Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 10

• 47 943
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Излезнаха в същия ден.

# 706
Здравейте, в 12 г.с. и искам да продължа следенето си в Щерев. До сега бях в Света Анна. Имате ли информация дали някои лекари следят по здравна каса, или  поне да ми препоръчате някой, дори да е платено? Благодаря ви много!

# 707
Втора бременност следя при доктор Доленска ,препоръчвам я Simple Smile аз пък направих обратното следях се до края в Щерев и родих в Св.Анна първото си дете Simple Smile
Здравейте, в 12 г.с. и искам да продължа следенето си в Щерев. До сега бях в Света Анна. Имате ли информация дали някои лекари следят по здравна каса, или  поне да ми препоръчате някой, дори да е платено? Благодаря ви много!

# 708
  • София
Не следи никой по ЗК в Щерев. Аз съм се следила при д-р Коновалова

# 709
Аз в момента се следя при д-р Таня Босева. Запазих час през Superdoc, защото имаше най-много отзиви от останалите лекари в болницата още в 8г.с. Уж щях да отида еднократно само за второ мнение, понеже болницата ми е далеч, но съм повече от доволна и вече си ходя при нея редовно.

# 710
  • Бургас
Здравейте, някой да е по запознат аз се следя в друга болница към момента но моят лекар излиза отпуска и не виждам смисъл ако него го няма да раждам там.Дали ще е проблем да отида да раждам във Щерев без избор на екип там съм си правила само морфологиите до сега?Ако отида без следящ лекар ще си нося изследванията.

# 711
  • София
Здравейте, някой да е по запознат аз се следя в друга болница към момента но моят лекар излиза отпуска и не виждам смисъл ако него го няма да раждам там.Дали ще е проблем да отида да раждам във Щерев без избор на екип там съм си правила само морфологиите до сега?Ако отида без следящ лекар ще си нося изследванията.
В Щерев няма опция да родите, без да платите за избор на екип - не е нужно предварително да сте избрали лекар, но като родите там при дежурния екип, ще впишат техните имена като избор на екип в документа и ще платите таксата за избор на екип за лекарите, които реално са ви поели и изродили.

# 712
Благодаря на всички! Аз също се спрях на нея за момента! Друг въпрос е мога ли да съм записана за женска консултация при старият си доктор, но да ходя и частно в Щерев, и следователно да родя там? Самото направление за женска консултация, задължава ли ме по някакъв начин с доктора по НЗОК ?
Аз в момента се следя при д-р Таня Босева. Запазих час през Superdoc, защото имаше най-много отзиви от останалите лекари в болницата още в 8г.с. Уж щях да отида еднократно само за второ мнение, понеже болницата ми е далеч, но съм повече от доволна и вече си ходя при нея редовно.

# 713
  • София
Друг въпрос е мога ли да съм записана за женска консултация при старият си доктор, но да ходя и частно в Щерев, и следователно да родя там? Самото направление за женска консултация, задължава ли ме по някакъв начин с доктора по НЗОК ?
Няма пречка да се следите при един доктор по здравна каса, при друг на частно и после да родите, където изберете и при който лекар пожелаете.

# 714
Много благодаря! Имате ли представа дали в болница Щерев мога да си възползвам от намаление за раждане по НЗОК в следствие на направление? Четох че щом болницата работи със здравната каса, всеки има право на намаление от нормалното раждане и се доплаща за избор на екип. Това така ли е?
Друг въпрос е мога ли да съм записана за женска консултация при старият си доктор, но да ходя и частно в Щерев, и следователно да родя там? Самото направление за женска консултация, задължава ли ме по някакъв начин с доктора по НЗОК ?
Няма пречка да се следите при един доктор по здравна каса, при друг на частно и после да родите, където изберете и при който лекар пожелаете.

# 715
Много благодаря! Имате ли представа дали в болница Щерев мога да си възползвам от намаление за раждане по НЗОК в следствие на направление? Четох че щом болницата работи със здравната каса, всеки има право на намаление от нормалното раждане и се доплаща за избор на екип. Това така ли е?
То намалението си е включено касата поема около 1800лв +/-  ,и след него едно нормално раждане си излиза 3000лв

# 716
Ако си с пакет за проследяване и раждане (в който видях, че има включени 3 дни болничен престой) и раждаш секцио доплащаш ли си допълнително 2 дни? Доколкото знам пакета включва раждане без значение дали е секцио или естествено, но така и не ми казаха дали има някаква особеност за доплащане на дните престой.

# 717
Здравейте!
Днес бях на дежурен за продължаване на болничен, но чаках около час и бързах да се изнеса след прегледа, та забравих да питам на регистратура. Щом вече веднъж съм попълнила декларация трябваше ли да попълня пак? Въобще не се сетих да мина през регистратура на тръгване, само си платих прегледа.
Също така всеки месец ли се ходи физически за продължението на болничния, понеже от предишното място където имах ЛКК ми го бяха продължили без да ходя и да ми е необходим, та се наложи анулиране?

# 718
Аз досега съм взела два болнични, в петък ми пуснаха третия като бях на преглед. Декларацията се попълва само веднъж и начинът на получаване на следващите болнични става въз основа на желанието Ви, което сте посочили в декларацията. Доколкото знам се попълва нова декларация, ако искате да направите промяна.
Единствено не мога да кажа дали физически е задължително да се ходи до болницата за пускане на нов болничен, защото при мен досега все датите за преглед съвпадаха с изтичането на съответния болничен и са ми ги пускали на място.
Здравейте!
Днес бях на дежурен за продължаване на болничен, но чаках около час и бързах да се изнеса след прегледа, та забравих да питам на регистратура. Щом вече веднъж съм попълнила декларация трябваше ли да попълня пак? Въобще не се сетих да мина през регистратура на тръгване, само си платих прегледа.
Също така всеки месец ли се ходи физически за продължението на болничния, понеже от предишното място където имах ЛКК ми го бяха продължили без да ходя и да ми е необходим, та се наложи анулиране?

# 719
Здравейте, някой знае ли каква е цената на втората фетална морфология в Щерев и вече предполагам не би трябвало да пускам БХС (на първата всичко беше ок)

Общи условия

Активация на акаунт