Бачорски и златната ябълка - Тема 7

• 44 613
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Аз бях чела коментари,че пише на жени имаше и жени които бяха потвърдили

Поствам и снимка за тези, които казват че Антон и жена му ги няма
Емилия ме изкефи 🤣Дала съм то го ,оправай се 🤣
Наска ,какво да кажа ,дребна душица .Ревнива ,грозна и злобна !
Даниел си е коцкар ,кефи се максимално на създалите се ситуации .
Пълен женкар ,100% топва чушката някъде !
Нищо чудно близнаците да са от Барби 🤣

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 23:07 от Xtechnicus 1992

# 121
  • София
Даниел е трябвало да бъде на рождения ден на малката в 16:00 и нещо, дошъл в 18:40 и като го подкачи Емилия, нашият се изцепи “е ти си имаш мъж”

Този мъж значи да става татко на Емели, явно.

# 122
Явно май, това обяснява последно време защо не взема Емели, особенно след като Емилия заживя с Милото.
Предните епизоди ги пропуснах, но този го изгледах заради рожденния ден на сладурката. Емилия ми хареса как ги слагаше на място и как провокира Наска с Барбито. Наска е много ниска топка, уж кралица, а за селски свади говори, как щяла да скубе коси, да обезглавява барбито. На една дама каквито претенции има за себе си не отива да си проектира такъв сценарий. Много дребна душичка, ревнива и несигурна до мозъка на костите си, никаква зрялост няма в нея. Това обяснява публикуването на издайчническите снимки от изневерите им.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 00:00 от dani-ela-80

# 123
на Даниел очевидно не му е приятно, че Емилия си има нов партньор. Не само от коментара, че не той, а новият трябвало да помага за организацията на рд на Емели, ама и после като бяха двамата пред камерата. Новият изглежда по-богат от Даньо, Емилия вече не е зависима от него.

Стана ми дори жал за Наска, защото покрай Даньо поема доста негативи. Той си е провокатор, очите му шарят. Знае, че всеки момент може да дойде трета жена и ясно защо е така ревнива и неуверена в себе си.

# 124
  • София
Какво да кажа?
Народни носии с циганска музика.
Тематичен рожден ден на 35 годишен младеж - всичко е точно, но за 4 годишно дете са комплекси и позьорщина.
Атанаска като всяка селска пръчка скача да скубе косата на всяка хубава жена по която мъжа ѝ се облизва, без значение тя отразява ли го или не.
Емилия трябва да спрат да я показват, че каквато и да е, рязко се издига на фона на останалите.

А да на Атанаска калта по скулите не подхожда на розовия тюл.

И усетих раздразнение в Даниел от наличието на мъж до Емилия.

# 125
Какво да кажа?
Народни носии с циганска музика.
Тематичен рожден ден на 35 годишен младеж - всичко е точно, но за 4 годишно дете са комплекси и позьорщина.
о,да! Той и Наска си правят по 5 тематични фотосесии всяка година. Може да има тематични рожденни дни за Наска и бебе Дани, ама за 4годишната Емели били комплекси и позьорщина.

доста двойни стандарти спрямо дъщеря си.

а коментарът, че сега имал 2 жени бе доста тъп, Емилия хубаво го посече, че преди 4 години го е предала на Наска. Даньо проявява чувство за собственост над Емилия, но пък тя изглежда с достатъчно остър език, че да го постави на мястото му.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 23:59 от FreesiaR

# 126
И то не кой да е, а негов приятел и бизнес партньор, определено се е подразнил, ама така му се пада.

# 127
Даниел е от тия мъже с чувство за собственост. И дори разделени с Емилия той още я смята за негова територия. Определено доста ясно се видя в този епизод, че не му е приятно най - вече, че е негов бивш приятел. Той колкото и да се прави, че иска Емилия да има човек до себе си никога няма да му е приятно, защото е такъв тип мъж.

на Даниел очевидно не му е приятно, че Емилия си има нов партньор. Не само от коментара, че не той, а новият трябвало да помага за организацията на рд на Емели, ама и после като бяха двамата пред камерата. Новият изглежда по-богат от Даньо, Емилия вече не е зависима от него.

