Майски бебета 2024г. - Тема 4

• 36 906
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
И мен преди няколко дни ме болеше гърлото,главата та чак и очите ме боляха.Пих чайове най-вече от лайка.Размина ми за 3 дни,сега съм добре.Дано не се повтаря.Хубаво е много  плодове да се ядат за повече витамини.Чесън,кисело зеле също са полезни при настинки.Люто също знам че помага ама аз не ям.Знам го от моя мъж.Той като е болен яде топла супа,гореща,с люто.Може да е смешно,но му помага.
Моето бебе хич не го усещам Cry Всяка вечер се опитвам да усетя нещо като си легна,но нищо.Днес влизам в 19г.с.Може би е още мъничко,незнам.Дано го усетя по-скоро

# 241
Да питам майките с мигрена: Как се справяте? Моите пристъпи зачестиха (почти всяка седмица по веднъж). Преди ми помагаше да поспя поне час-два, а сега спя по цяла нощ и се будя с бруталното главоболие от предната вечер. Пия само парацетамол, но не ми помага изобщо…

Ако все още не пиеш магнезий, може би не е лошо да започнеш. Много облекчава мигрената. Също без шоколад.

# 242
  • София
Дени, ако си с предна плацента, бебето започваш да усещаш по-късно. Не се шашкай.

# 243
Минавам да ви пожелая Весели Празници! Бъдете здрави и щастливи със семействата си!

# 244
Весели празници и от мен.Запретнала съм ръкави от сутринта и нямам време да седна даже:grinning:

# 245
Весели празници, момичета! Бъдете здрави!

Дени, ако ти е първа бременност е нормално по-късно да го усетиш.

# 246
Весели празници! С пожелание за много семейно здраве и щастие, и успешна бременност с пухкави и здрави бебоци на финала. 😊🥰

# 247
Весели празници и от мен! С пожелания да сме здрави и силни, за да си гледаме дечицата в обич и хармония!

# 248
Весели и спокойни празници, момичета! ⭐️ Пожелавам на всички повече здраве и оставащите месеци да минат леко и без притеснения, а накрая да си гушкаме пухкави майски бебчета! 🥰

# 249
Весели и спокойни празници, момичета, бъдете здрави!
Както каза моята колежка - последна Коледа сами. Насладете се на спокойствието и тишината (поне тези с първа бременност Grinning).

# 250
Весело посрещане на празниците и от мен, скъпи бъдещи мами ❤️🎄
Да си изкарате прекрасни празници, изпълнени с много обич и топлина!
Догодина по това време ще си гушкаме малките сърчица ❤️

# 251
Весели празници, бъдещи мами! Пожелавам на всички ни здраве и спокойна бременност и живи и здрави бебчета на финала!

# 252
Весели празници и от мен! Бъдете здрави и спокойни, нека всяка от вас да има лека бременност ☘️❤️

И аз още не усещам бебето в 18+5 съм. Усещам някакви бълбукания ама дали е от това или просто от корема не знам.

За гърло ми изписаха тантум верде за деца и тонзилотрен, в допълнение се наливах с чай, супи и хапвах мед.

# 253
Чудя се да пия ли едно червено вино днес?
До сега не съм пила никакъв алкохол, откакто съм бременна и се чудя ако си сипя за наздраве дали е ок 🤔

# 254
Весело посрещане на празниците и от мен, скъпи бъдещи мами ❤️🎄
Да си изкарате прекрасни празници, изпълнени с много обич и топлина!
Догодина по това време ще си гушкаме малките сърчица ❤️
Дай боже Амин! Весели празници и от мен,желая много здраве на всички ,много щастие,късмет,спокойствие и уют ! Нека Май месец всички гушнем рожбите си и да са живи и здрави да растат и да ни радват .🤗❤️

Общи условия

Активация на акаунт