Предстои ми инсеминация - тема 34

• 36 508
  • 815
  •   1
Отговори
# 450
Моята четвърта инсеминация приключи току що, сега голямото чакане предстои. Въоръжили сме се с позитивни мисли и нагласа, дано след две седмици всичко се увенчае с успех. Стискайте палци и късмет на всички чакащи 🍀

УСПЕХ! Да се похвалиш след 2 седмици, ще чакаме!
Успех и на всички чакащи.Flowers Four Leaf Clover

# 451
Здравейте, включвам се за да дам кураж на чакащите. Моята трета инсеминация на два неспукани фоликула беше успешна. Като единият беше много малък. След 5 дни се установи, че единият е станал ЛУФ и че съм хванала ковид. 😅На 13-14ти ден от инсето имах мноогооо бледа черта на уринарния тест, а на 18 кръвният тест беше 578. Много се надявам да е успешна бременността ми, а на вас пожелавам успех! Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 21:08 от stefaniya

# 452
Благодаря за куража, Stefania! Успешна бременност и пухкав финал ти желая.
Dilyana, успех на теб и на всички чакащи.

# 453
Здравейте, включвам се за да дам кураж на чакащите. Моята трета инсеминация на два неспукани фоликула беше успешна. Като единият беше много малък. След 5 дни се установи, че единият е станал ЛУФ и че съм хванала ковид. 😅На 13-14ти ден от инсето имах мноогооо бледа черта на уринарния тест, а на 18 кръвният тест беше 578. Много се надявам да е успешна бременността ми, а на вас пожелавам успех! Simple Smile

Желая ти лека и спокойна бременност! Доста момичета изкараха ковид в ранна бременност (включително сестра ми), не се тревожи, всичко ще бъде наред. Ще чакаме да се похвалиш после с пухкавия финал 😊
На момичетата, които още чакат - стискам палци скоро всички да ни се похвалите с коремчета.

# 454
Благодаря ви много! 😊

# 455
Здравейте , момичета !
Точно , когато загубих надежда , чудото се случи !! Искам да ви вдъхна кураж , както преди време вие на мен ! И да се опитам да ви дам сила и смелост. Наистина след 3 неуспешни опита вече бях загубила надежда , но някак за 4-тата и основно благодарение на момичета от групата , настройката ми беше положителна, въпреки страха и след 13 дни видях положителния тест . Всъщност още на 11-ия с бледа чертичка на уринарен. Накратко - неизяснен стерилитет и дългогодишни опити и с лоши морфология , подвижност , hba . Успешната инсе беше със стимулация кломифен на 2 спукани фоликула и таймираща инжекция. Приемайте добавки , хранете се качествено и намерете положителната настройка . Най- трудна ми беше психологическата част , но си повтарях , че все някога и някак чудото ще стане и важното е психически да съм добре и готова . Йогата е нещо прекрасно.. вярвайте и бъдете готови , защото чудото за всяка предстои !! Успех на всички и дано е по-скоро

# 456
Sigma123, stefaniya Честито момичета! Heart Eyes Благодаря ви за куража! Много се радвам да чета такива постове, особено тук! Heart

# 457
Sigma, честито!!! Много се радвам за теб! 😊 Аз да се похваля, че и днес си направих кръвен, но в друга лаборатория, че първата ме изнервиха много, и вече стойността е 1250. Мисля, че се движи добре. Simple Smile Иначе аз приемам вече от 2 месеца better you pregnancy, фолиева киселина и витамин Д. Да си кажа ако на някой би му била от полза тази информация. 😄

# 458
По темата с добавките, някоя от вас да приема COQ10? На доста места се споменава като антиоксидант подобряващ качеството на яйцеклетките, но приема трябва да е няколко месеца за да има ефект.

# 459
По темата с добавките, някоя от вас да приема COQ10? На доста места се споменава като антиоксидант подобряващ качеството на яйцеклетките, но приема трябва да е няколко месеца за да има ефект.

Аз пиех това сутрин и вечер по една таблетка на гладно около 6 месеца.Както и още куп добавки.

# 460
  • София
Sigma и Stefania, честито! Лека бременност и пухкав финал!
По въпроса за Ковида, аз го карах много леко точно между успешното инсе и положителния тест за бременност. Нямаше никакво отражение върху малкия, нито върху бременността. Така че спокойно, всичко ще мине добре! Най- важното е спокойствието, почивката, добрата храна и чистият въздух. И редовните прегледи, разбира се.

# 461
Sigma, благодаря за споделеното и честито! Желая ти лека бременност и сладък пухкав финал.
Темата имаше нужда от тия споделяния момичета, за да повлечете крак и да ни заредите положително Heart
Klara, аз започнах от 10 дни да пия CoQ10 и аз четох, че е полезно да се пие. Като всички добавки е хубаво да се приемат поне 3 месеца, но аз се уча в движение.

# 462
Аз пих добавки Orthomol vital f до успешната инсеминация, а преди това ги приемах 3 месеца преди процедурите. Те спомагат за спокойствието и ежедневната умора, защото както знаете това е едно от най-важните неща за зачеване! Имам една останала кутия неотворена, който желае мога да му я пратя ❤🎀 Успех момичета

# 463
Аз пих добавки Orthomol vital f до успешната инсеминация, а преди това ги приемах 3 месеца преди процедурите. Те спомагат за спокойствието и ежедневната умора, защото както знаете това е едно от най-важните неща за зачеване! Имам една останала кутия неотворена, който желае мога да му я пратя ❤🎀 Успех момичета
Аз бих искала да опитам ако все още никой не ги е поискал ❤

# 464
Разбира се, пиши ми данните на лично. Утре ще ти ги пратя, ако е възможно с еконт.
Аз бих искала да опитам ако все още никой не ги е поискал ❤

Общи условия

Активация на акаунт