Стана ми дори жал за Наска, защото покрай Даньо поема доста негативи. Той си е провокатор, очите му шарят. Знае, че всеки момент може да дойде трета жена и ясно защо е така ревнива и неуверена в себе си.

# 128
Аз пък не знам защо си мисля, че на Емилия също още не и е минало за Данката. Може и да бъркам де.
Петър явно е имал условие да не се показва пред камерите на предаването и не е искал да го снимат. Ами да, защо да им участва в цирка. Аз също бих отказала.
Наска даже не знам и как да я коментирам. От км си личи колко е ревнива. От Барбито не знам ама от Емилия ревнува 100%. Ясно и е, че като нищо ще се появи трета жена при Даниел. Тя и си го каза. Особено с оглед на това как са започнали те.

# 129
  • София
Аз пък не знам защо си мисля, че на Емилия също още не и е минало за Данката. Може и да бъркам де.
Петър явно е имал условие да не се показва пред камерите на предаването и не е искал да го снимат. Ами да, защо да им участва в цирка. Аз също бих отказала.
Наска даже не знам и как да я коментирам. От км си личи колко е ревнива. От Барбито не знам ама от Емилия ревнува 100%. Ясно и е, че като нищо ще се появи трета жена при Даниел. Тя и си го каза. Особено с оглед на това как са започнали те.

Емилия не мисля, че има чувства към него, обаче ако има възможност да ги захапе, няма да пропусне. Разбирам я 😄

Хареса ми Даниел как се присламчи на интервюто на Емилия и после хоп - Насето, да не изпусне нещо.

Милото да, той много рядко се снима и Емилия очевидно уважава решението му.

# 130
О, със сигурност захапването им и доставя супер удоволствие. Абе каквото и да си говорим, колкото и да са мирни отношенията сега, всички потвърдиха, че напрежение си има. Но пък евала, че се стараят в името на децата. Това го адмирирам определено. Даниел също се изказа добре по въпроса, че няма нужда децата да растат във враждебна атмосфера и че за него е важно всички да се разбират, доколкото е възможно. Тук подкрепям на 100%.

А за Петър да кажа, нещо не мога да го харесам. Не знам каква им е връзката с Емилия ама дано поне е сериозен.

# 131
За Петър и аз съм по същия начин. Не мога да изградя мнение то и няма как като не се показва.(има право на това)Не ми допада на мен лично факта, че са баджанаци с Данчо. Тази история там едва ли ще я разберем. Дразнят ме загатвания на неща без да се разкажат. Аз знаех, че са баджанаци от много отдавна и тогава ми беше странно. Това семейство малко като циганите. 😀 Всеки има право на различна гледна точка.

О, със сигурност захапването им и доставя супер удоволствие. Абе каквото и да си говорим, колкото и да са мирни отношенията сега, всички потвърдиха, че напрежение си има. Но пък евала, че се стараят в името на децата. Това го адмирирам определено. Даниел също се изказа добре по въпроса, че няма нужда децата да растат във враждебна атмосфера и че за него е важно всички да се разбират, доколкото е възможно. Тук подкрепям на 100%.

А за Петър да кажа, нещо не мога да го харесам. Не знам каква им е връзката с Емилия ама дано поне е сериозен.

# 132
Даниел и Наска винаги ли ходят в еднакви цветове дрехи?

# 133
  • София
Не знам ти какво разбираш под баджанаци, но с когото и да беше Емилия, щеше да си е баджанак с Даниел. Тук по-особеното е, че са били съдружници и приятели до някаква степен.

# 134
По принцип истинското значение на баджанак е мъже на две сестри,но разговорно и общоприето от повечето хора е когато двама приятели са били с една и съща жена, а те са били такива. На това казвам баджанаци аз. Те са били приятели инат много снимки заедно.

Не знам ти какво разбираш под баджанаци, но с когото и да беше Емилия, щеше да си е баджанак с Даниел. Тук по-особеното е, че са били съдружници и приятели до някаква степен.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 00:58 от Xtechnicus 1992

Общи условия

Активация на акаунт