutral Face

# 702
Момичета малко ще сменя темата извинявайте но, за 2 месец получавам писмо от НОИ с отказ за изплащане на болничен?! Как така работя все още съм на договор нещо не ми е ясно?

# 703
Пише, че нямате 6 месечен осигурителен стаж. Не знам, мисля, че има тема за НОИ, потърсете я.

# 704
Колко месеца стаж имате? Да няма някакъв проблем и работодателя да не е внасял осигуровки? С ПИК номер може да си проверите кога, кой, какво е внасял за вас.

Общи условия

Активация на акаунт