НАБОР 2004 - студенти - втора тема

• 74 075
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Честит да е младежът, Теди!
Чакам този момент аз. И малките да излязат от тийн-възрастта, да видим дали ще оцелея 🤣

# 676
Честит празник, Теди, да е много щастлив младежът! Simple Smile

# 677
Честит да бъде набора!

# 678
  • Пловдив
Честит и здрав да е рожденика. Усмивки и безброй успехи!

# 679
  • София
Честито да ти е момчето,Теди!
Да е здрав и щастлив!

Успех на всички деца, на които им предстоят изпити!

# 680
  • Варна
Теди, здрав и щастлив да е младежа!

# 681
  • София
Теди, честит да е наборът, здрав и много щастлив!

Наборът си е у дома за седмица, предсесийно, мързелува и нищоправи, нека да се почувства у дома си, да зареди . Един брадатко ми е. Чудя се каква е тая мода с брадите, дали минава с времето. Хубаво е да пълна къщата.

# 682
  • София
Честито пълнолетие на набора, Теди! Жив и здрав да е, успешен, целеустремен и щастлив.
Bora, радвай се на брадаткото като си е у дома сега:). Моят, ако не се обръсне една седмица и веднага ”на помощ” се явява малкото дуднещо същество да му каже, че момичетата не харесват бради и даже ги било гнус😂. И нашият бързо се поправя.🙂

# 683
И аз от доста време се чудя каква е тази мода с бради...едно 10 години по възрастни ми изглеждат. Племенникът, който е на 22 години и той с една брада, всяка седмица на фризьор ходи да я оправят Simple Smile Хич не харесвам бради, особено на младежи (бих приела, само ако учи в семинарията Simple Smile. Казвам му, че изглежда много по-възрастен а той ми отговаря, че това е целта. Кой както се харесва Simple Smile На моя непрекъснато му дудна да се бръсне през ден, понякога се прави на разсеян, защото го домързява Simple Smile но май също не харесва бради...

# 684
  • София
Честит да е наборът, Теди! Здрав, успешен, щастлив!
Моят и да иска, не може да докара "брадат вид". Такова да му е пършиво окосмяването...че не го знам дали изобщо се бръсне (абе, бръсне се, ама на някакъв относително голям интервал). Сестра му му се подиграва, че му расте брада само и единствено на брадичката, а той върти очи и казва - "еми да, нали затова се казва брада, ти къде искаш да расте, на челото ми ли". "Нейните мустаци" изискват повече усилие от неговите Joy Е, по крака и ръце има окосмяване, което не счита за нужно да маха (знам, че доста младежи поддържат "гладък вид"). По-скоро не му се занимава.
Иначе, на някои много им отива брада, но е факт, че дава едни 10 години върху възрастта (ама то като си на 20 не е проблем да ти даде нещо "възраст" Joy )
Седмокласници, държите ли се? Как е черният дроб (няма да питам за тезата, преразказа или задачата от движение)? "Последният напън вече е настал", с вас сме! Wine Glass Heart

# 685
  • В светлината на слънцето
Теди, честит ти рожденик! Много да е щастлив и все така устремен напред! Heart

Отчитам се. След като се махнах от екраните за известно време (по препоръка на докторите), взе да ми се стабилизира главата. Вече почти не боли, не ми се вие свят и очите са по-добре. Е, цицината на челото още стои, ама това да е. И синините се поизбистриха. Остана малко под едното око, на носа, гръдния кош и колената. Колената са още подути, но казаха, че е нормално. Реброто понаболява, но вече дишам по-спокойно и мога да спя. Май му свикнах. Изглежда съм усукала гръбнака при падането, защото доста наболява в кръста, а аз там си имам проблеми. Но ще мине. С две думи: шсе живей. Blush

За брадите и аз да изроптая. Десетокласникът е решил, че е много хубав с брада и не мога да го убедя в обратното.

# 686
И моят е брадат.Не го харесвам,но той се харесва.

# 687
Супер Теди, да ти е живо, здраво и много щастливо момчето!И много успешно!Прекрасни емоции ти пожелавам!
Лулу..мила, да се оправяш и само за хубави неща да мислиш!
Мило Скиорче, аз имах подобно преживяване и лекарката в работата ни ме кара превантивно да пия Доксициклин...ама най-добре да питаш личен доктор.И след известно време ми взеха кръв за проверка за лаймска болест.Това си е сериозно ...

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 17:51 от Stanislavovamarina

# 688
Тя скиорката само си мрънка.Детето си е топ. Иначе и аз го следя с интерес ,кефи ме как си набеляза цел и си я следва.Ици го няма никакъв, нали и неговия син е кандидат юрист.А май и 7микласничка имаше.
Тук съм,ама няма какво да кажа Blush Чакам Skiorche,vany6a да информират какво се случва със сесията защото ние сме в информационно затъмнение Grinning набора нищо не казва.Иначе сме далече от 7 клас,сега ще сме в трети.

# 689
  • София
Теди, честит юбилей на набора! Да мечтае смело и да сбъдва смели мечти!
Болните да оздравяват, че лято иде! Както беше написала една приятелка: имате само 2 месеца, в които слънцето ще залязва в 21 ч. - използвайте ги разумно и пълноценно!
Седмокласната епопея е в разгара си или по-скоро в заника си и всички искаме да свършва.
Не зная точно как да я опиша, защото и аз съм много объркана, и седмокласничката - хем бърза и прави грешки, хем е разсеяна и не може да се съсредоточи добре, хем я връхлитат пубертетските настроения от осанна до разпни го.Disappointed Relieved Липсват й сестрите й (сега покрай баловете на близки абитуриенти, които са повече техни приятели (заради възрастта), беше много осезаемо, липсва й стария й клас и т.н.).  В резултат от всичко това резултатите й са плаващи и то от елементарни, тъпи грешки. Оня ден боядисвах с жълто и зелено по файла и справочника, но опциите ни не са много, защото иска първи език да е испански или италиански, Букнали сме една Гърция веднага след изпитите, та се опитвам да мисля за това.
Другите моми са в разгара на сесията. Едната има изпити днес, утре и др. седмица и се връща на 14.06, а другата в 3 поредни дни на 25,26,27 и се връща на 28.06. Всички нямаме търпение да дойде и този момент. Каките ни помолиха, ако може да отидем самo семейството на море тази година без никой друг. Чувствам се хем поласкана, хем затвърждавам мнението, че е била трудна година.
Намерих на мъжа ми работа след пенсия - водопроводчик в Нидерландия. За час работа по отпушване на канали в жилище - 223 евро. Проблемът е неглижиран от предишните наематели и въпреки, че хазяйката е наясно с това, каза, че ремонтът е за сметка на живущите сега. Ако искаш! На другата пък се счупи помпа на пералнята и след като чакаха около месец фирмата посредник и наемодателя да си кореспондират безрезултатно, сами се задействаха да викнат майстор, да си поръчат помпа и да си я платят - 200 евро (мъжът ми ще има избор - може и пералнаджия Sunglasses) и сега пишат на фирмата за възстановяване на разхода. Почти съм убедена в отговора, ама да не й убивам ентусиазма.
Ако мога да обобщя ситуацията с две -три думи: При нас е весело! Blush

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 09:32 от bibi

Общи условия

Активация на акаунт