Уреаплазма и Микоплазма - 5

• 37 903
  • 770
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте момичета, знам че форумът е за уреоплазма, която имах и силно се надявам да съм преборила, но сега се получи друг проблем. 20 дни след антибиотика, който пиех, въпреки че слагах лактобацили изби стрептокок агалатае Б. Усещането е за сухота, дори болка. Тази бактерия я имам от около година и вече 2 пъти пия антибиотик за нея. Сега отново, но неприятното усещане за болка отдолу не отшумява. Споделете ваш опит, преборвали ли сте токова нещо. Имали ли сте подобни симптоми. Всяка помощ и идея ще са безценни за мен

# 766
Здравейте ще кандидатсваме от фонд но ни са ниски, АМХ 0.485. Колко трябва да е за да ми ги приемат документите

# 767
Зори,
Няколко пъти съм лекувала този стрептокок. Понякога съм имала симптоми, понякога - не.
Последните пъти - само локално, с глобули. Такива инфекции се преодоляват чудесно така, излишно е да пиеш още АБ.
Та да, Полижинакс 12 бр. + Гинофилус 14 бр. - това ми беше лечението последните 2 пъти.
При ниско микробно число съм го махала и само с Гинофилус, но при теб няма да стане.

# 768
Здравейте мили дами и аз прибягнах днес до Др Кр.Рачева и нейният отговор беше уруаплазма и всякакви други няма и че акъл нямам за 2 ст с толкова изследвания и резултати да ходя все още по лекари .Нейното заключение е пундална невралгия и ми изписа милгама плюс крем за мазане.

# 769
Чудесно, но пудендалната невралгия няма да мине само с Милгамма.
Ако искаш - ще ти пратя координати на моя иглотерапевт, който е и невролог, на мен лично много ми помага за тоя гаден нерв и за още редица други).

# 770
Пращайте кой каквото има защото ще ме вкарат накрая в лудница 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт