Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 10

• 47 979
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Свижданията са всеки ден от 17 до 18 мисля  като може по 1 човек да влиза. Ако са повече хора е необходимо да се редуват 1 по 1, а не всички на куп.

# 661
Здравейте! Някой има ли представа, при секцио, съобщават ли нещо на бащата, когато извадят бебчето или чак след като приключи цялата операция?

# 662
Здравейте! Някой има ли представа, при секцио, съобщават ли нещо на бащата, когато извадят бебчето или чак след като приключи цялата операция?

Аз минах през планово секцио преди 9 месеца. Мъжа ми дойде с мен и чакаше на долния етаж по време на процедурата, която е много бърза- цялото секцио приключи за към 15 минути, като повече време ме зашиваха обратно. Екипа знаеше че е долу и го извикаха на етажа като ме изкараха от операционната. Видя ни с бебето и ни снимаха набързо. Много емоционален момент си беше Simple Smile

# 663

Аз минах през планово секцио преди 9 месеца. Мъжа ми дойде с мен и чакаше на долния етаж по време на процедурата, която е много бърза- цялото секцио приключи за към 15 минути, като повече време ме зашиваха обратно. Екипа знаеше че е долу и го извикаха на етажа като ме изкараха от операционната. Видя ни с бебето и ни снимаха набързо. Много емоционален момент си беше Simple Smile

Благодаря за отговора. На много места четох, че вадят бебчето на 5тата минута, но зашиването продължава още към 40 минути и затова се интересувах, дали той ще знае как сме през това време. Ако е толкова бързо, още по-добре. Сигурно и това е индивидуално де.

# 664
При нас не беше планово секциото, а бях с предизвикване и като минаха 24ч ми казаха, че ще се наложи секцио. Обадих му се и той дойде. По време на операцията ме питаха дали таткото е долу за да слезнат и да му съобщят и казах "Да". Той така или иначе беше разбрал, защото Биляна е била долу, видяла го е го в питала дали чака за родилка и се е качила да пита дали вече има бебе и дали всичко е наред, слезнала и му е съобщила преди официално съобщаване от акушерка. Било е много мило от нейна страна. Вече след това ме изкараха в коридора, донесоха и бебчето за да ни види и двете. Направихме си снимки и ме върнаха в реанимация.

# 665
Здравейте момичета. Имам въпрос към тези от вас които се следят и са решили да раждат в Щерев (като мен😁) вярно ли е, че болницата не изисква други документи и те си  правят всичко необходимо включително да ти издават болничните до раждането. В такъв случай необходимо ли е да имам наблюдаващ ме АГ по Здравна каса, който да ме праща по изследвания или мога да пропусна това и да си се следя само в Щерев ?

# 666
  • София
Може и само там, просто ще е платено.

# 667
  • София
болничните се заплащат, без 45 дневния, издават си всичко и направление за раждане, излседвания, ама както sea.sea е казала се плащат. Аз не съм се следила по ЗК, та не съм движила две неща едновременно

# 668
Аз се следях и там и по ЗК, за мое спокойствие. Имах трудна бременност и ми харесваше да имам по-чести прегледи.

# 669
Благодаря ви много момичета Simple Smile щом издават всичко значи засега ще си бъда само там

# 670
Здравейте! Днес бях на преглед при д-р Таня Босева. За втори път съм при нея, много съм доволна, отдели много време докато ме гледаше на ехографа, за да си видим добре бебчето. Все още съм в 10+6г.с., Щерев ми е далеч като болница за следене, пътувам около час и не знам дали ще устискам до края да се следя там. Д-р Босева обаче ми запази час за фетална морфология при д-р Тилкова. Аз лично исках да отида другаде на фетална, но и не искам да спра да ходя при д-р Босева за сега. Реално нямаше други часове въобще за деня, в който исках, понеже е обвързано и с издаване на болничен и други изследвания и трябва да е този ден. Някой има ли впечатление за д-р Тилкова, понеже не намирам много за нея в интернет?

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 14:53 от ms_97

# 671
  • София
др Тилкова е доста новичка до колкото знам, аз като се следях 2023та ме е преглеждала много пъти, беше специализант тогава, много е мила и добричка, ама като специалист за ФМ, нямам впечатления.

# 672
Във фейсбук групата миналите дни имаше положителни мнения за нея.

МК Щерев и на мен не ми е много близко като локация, но за сега ходя там заради отношението на всички към мен. За разлика от на други места всички са доста мили и любезни.

За прегледите, аз питам АГ кога трябва да отида на следваш преглед и ФМ и си записвам час през Супер док. Правя 2-3 седмици преди прегледа понеже часовете свършат.

Здравейте! Днес бях на преглед при д-р Таня Босева. За втори път съм при нея, много съм доволна, отдели много време докато ме гледаше на ехографа, за да си видим добре бебчето. Все още съм в 10+6г.с., Щерев ми е далеч като болница за следене, пътувам около час и не знам дали ще устискам до края да се следя там. Д-р Босева обаче ми запази час за фетална морфология при д-р Тилкова. Аз лично исках да отида другаде на фетална, но и не искам да спра да ходя при д-р Босева за сега. Реално нямаше други часове въобще за деня, в който исках, понеже е обвързано и с издаване на болничен и други изследвания и трябва да е този ден. Някой има ли впечатление за д-р Тилкова, понеже не намирам много за нея в интернет?

# 673
Здравейте, аз си търся вече аг за проследяване. Четох че от Коновалова са мн доволни но явно е и супер заета. Чудя се за Певтичев? Някакви скорошни впечатления за него или друг Аг който да проследява

# 674
Аз се следя при нея и за сега съм доволна и не знам дали съм имала късмет, но не съм чакала за преглед. Обръща внимание както на мен така и на бебето, задава въпроси и дава препоръчва всеки път. Но както споменах аз си запазвам часовете с доста напред. За сега не ми е дала нейния номер, а и аз не съм го търсила и ако се налага да се свържа с нея звъня на кол центъра и тя връща обаждане до няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт