КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
За „залога” по-горе трябваше да уточня, че имах предвид участието на Н. Кънчев утре. Любопитна съм да видя дали ще се представи добре или Милица ще го спасява.

Иначе и Милица, и Пъдев са чудесни! Кадиев също ми харесва.
Може би е най-забавното предаване от всички, които съм гледала по БГ тв.

# 646
Абсолютно! Просто се е получил някакъв уникален баланс между тримата така, че взаимно си повдигат енергиите и създават много приятна лека и забавна атмосфера и всеки разгръща най-доброто от себе си. Това се казва добър екип.

# 647
  • София
Допълн. към последните 2 мнения:
... и освен всичко, винаги научаваш и по нещо любопитно или невъобразимо. (Особено в проучванията на Магаданските университети.)

# 648
Харесва ми това предаване. Милица знае много. Много интересни и забавни факти научавам. И Сашо, Милица и Пъдев са доста забавни. Разтоварва ме това предавене и ме кара да се смея и да забравя за малко проблемите си.

# 649
Харесва ми това предаване. Милица знае много. Много интересни и забавни факти научавам. И Сашо, Милица и Пъдев са доста забавни. Разтоварва ме това предавене и ме кара да се смея и да забравя за малко проблемите си.
Не сте само вие! И при нас е така! Забавляваме се много! И Милица и Пъдев и Сашо,за който не знам защо казат че е "мамино синче" са много готини, позитивни и забавни ! Дали научаваме нещо ново и полезно не знам,но се забавляваме!

# 650
Е как така последен епизод за сезона? Само 5 епизода?! Защо?

# 651
Как така глоба за $25?

# 652
Започва Островът на 100-те гривни, няма как да излъчват и Кой да знае.

# 653
  • София
В един момент Сашо мимоходом спомена, че ще има още. Явно, някъде след някои от реалититата.
А иначе - финалът на този сезон, "двойното предаване", си е съвсем като за приятна петъчна вечер - питието от нас, лакърдията от тях. И им се Удава. Веселба, тук-там малко лиг..., пардон глезотийка и куп неща, които ще научиш - ако запомниш.
Ще ми липсва, честно.

# 654
Още си спомням преди старта, как се присмивах на рекламата и слогана "забавно куиз шоу" и очаквах някаква простотия от рода на Дъ шоуто(ако го помните Joy ).
Радвам се, че бях опроверган и всъщност предаването си е супер.

# 655
А за Мариите- освен Ремарк, Клаус Мария Брандауер /макар че той е австриец/, Вебер също е Карл Мария.

# 656
Електричката?

На се ли пише транзакция,а не трансакция,както са го написали? Yum

# 657
  • София
А стига, бе!
След представлението "Иванко, убиецът на Асеня", от забравена реквизитна свещ, изгаря сградата на Първия БГ парламент. Или как театърът тури край на позорището*.
(* прев., употребява се за театър)
Кой да знае?

И ако бях продуцент, за/на това специално двойно и финално-сезонно предаване, с оня решаващ 13-ти въпрос щях парите от загубилите да дам на спечелилите и всичко да си раздели публиката. Ако загубят и двата отбора - щях да река: играещите загубиха, публиката спечели. И пак да ги раздам.
В нашите чорбаджийски телевизии такива неща едва ли се случват. Ама знае ли човек. След рекламите ще разберем.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 22:56 от EmBrother

# 658
Електричката?

Прието е за правилно трансакция, макар че почти всички го произнасят транзакция.

# 659
Електричката?

Прието е за правилно трансакция, макар че почти всички го произнасят транзакция.
Транз предполагам произлиза от транзит,тоест нещо което преминава от точка А до точка Б. Транс е психическо състояние.

Общи условия

Активация на акаунт