Бачорски и златната ябълка - Тема 7

• 45 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Искам да Ви покажа любимият ми коментар в Ютуб под последният епизод, от акаунт на 12 часа 😄

# 166
Майката и сестрата на Емилия също са много хубави жени

# 167
Изгледах епизода. Коментарът на Даниел, че трябвало новия мъж да помага с подреждането беше гаден. Той си остава баща на Емили и има задължения. Откъде на къде ще иска новия да го отменя?! Емилия е много по-зряла от Даниел и Наска. Петър е нормално да не иска да участва в това реалити, а коментарите тук че трябвало да се снима и демонстрира нещо са нелепи. Това да не са Даниел и Наска. А пък това, че майката на Петър трябвало да се грижи, е абсурдно. По принцип децата да отговорност на родителите, това че баба Сийка помага за Емили е защото Даниел има нужда. Всички странични хора го правят на добра воля, не са длъжни за нищо. Иначе Емилия беше много красива в розово. Като се гримира е топ мацка.

# 168
Майката и сестрата на Емилия също са много хубави жени
Наистина са много красиви и трите!

# 169
На мен Петър нещо не ме кефи, дано имам погрешно впечатление, все пак съм страничен човек. Напомня ми мъжа на една приятелка, който е страшен темерут и не контактува почти с никого, тя е невероятна душица и си се виждаме самостоятелно с нея, но винаги се съобразявам. Дано греша, може да си е стойностен човекът, който не обича циркове, панаири и паприкаши. Но на предложението на Даниел да се снимат общо с Петър Емилия реагира "Не, ще стане скандал", което ме изненада малко и си изградих някакво мнение, че този същият не може да диша Даниел, а все пак Емели.....и т.н.

# 170
Ето и бащата на Емилия

# 171
  • София
На мен Петър нещо не ме кефи, дано имам погрешно впечатление, все пак съм страничен човек. Напомня ми мъжа на една приятелка, който е страшен темерут и не контактува почти с никого, тя е невероятна душица и си се виждаме самостоятелно с нея, но винаги се съобразявам. Дано греша, може да си е стойностен човекът, който не обича циркове, панаири и паприкаши. Но на предложението на Даниел да се снимат общо с Петър Емилия реагира "Не, ще стане скандал", което ме изненада малко и си изградих някакво мнение, че този същият не може да диша Даниел, а все пак Емели.....и т.н.

Темерут не е, смисъл социален е 😄

Семейно ориентиран е, много близък със сестрите си, с родителите. Има си приятели, излизат, забавляват се заедно с Емилия. Според мен “ще стане скандал” беше, защото момчето не желае да се снима и да се асоциира толкова публично с Даниел и неговите циркове. А и Даниел го предложи нарочно като провокация според мен. Ако беше само за снимката или нещо подобно, щеше да отиде да говори с Петър директно, не да закача Емилия.

# 172
  • София
…то просто няма да стане ВЕРВАЙТЕ МИ 😂
Трудно ми е да ти повярвам като знам колко пъти аз съм качила снимка с мъжа ми в социалните мрежи,  еле пък на майка му( даже не ми в хрумвало) Joy
Повече вярвам на семейното щастие, което не се демонстрира в инстаграм, отколкото на това което е на показ.

# 173
Никой от тройката не познавам лично, но двете Емилия и Атанаска ми изглеждат свестни, всяка с нейните си особености. Даниел е циркаджията и интриганта. Те си казаха, че той от време на време се набърква между тях и им спретва някоя интрижка . Аз възприех поведението на дамите във вчерашния епизод, като майтап за шоуто.
Ако продължат да показват подмолните игри на Даниел и ще започна да харесвам Атанаска 😀

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 13:13 от Anvelope

# 174
# 175
  • София
На мен най- хубава ми е сестрата, и Емилия и майка ѝ са ми нищо особено.

Ох, за майната на Атанаска забравям да напиша. Тя не работи, нали? Тя е там за да им помага и е на тяхна издръжка? Нещо като домашна помощница? В реда на нещата е да гледа всички деца на Даниел.

# 176
Тази Емилия… ако нарочно не е извикала Барби, пък ей ма на 🤣 опасна работа
Знае си тя, че Наска ще изревнува, гледа ѝ се сеир 😀

# 177
То тази палава Барби беше върхът на кича на детското празненство, дето само думата му е детско. Иначе си е панаир на суетата за възрастни като повечето детски рождени дни впрочем. Даниел ми се видя леко подпийнал, съответно доста по-откровен и да, има доза на ревност у него към Емилия, по-скоро може би е ревност, че Емели ще живее вече с втори баща в семейството. Иначе пък ми хареса подходът на Емилия към дъщеря и като и е обяснила, как всъщност ще има всичко по две в тази ситуация.
П.П. Малкият Дани ми е много сладък, но този биберон на тази възраст е нелеп просто....

# 178
За тортата - нелепо е да се напише Най-добър баща и мъж Grinning Естествено, че ще напише "съпруг". Това са глупости.
За външния вид във връзка с последния епизод - не мога да си крива душата, застанали една до друга Емилия беше в пъти по-красива и нежна от злобеещата Наска. Тази жена винаги, винаги излъчва негативизъм, вечно съска по нещо. Това като странично впечатление, този път не отделих особено много време на епизода, доскуча ми.

# 179
На мен ми харесват родителите на Емилия, изглеждат симпатични хора. Емилия също много ми харесва, но големите и паднали клепачи често създават впечатление за тъга и умора. Мисля, че Емели ще бъде с подобни очи.

Наска не мога да кажа, че е грозна, но за професионален гримьор хич не умее да се гримира. Да си гримьор и да се появиш с такива петна от небленднат продукт е много зле. Емилия мисля,че не се гримира в ежедневието, но за повод ходи на професионален грим и я правят добре.

Общи условия

Активация на акаунт