Бачорски и златната ябълка - Тема 7

• 44 605
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Според мен ако днешния епизод не е нещо наистина много добре, съвсем ще отблъсне аудиторията. След като си изпуснал една седмица епизод е доста по-лесно да се откажеш да гледаш 🤨

# 91
Аз още предния не съм гледала...нещо рязко ми опротивя работата...Нали платени сторита щеше да качва?Не дават сиг пари хората за глупости

# 92
Груба грешка, че пропуснаха миналата седмица. Тази и другата седмица трябваше да пропуснат. Хората вече са настроени празнично и ходят по партита, гледаемоста по празниците ще е никаква. Не са си направили сметките кога да започне шоуто. Трябваше да почне по рано и точно преди коледа да свърши. Така правят всички продуценти.

# 93
Ее пуснали са промото! Изглежда най-интересното досега! Рожденния ден на Даниел и Емели. Завидно чувство за хумор между Емилия и Атанаска 😂 Харесва ми! Дано да е интересно!

# 94
От това, което се чува, Емилия проявява чувство за хумор, захапвайки Атанаска, а Наска съска, че Даниел ще пренесе момичето, което е Барби, тая луда ревност е леко смешна

# 95
2 седмици, чистиха заснетити реакции на Атанаска ли? Grinning

# 96
  • София
От това, което се чува, Емилия проявява чувство за хумор, захапвайки Атанаска, а Наска съска, че Даниел ще пренесе момичето, което е Барби, тая луда ревност е леко смешна
Ако преди да си официална половинка си била любовница, мисля е обяснима.

# 97
Щяла да разбие муцуната на барбито, Насоо , Насоо селянке дръж се на положение и порасни

# 98
  • Sofia
А кое е това “Барби”?

# 99
  • София
Рожденият ден на Емили беше на тема Бсрби и бяха поканили момиче, което да играе "барби".

Не е странно, че Атанаска не иска Даниел да опипва някякво непознато момиче, но не е задължително всичко да бъде изказване по такъв начин.

# 100
За рождения ден на Емели, извикана от Емилия и естествено Наска ревнува, че мъжа й я носи. Спор няма, че е ревнива, но пък може и нарочно да го е казала за шоуто.

# 101
Тя по принцип си го следи много , сакън да не го изтърве

# 102
  • София
Ама и Генерала как я попипва бррр….

# 103
Тоя Даниел даже клипа за смъртта на баба си качил на стори, за кликове. Какво ли не правят за гледания тези хора.
Между другото такъв тъп сбогувания винаги са ми много странни. Все едно починалия ще ти отвори фейса или инстаграма да те изслуша.
На хората се благодари и се казва обичам те приживе, тези инста излияния са излишна показност. Особено след сторито с рая в склада с алкохол.
Да, аз видях сторито със съобщение за смъртта на баба му, същевременно склада за алкохол, а двете му гърли - сегашната е предишната се чекнат в промотиране на коледни стоки и фотосесии, захилени до уши. Поне от кумова срама един ден поне Наска да се беше въздържала.....

# 104
Още няма епизод

Общи условия

Активация на акаунт