Бачорски и златната ябълка - Тема 7

• 44 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Крайно несериозни са. Абсолютно елементарно е да направиш така епизодът да е качен точно в 18 часа и да има "премиера".

Също толкова несериозно е да направиш пауза от 14 дни между епизодите и да качиш промото за новия епизод 2 часа преди предполагаемата му премиера

# 106
Насе, Насе, ако четеш тук (а знаем, че четеш), да знаеш, че така не се прави!
За следващия сезон си наемете продуцент. Откъм мениджмънт също куцат нещата. Не поддържате фейсбук страницата, не рекламирате навреме новите епизоди, не пускате анонсите навреме, не пускате епизодите навреме. Има си схеми, по които се пускат тийзърите. Ако нямаш време и не ти се занимава, просто не се занимавай.
Надявам се във втория сезон да няма кръпки с чалга елементи и разни цигани, от рода на "ко каза̀ ко" като в Господари на ефира, разни безумно непрофесионално направени ефекти, напълно излишни...
А разни сторита сутрин "днес епизод няма да има, ей така, щото ме дразните", са недопустими. Щом си обиждате зрителите и ги третирате като помияри, не очаквайте да ви се качва гледаемостта, само ще губите зрители. Пълна немощ откъм организация и планиране, откъм монтаж и озвучаване (музиката гърми под гласовете, никакъв баланс), сериите закъсняват, не се дава обяснение на зрителите. Поне "Къщата на инфлуенсърите" казваха на зрителите защо даден епизод се бави. Ама там продуцентите си уважават зрителите.
Дано някой си вземе бележка.

# 107

И аз вече ди мисля, че е нарочно

# 108
хаха ами нали трябва да изрежат частта с барбито сега, тя да не е луда хейта да падне пак отгоре и

# 109
С час и половина закъснение:

# 110
Изгледах целия епизод и не знам точно какво да си мисля, стори ми се, че Атанаска ревнува от Емилия..иначе е хубаво, че Емели расте щастливо и удовлетворено дете, а майка й определено притежава емоционална интелигентност и поставя детето на първо място..

# 111
С тия народни носии и шевици... същата тематика беше и в Мис Плюс Сайз тази седмица. Много гледат от "Фермата" тия онлайн риалитита

# 112
Атанаска се показа като много дребнава.

# 113
Мега скучен епизод. Детско парти и лиготии.
На Даниел розовкото му тича Grinning

# 114
  • София-Лагера
Емилия ме изкефи 🤣Дала съм то го ,оправай се 🤣
Наска ,какво да кажа ,дребна душица .Ревнива ,грозна и злобна !
Даниел си е коцкар ,кефи се максимално на създалите се ситуации .
Пълен женкар ,100% топва чушката някъде !
Нищо чудно близнаците да са от Барби 🤣

# 115
Още съм на първата част. Антон и семейство ги нямат на купона. А там са от кол и въже.

# 116
  • В страната на мечтите.
80 човека на рожден ден?? Бива показаност, ама тяхното минава всякакви граници. Още съм на няма 10 минути от епизода, ама вече съм в потрес какви хора са поканили, че и цигански оркестър на рожден ден с народни носии?!

# 117
Още съм на първата част. Антон и семейство ги нямат на купона. А там са от кол и въже.
Антон и Рени бяха в механата. Не ги видях на рождения ден на Емели.

# 118
Антон и Рени бяха в механата. Не ги видях на рождения ден на Емели.

На рождени ден са на Емели. Рени много зле облечена но все пак е розово.

# 119
Атанас е качил стори с Антон и Георги. Антон също явно има луксозен автомобил.

Общи условия

Активация на акаунт