Платформи/борси за криптовалута - съвети .

• 9 119
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, вчера прехвърлих крипто в Binance, но нещо не съм направила както трябва и се изгубиха. Свързах се с Coinbace wallet за съдействие, те поискаха да си направя премиум акаунт, да им преведа към  600$. Направих го. Казаха, че са намерили плащането, било замразено за проверка, за която трябвало депозит 1250 евро, които щели да върнат.
Въпроса ми е това нормална практика ли е или пирамида някаква?
Благодаря на отзовалите се!
Здравейте,
Това ми звучи подобно на  моята история, как аз бях измамена, като използваха фалшив PayPal email, за да ме излъжат, да премина към бизнес акаунт. Защото не можеше уж да ми се преведът 200долара, поискаха ми 200долара, после още 200 за да мина към този бизнес акаунт, после ощее 500 долара и там вече хванах че всичко е лъжа. А това беше Просто един лъжлив PayPAy email адрес!. Проверете хубава от къде ви пращат тези съобщения, имейли ли са, какво са. Дали са истински адреси.Защото това не ми звучи като нещо нормално, а точно за съжеление като схема за измама :/

Тук може да прочете за моята история как аз бях измамена по PayPal: https://www.bg-mamma.com/?topic=1602168.msg48231519#msg48231519

# 16
Към момента коя е най-сигурната борса за криптовалути, като изключим  binance други адекватни алтернативи..

# 17
Coinbase и Kraken

# 18
искам да запитам знае ли някои тази пшатформа

# 19
Ще върви и ще се изтеглят пари докато се включват нови хора.. Това, че някой налива пари за реклама, нищо не означава. Преди години имаше ReCyclix - и там много хора повярваха и наляха сериозни пари, но накрая пиха по една студена вода.. Това не е никаква "инвестиция".

# 20
Здравейте, бих искала да попитам тези , които са инвестирали в криптовалута при регистрация на акаунт, давали ли са данните на личната си карта и селфи снимка,  защото аз се отказах ,тъй като ме достраша . За Binance става въпрос.
Благодаря ви предварително!

# 21
Разбира се. Регистрираните и легални борси са длъжни да събират подобна информация за клиентите си.

# 22
Разбира се. Регистрираните и легални борси са длъжни да събират подобна информация за клиентите си.

Може ли да ви попитам вие след като сте си дали личните данни, има ли вариант някой да ги  " изтегли"  и притежателят на личните данни да  се сдобие с кредит на негово име.

# 23
Риск от хакери и изтичане на лични данни винаги има, но е малко вероятно според мен. Ако някой случайно им пробие защитите, по-скоро ще гледа как да им източи крипто активите, отколкото да тегли лични данни, с които евентуално да злоупотребява после..
То тук като хакнаха НАП и източиха данните на доста хора /моите включително/, не се чу нищо за подобни злоупотреби с теглене на кредити. Аз все пак си правих справки от ЦКР редовно докато си смених личната карта след теча на данни от НАП.

# 24
Риск от хакери и изтичане на лични данни винаги има, но е малко вероятно според мен. Ако някой случайно им пробие защитите, по-скоро ще гледа как да им източи крипто активите, отколкото да тегли лични данни, с които евентуално да злоупотребява после..
То тук като хакнаха НАП и източиха данните на доста хора /моите включително/, не се чу нищо за подобни злоупотреби с теглене на кредити. Аз все пак си правих справки от ЦКР редовно докато си смених личната карта след теча на данни от НАП.
Благодаря за отговора,  а вие как разбрахте  че са изтекли вашите лични данни?

# 25
Беше качен в интернет целия архив с данни, потърсих се и си открих всички данни, които НАП имаха за мен - имена, адрес, телефон, данни от личната карта, доходи, всичко.

# 26
Има ли безплатен начин за превод на евро в байнанс в момента?

# 27
С Револют е безплатен превода. Но Байнанс си имат такса 1 евро за депозит, за теглене също спират 1 евро.

# 28
Значи са неизбежни тези такси от по евро? Варианта да ми ги депозира като USDC виждам че е .30е но превалутирането сигурно ще добави още щети. Идеята ми е да тествам стейкването на евро в байнанс и търся оптимален начин за вкарване и изкарване на тази валута от там. Някой стейква ли нещо в байнанс тук, ако може да сподели опит?

# 29
Да, неизбежни е таксата от 1 евро. От време на време пускат някоя кампания и при депозит на евро дават награда по няколко долара, което избива това 1 евро.
Депозирането като USDC не е изгодно, защото обръща към евро по доста неизгоден курс.
Аз стейквам евро или долари като имам свободни и чакам да се срине пазара. Начисляват си лихвите ежедневно, а и дават добри проценти.

Общи условия

Активация на акаунт