Бачорски и златната ябълка - Тема 7

• 45 624
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
На мен ми харесват родителите на Емилия, изглеждат симпатични хора. Емилия също много ми харесва, но големите и паднали клепачи често създават впечатление за тъга и умора. Мисля, че Емели ще бъде с подобни очи.

Наска не мога да кажа, че е грозна, но за професионален гримьор хич не умее да се гримира. Да си гримьор и да се появиш с такива петна от небленднат продукт е много зле. Емилия мисля,че не се гримира в ежедневието, но за повод ходи на професионален грим и я правят добре.

Е на кое казвате вие добре? Погледнете и сторитата, погледнете снимките за Бога! 4 тона по тъмен фон дьо тен. Като иска да е по тъмна, да ходи на солариум малко и готово. Това е мега смешно, така се гримират 8 клас момичетата, като маски на лицата.
Скрит текст:
[spoiler/]

# 181
  • София
Този Даниел е толкова самовлюбен, абсолютно досаден. Половината епизод е неговите размисли и празни приказки сам пред камерата. Не мисля че е достигнал чак такова интелектуално ниво, че да го слушаме половината епизод да говори празни приказки.

# 182
Е тя продукцията си е негова, ако иска целия епизод ще говори само той.....

# 183
И на мен ми направи впечатление грима на Наска. Аз не знаех,че е гримьорка не се вълнувам от нея по принцип не я и следя.  Емилия също  много тежко я гримират по някой път и не ми допада. На мен на Наска тоалета не ми харесва много кич. А пък тия бални рокли като принцеса на Уелс са ми много смешни.

# 184
Тя си е мислела, че ще е барбито на партито, но имаше изненада.

# 185
На мен ми харесват родителите на Емилия, изглеждат симпатични хора. Емилия също много ми харесва, но големите и паднали клепачи често създават впечатление за тъга и умора. Мисля, че Емели ще бъде с подобни очи.

Наска не мога да кажа, че е грозна, но за професионален гримьор хич не умее да се гримира. Да си гримьор и да се появиш с такива петна от небленднат продукт е много зле. Емилия мисля,че не се гримира в ежедневието, но за повод ходи на професионален грим и я правят добре.

Е на кое казвате вие добре? Погледнете и сторитата, погледнете снимките за Бога! 4 тона по тъмен фон дьо тен. Като иска да е по тъмна, да ходи на солариум малко и готово. Това е мега смешно, така се гримират 8 клас момичетата, като маски на лицата.
Скрит текст:
[spoiler/]
Може от светлината в залата да изглежда така, освен това на мен не ми се вижда 4 тона по-тъмно, пък вие къде ги видяхте? Това, че е гримирана с нещо неподходящо не я прави грозна. Наска също имаше вместо руж бакенбарди, но не изглеждаше чак грозна. Просто не беше подходящ цветът. Относно Петър не виждам защо да се бърка в организацията на детето, при положение, че там са майка му и баща му. Той може да живее с тях, но детето има баща да помага в организацията. Това, че Наска обича да се вре навсякъде и да организира не означава, че мъжете също се бутат там. Емилия ги сече здраво и много ме кефи каква е устата.

# 186
Не искам да съм зла, но с този грим изобщо не прилича на 25 годишно момиче. По-скоро ѝ слага едни 15 години отгоре.
А за себе си мога да кажа, че се изказвам по повод нейния грим, защото тя е професионален гримьор. Това ѝ е работата, докато Емилия е свободна да се маже и като осмокласничка.

# 187
  • София
Атанаска не е гримьор, а козметик.

По добре прекръстете темата на нещо за Наска 😀 Когато ви покажат,че и Емилия е леш с грима мълчите 😏
Изчетпателна си, даже и малко отгоре… нямаме какво да добавим Grinning

# 188
  • София-Лагера
Даже Емилия е по-хубава без грим.

~Étoile и грим прави,Наска

# 189
Не мисля,че е от светлината 😀😀 няма да поствам други снимки 🤗 И все пак страхотен уикенд на всички! Всеки може да симпатизира на когато си иска 🍀

# 190
  • София
Атанаска не е гримьор, а козметик.

По добре прекръстете темата на нещо за Наска 😀 Когато ви покажат,че и Емилия е леш с грима мълчите 😏
Изчетпателна си, даже и малко отгоре… нямаме какво да добавим Grinning

Била е гримьор в Смолян преди да стане козметик, имала е и салон даже.

# 191
  • София
А извинявам се тогава, пропуснала съм. Тя натъртва, че е козметик, медицински козметик Grinning , а за гримьор не бях чувала.

# 192
И в Пловдив е била гримьор

# 193
  • София
А извинявам се тогава, пропуснала съм. Тя натъртва, че е козметик, медицински козметик Grinning , а за гримьор не бях чувала.

Да, разбирам Ви, знаем си я Насето 😄 ето от инстаграм, в описанието на Ангелова Естетик пише “грим в белисима” и отделно снимка от салона ѝ на завършен грим.

# 194
Гримьор си е Наска, така казва поне.

Общи условия

Активация на акаунт