Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 10

• 48 032
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, може да е странно за тази тема, но търся момиче на име Мария, вчера бяхме заедно на пункция, но явно в еуфорията не си разменихме координати.  Миме, ако го видиш ми пиши на лично съобщение. 🍀🍀🍀

# 511
Аз бях при др. Коновалова и винаги бих я препоръчала.

# 512
Здравейте момичета, дали по време на стимулация за инвитро и от лекарствата след пункцията и трансфера сте качили килограми и в какви граници това е нормално?

# 513
Здравейте, знаете ли изписват ли в неделя?
Тоест, ако ме приемат в сряда, ще ме изпишат ли в неделя или чак в понеделник?

Благодаря предварително.

# 514
Бебета изписват всеки ден.
Но като лежах за задържане, в неделя не ме пускаха, а понеделник след като се вземе кръв и мине визитация.

# 515
Преди няколко седмици бях на Ден на отворените врати на родилно отделение - казаха че изписват всеки ден.

EDIT:  Говорим за варианта за раждане (независимо естествено или секцио).

# 516
Благодаря, да за раждане питам Simple Smile

uote author=EluK link=topic=1613790.msg48668626#msg48668626 date=1728564321]
Преди няколко седмици бях на Ден на отворените врати на родилно отделение - казаха че изписват всеки ден.

EDIT:  Говорим за варианта за раждане (независимо естествено или секцио).
[/quote]

# 517
Здравейте, има ли някой прясно родил в Щерев? Интересува ме дали е възможно мъжа ми да ме придружава по време на раждане, а и при болничния престой след това? Благодаря придварително!

# 518
От отворените врати знам, че може. Придружител по време на раждането се заплаща 300 лв. А за престоя може, ако има свободна вип стая. Тя струва 150 лв на вечер.

Близки около мен казват, че е хубаво да си нося лигнин, водоустойчиви лепенки за рани и цикатридина. Ще раждам с планувано секцио. Знаете ли дали тези неща ги има там или трябва да ги нося? Този лигнин е огромен и ми заема цялото място, а другите две не съм го купила, та се чудя има ли смисъл.

Благодаря предварително.

# 519
  • София
Не, нищо от това не ти трябва. Всичко ти дават там, включително и лингин първия  ден и после и превръзки ти носят. Цикатридина не ти е нужна за секцио. Слагат ти водоустойчива лепенка с която можеш да се къпеш.. даже този лингин ме съмнява и вкъщи да го позлваш

# 520
здравейте, някой дали е правил хистерероскопия за премахване на полив в Щерев. Аз имам във Вита, но 5 месеца по късно отново има съмнение за полип Sad Миналия месец правихме стимулация за инвитро и трансфер ( при съмнение за полип) и разбира се е отрицателен резултата ... но не ми се обикаля повече по нови лекари и болници а искам да решим проблема и да продължаваме с инвитро опитите ...

# 521
Здравейте, интересува ме по време на престоя в родилното отделение, дали имаш достъп до помпа за кърма, ако се наложи, или трябва да си носиш?
Благодаря

# 522
Здравейте, интересува ме по време на престоя в родилното отделение, дали имаш достъп до помпа за кърма, ако се наложи, или трябва да си носиш?
Благодаря

Имаш, но е добре да си я поискаш. Иначе на мен ми я донесоха чак в деня на изписването да я пробвам.

# 523
  • София
Ето такива помпи имат, даже предоставят отстъпка да си ги купиш от аптеката. Аз си взех моята която вече бях закупила. Има и стерилизатори в стаите

https://www.instagram.com/reel/DA-zEsEAsHF/?igsh=MXMxMnlibDFvZjQwMw==

# 524
Здравейте, отново,

Аз пак имам въпрос. Ние нямаме брак, докато съм в болницата мъжът ми трябва да отиде при нотариус ли,  каква е процедурата?

Благодаря предварително 🍀
Ето такива помпи имат, даже предоставят отстъпка да си ги купиш от аптеката. Аз си взех моята която вече бях закупила. Има и стерилизатори в стаите

https://www.instagram.com/reel/DA-zEsEAsHF/?igsh=MXMxMnlibDFvZjQwMw==

Общи условия

Активация на акаунт