Отговори
# 1 995
  • София
Mtz, страхотна си! То фигура, то усмивка! Много е хубаво човек да си вземе ваканция през февруари.
Оказа се, че имам 45 дни отпуска, но възможност за вдъхновяващи дестинации с ученик в 5 клас нямаме, а и не малка част от доходите ни отиват за хобитата и курсовете на човечето.

# 1 996
  • София
Време ни е за февруарска - любовна и пролетна...
Аз имам 26 дни, ама с тия графици.... Трябва да откача поне един дълъг уикенд скоро.

# 1 997
Харпи, да ти жив и здрав, разходите по децата растат с всяка година.Нашият големият, който работи, пак го дотираме, на месец имаме космически разходи.🤦🏻♀
Не виждам кога ще докретаме до Малдивите 😂.А така ми се иска да пътуваме с децата, като са поотраснали е съвсем друго преживяване.Като са малки ходиш заради тях, сега вече е рамо до рамо с тях:
Живи и здрави, ще го мислим.

# 1 998
Догодина ще си разменяме предните места в колата с по-голямото ми човече Heart  17 години отлетяха като миг. Възрастовата разлика на двамата е почти 8 г. и ще мине доста време, докато и синът ми стане самостоятелен. За жалост с моите родители съм пътувала само през детските години. Ще ми е много приятно да пътешествам с децата, без значение дали ще са тийнове или пълнолетни. Девойката ме учи да карам скейтборд, аз нея да шофира на паркинг , а всички заедно ще учим малкия бяс да кара ски. Grinning

# 1 999
  • София
Да, на мен ми харесва да сме заедно на ваканция или просто да посетим някоя място в чужбина. Той се ентусиазира, започва да го проучва, правим план какво да посетим. Дълго време след това се сеща какво е преживял и колко хубаво е било. Ще измислим нещо за пролетната ваканция.

# 2 000
Деси, интересно децата искат ли да пътуват с вас? Виждам, че някои дами качват пътувания с порасналите. Нашето, някъде след девети клас категорично отказва.
Мтз, какво да кажа, прекрасна снимка!
Благодаря, че ги споделяш с нас!

# 2 001
Само преди няколко месеца пътувахме всички до Маракеш. Ние четиримата и приятелката на големия. Вече живеят заедно и сметнах, че ще е чудесен повод да прекараме малко време заедно. Поехме самолетните билети и хотел а. Сметнах, че така е редно, ако я каним с нас.
Чудесно си прекарахме и спомените ще си ме топлят дълго.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 15:48 от G&B

# 2 002
С гаджета и ние имаме по една опознавателна екскурзия (за всяко от трите 😆), но тогава е различно.

# 2 003
Деси, интересно децата искат ли да пътуват с вас? Виждам, че някои дами качват пътувания с порасналите. Нашето, някъде след девети клас категорично отказва.
Мтз, какво да кажа, прекрасна снимка!
Благодаря, че ги споделяш с нас!
Искат, но малкият си мрънка успоредно.😂

# 2 004
  • София
Ани, честита чанта!
За мен би била неудобна. Не знам, как успявате момичета да се справяте с такива модели чанти? Така ми изглежда несесера за пътувания. Държа си в него четки, пасти за зъби, козметиката за из път и пр. Обикновено го презентирам него на лентата за проверка на течности в багажа. Но изглежда точно по същият начин.

mtz, страхотна фигура! Браво! Модата няма значение в случаят!

G&B, много готино така в компания на големите деца! Ние още не сме водили на такива чужбински екскурзии гаджето на дъщеря ми. Камо ли да поемаме разходите му за такова... Иначе, винаги е добре дошъл с нас. Харесвам подхода ви!

