Бачорски и златната ябълка - Тема 7

• 45 625
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да, да, извиних се вече. Мой е пропуска, обаче не може да отречете че на последните страници има снимки, които да подкрепят моето твърдение, макар и грешно Grinning

# 196
Сакън. Този грим плаши.
А извинявам се тогава, пропуснала съм. Тя натъртва, че е козметик, медицински козметик Grinning , а за гримьор не бях чувала.

Да, разбирам Ви, знаем си я Насето 😄 ето от инстаграм, в описанието на Ангелова Естетик пише “грим в белисима” и отделно снимка от салона ѝ на завършен грим.

# 197
Не само казва, но и го е показвала и рекламирала. Имаше малко студио в Пловдив за грим. Даже беше извикала инфлуенсърката Йоана Йоко да я гримира с цел реклама на студиото и. Тогава я гримира много хубаво, но грима и особенно контура от рожденния ден на Емето са потресаващи.

# 198
За този грим на Емилия ли говорите ?
За мен Емилия е по-хубава без грим

# 199
Изгледах епизода. Коментарът на Даниел, че трябвало новия мъж да помага с подреждането беше гаден. Той си остава баща на Емили и има задължения. Откъде на къде ще иска новия да го отменя?! Емилия е много по-зряла от Даниел и Наска. Петър е нормално да не иска да участва в това реалити, а коментарите тук че трябвало да се снима и демонстрира нещо са нелепи. Това да не са Даниел и Наска. А пък това, че майката на Петър трябвало да се грижи, е абсурдно. По принцип децата да отговорност на родителите, това че баба Сийка помага за Емили е защото Даниел има нужда. Всички странични хора го правят на добра воля, не са длъжни за нищо. Иначе Емилия беше много красива в розово. Като се гримира е топ мацка.
Първата част на епизода не я издържах, изгледах само втората половина с РД на Емели. Мнението ми е 1:1 като на Jeri-sweet. Dart

# 200
  • София
А Атанас като е бил в в клиника за лечение на зависимости редно ли е да пие алкохол?
Иначе с Георги се държат точно като гаджета наистина. Grinning
Можеше да включат малко повече от взаимоотношенията между Георги и Емилия, те са добри приятели.

Симона Пейчева ми направи много лошо впечатление. Мъжа на Михаела, ако не бъркам той беше с изказването за униформите, също.

# 201
И на мен Симона Пейчева ми направи много лошо впечателение. Мъжът на Михаела също. да наречеш народната носия униформа си е направо обида. С народните носии изглеждат в пъти по-добре, отколкото с турските реплики от пазара, с които се носят в ежедневието.

Със Симона май вече не поддържат отношения. Имаше на доста кадри хора със затъмнени лица, предполагам са в списъка на бившите им вече приятели, които не желаят да се появяват в този формат.

Малкият Дани е на 2 и половина. Странно ми е, че все още е с биберон...

# 202
Много бързо се променя приятелския кръг около Даниел и Атанаска. Тези с които ходиха на катамарана и бяха на рождените дни и на двамата, вече не са наоколо. Напоследък се събират само с приятелките на Атанаска.

# 203
Мъжът, който се изказа за носиите не е съпругът на Михаела. Този работи в Бонанза, снимат го постоянно в сторита . Нейния мъж е с изцяло гола глава.
Симона нещо искаше да изпъкне явно, но не й се получи. Иначе много ми харесва на външен вид.

# 204
Да ви кажа, замислих се за темата с евентуално трета жена на Даниел. Не знам коя би се намесила в това семейство с тези две бивши към бъдещ момент. И Атанасия и Емилия са хванали и държат Даниел яко, която с каквото може. Трета жена не виждам да успее да вирее. Втората ок, но дотук. Според мен ще го кара на любовници и така.

# 205
Този Генерал най-много обичал Даниелчо, но повече обича себе си, първите кученца са шампиони, тия там накрая... много грозно изказване.  Така и не разбрахме защо се е разделил с Олга (истинската причина). Но дето се вика родовите модели са много силни - Даниелчо повтаря живота на баща си. Две жени върти на 35 години, две деца и още 2 поне ще направи..., бизнесмен.
Атанас - травма от детството - виждате накъде е избила. Роза - и тя има травма от баща си най-вече  и от всичко, което е преживяла, но тя се е мъчила и борила да я преодолее. Друго богатство освен парите, не признава фамилията.
Антон - и той си избрал да избяга при баща си. Хитро. Защото не виждал майка си, че работела в Гърция да си оправя децата. Той пък имал травма от майка си.
Генералът с доведения син май изградил добри отношения. Къде е шестото му дете, не е искало да  играе във филма?

# 206
Шестото дете не е официално. Едно време стара неговата позната нямала деца с мъжа си и той си предложил услугите (нали е направил 4 деца) да я забремени. Дъщеря му и мъжа на тази жена не знаят истината и за това не разкриват нищо за това семейство. Единствено дъртия Бачор е казал на синовете си: “Ако срещнете жена с това име, не си позволявайте никакви отношения с нея” (нещо в този смисъл). Та децата явно знаят само името на сестра си.

# 207
На шестото дете не се казва името. То не знае, че е дете. Приятелка на Йордан го помолила за услуга да и направи дете. Няма как да участва в продукцията.

Олга и Роза си идват днес за погребението на бабата.

# 208
Не са й казали името в предаването, но децата Бачорски го знаят, за да нямат отношения с жена с това име.

# 209
Този епизод реших да го изгледам.
Атанаска била приготвила парти Джеймс Бонд, ама той искал носии. Питат я какво е партито Джеймс Бонд - “амии парии, пистолетии” JoyJoyJoy Като някаква тийн ми е.
Отделно от две години не пиела алкохол “да не стане белята”. Визира забременяване. Той пък щото не може да я излъже, нали. Освен ако не пие противозачатъчни. Или бяга за Ескапел всеки път.. Глуповата ми дойде.

Тези гюбеци облечени в селски носии няма да ги коментирам. Върха на селянията.
Замъглени са не повече от 4 човека, вероятно по-заможни, или любовници. Единия беше спонсора на Рупецова вероятно. Мъж, стоящ до нея. Може и семеен да е.

РД на Емели - крайно недорасла Атанаска и Емилия, гледаща им сеира.
Даниел - бил показност такъв РД, с изключение на неговия собствен. Абсолютен егоист и егоцентрик. Затова иска и да е многоженец, център да бъде. Комплексар.

Общи условия

Активация на акаунт