НАБОР 2004 - студенти - втора тема

• 74 083
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
И в Холандско (поне при нас)  сесията е в края на юни, а започват учебната година  от 01 септември.

# 661
  • тук-там
В немско е до края на Юли. Август и септ ваканция, но само първата година. После почти никаква.

# 662
И при щерката е юни-юли, първият изпит е на 14.06, последният - на 09.06, тази седмица още учат, не точно учат, но събират заверки, тя конкретно довършва невзетите от миналата седмица колоквиуми, издават си зъбите и прочее дребнотии. Grinning
Подала си е и молбата за индивидуално отработване на онова упражнение, чака да ѝ го насрочат и така.

Вяра и Надежда, и в МУ е тогава началото на учебната година, миналата почнаха на 26-ти септември. Даже сега е късно, навремето почваха в седмицата на 15-ти септември, но в понеделник, случвало се е и на 10-ти да е първия учебен ден.

Лулумба, Скиорче, бързо да се оправяте!

# 663
След като ви изчетох, разбирам, че ТУ София е по-скоро изключение от правилото, но пък е супер- юни, юли, август и почти целия септември ваканция Simple SmileSimple SmileSimple Smile нямат право да се оплакват Simple Smile

# 664
И УНСС приключиха рано.
  Стискам палци !

# 665
  • Благоевград
Здравейте!
Много, много отдавна нямам публикации.
Аз и една пораснала декемврийска госпожица ви поздравяваме!
Успешни сесии на всички!
Много хубави специалности са избрали всички.
Не видях никой в сферата на изкуството.
Моята госпожиза е изобразително изкуство.
А сесията започва в сряда, Но няма никакви притеснения!
Прекрасни сте всики! Flowers Hibiscus

# 666
  • София
Аз се отчитам, че съм боНба! Следя ухапаното, когато се сетя и иначе нищо ми няма. Само се ядосвам с набора и неговата предстояща сесия, но се опитвам да се преструвам, че не ме интересува, за да не го спичам допълнително. Доста се е паникьосал. Ще ходим в началото на юли заедно на море, така че и ние с него сме в сесия😉. Междинно имаме два концерта, на които се радвам - Coldplay (това най-вече заради литъл систър) и Род Стюарт.Wink. Пък той да си учи.
Негов приятел се прибра преди два дни от UK във ваканция. Там имат един месец коледна ваканция, един месец великденска и 4 месеца лятна. 🙄. Наборът като разбра направо не му се повярва. Голям “завижд”, ама това е положението - каквото си е избрал - да си го гони.
Добре дошла на художничката в темата ни!

# 667
  • столицата
Скиорче, наистина не разбирам защо се притеснявате. От твоите постове съм останала с впечатлението, че детето си харесва правото, занимава се редовно, посещава лекции и упражнения. При това положение няма начин да не сдаде успешно сесията. Трудно е наистина, но най-вече за тези, които учат кампанийно. Чакам да се похвалиш. На мен  като колега-юрист , ми е интересно всичко, което споделяш за ЮФ-то.

# 668
Тя скиорката само си мрънка.Детето си е топ. Иначе и аз го следя с интерес ,кефи ме как си набеляза цел и си я следва.Ици го няма никакъв, нали и неговия син е кандидат юрист.А май и 7микласничка имаше.

# 669
  • София
Ааа, много адвокатки се събрахте да го защитавате. Simple Smile) Аз съм длъжна да го приземя малко, защото си мисля, че не осъзнава съвсем с какво се е захванал, въпреки че посещава лекции и упражнения.  (Аз, както знаете нищичко не разбирам от Право и затова всеки изпит ми се струва страшно изпитание).

# 670
Здравейте,  не всички от УК са вече във ваканция,  някои са в разгара на изпите.
Имат наистина много и големи ваканция- месец по Коледа,  месец Март-Април, свършат средата на Юни и започват началото на Октомври (поне университета на набора), но пък има четири изпита в една седмица,  та леко няма.  
Успешна сесия на всички!
Болните да оздравявате!

# 671
Значи, днес, или по-точно вчера, излизало класиране за първи клас Close
Леле,.замислих се. Живи здрави др. година и мен ме чака първокласничка...

# 672
  • София
Да се похваля с 20- годишен младеж! Ех, кога пораснаха тези деца! При нас - вече и номер 3 излезе от тийнеджърските години и аз оцелях Wink
Празнувахме семейно вкъщи, но той иска да си направи парти. Да видим какво ще измисли, че то си трЕбе организация, не само парички.

# 673
  • София
Да ти е жив и здрав порасналия младеж!

# 674
Честит да ти е порасналия младеж, Теди!

Общи условия

Активация на акаунт