# 2 005
Оказа се, че имам 45 дни отпуска, но възможност за вдъхновяващи дестинации с ученик в 5 клас нямаме, а и не малка част от доходите ни отиват за хобитата и курсовете на човечето.
Аз съм по зле 53 дни. За лятото миналата година съм взела 5 дни. За ЛондонЯ казаха повече от 2 дни не може! Imp Малката иска да идва с нас, но няма да я огрее, има да коригира бреки, изследвания и да се подготвя за стажа-работа. Казах ѝ ние отиваме за Св. Валентин, няма какво да ни светиш.Wink
МТЗ, ама много си хубава и свежа, пък Малдивите, ааааах! Sparkling Heart
Ани, чантичката чудна, днес съм с моята резедава и всеки ден те благославям, както и за балма за лицето.!
ПП АААА гаджето и ние сме го водили...много се харесаха с ММ. Оказа се, че ядял диво, и му подари една домашна луканка! И мъжът ми се разтопи, аз такова обаче не ям! Wink
ПП Вчера пих кафе в офиса на мъжа ми, колежките му припаднаха по чантата....! Blush

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 13:12 от mimi.7299

# 2 006
Страхотно ме усмихна снимката на две любими съфорумки в софийското метро! Heart Eyes

Аквауомъна е и мой ужасно любим аромат! В зависимост от цената (добре де, и от моментното настроение) бих го закупила, дори спрян от производство през 2010.
Споменахте и J'adore малко по- нагоре, класическия. Днес съм с него.
Беше любим на най- близката ми приятелка, от ден първи, когато се появи парфюмът, до сетния ѝ дъх той беше нейната визитна картичка. За нея важеше с пълна сила "по Жадор-а ѝ ще я познаете". А как ѝ отиваше само!!!
За съжаление, вече доста години тя не е сред нас и този аромат ме изпълва едновременно с радост и тъга, затова и рядко посягам към него.

Ние винаги и навсякъде сме пътували с децата. Сега, когато вече са по- големи (14 и 18), вече е 100000000000% истинско удоволствие. Явно и на тях им харесва, защото никога не отказват, често са по- ентусиазирани дори от мен с баща им, особено 18- годишната.

Mtz, ще се повторя, но- страхотна дестинация, страхотна форма, прукрасно настроение струи от това, което споделяш с нас! Hug

Розовата "кроко" чанта пристигна. Точно такава, каквато и очаквах е и на живо. Сега чакам края на март- началото на април, за да я поднося с кеф!

# 2 007
  • Бургас/Пз
Ох, Мими много ме разсмя 😁😁😁
Копче, прекрасна и идеална ми е точно тази големина, щом си купувам втора със същия размер . Моят несесер за течности и  козметиката в багажа е двойно по-голям 🤗 , а и при пътуване съм с друга чанта.
Имам всякакви размери и нямам абсолютно никакъв проблем да сменям чанта дори и всеки ден. Знам, че за много не е удобно, но за мен лично не е никакъв проблем. За мен примерно са неудобни раниците, но определено не се чудя другите как ги носят ☺️

Все още пътуваме само с децата. За мое съжаление доста по рядко отколкото ми се иска.
Тили, честито розово удоволствие, ще чакам да те видя с нея

# 2 008
Ох, Мими много ме разсмя 😁😁😁

За кое!
Чантата ми е идеалния размер. Козметиката за път е спирала, крем лице, ръце, слънцезащита и молив и червило.
Ще ви издам една тайна, като не ми отговорихте ММ го поръча, защото имаше само три налични, ама не ви казах от къде да не и хрумне на някоя да го поръча и да ме изпревари! Yum Очаквам го 14-24 февруари!
Тили ще ти пратя на лични, ама няма да го качваш в темата за парфюмите!

# 2 009
  • Бургас/Пз

Малката на иска да идва с нас, но няма да я огрее, има да коригира бреки, изследвания и да се подготвя за стажа-работа. Казах ѝ ние е отиваме за Св. Валентин, няма какво да  ни светиш.

😀😁😘

Общи условия

Активация на акаунт