Жена му знае но нищо не казва

• 10 031
  • 150
  •   1
Отговори
# 120
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако бях на 36 щях да си гепя едно 25 годишно лъвче. Мани ти тая работа, че 80 годишния дядо знае какво прави.
Ама трябва да е богато лъвче, не само потентно.

# 121
Е, все пак авторката търси секс.
Пък и все пак на 36 години би трябвало да имаш някакви прилични доходи.

# 122
Признавам, че за пръв път чувам жена, чийто мъж не и доставя достатъчно удоволствие, да го търси при близо 80 годишен старец.

# 123
Има всякакви хора. Но признавам, че това за мен е патология.

# 124
Ако въобще е истина цялата тази история, това е жена, която 20 години не е имала оргазъм... вероятно изначачално няма да подбира по възраст, може би следващия вече.

# 125
  • Deutschland
Защо да е пързалка?
Имам позната, млада жена от африканските държави, която живее с немски дядо и имат дете на 7. Дядото е към 80те вече, но трудно бихте му ги дали. Само гласа му е един такъв уморен, старчески.

# 126
Защо да е пързалка?
Имам позната, млада жена от африканските държави, която живее с немски дядо и имат дете на 7. Дядото е към 80те вече, но трудно бихте му ги дали. Само гласа му е един такъв уморен, старчески.

Това е друго. Там и трябва наследник на жената и мъж, който да не е дълго жив.
Тук не се цели брак и деца, а секс. Тя мъж си има.
Затова е налудничаво.

# 127
Това, че една жена е на 36, не значи, че е привлекателна за 25-годишни, ако ме разбирате. Очевидно това е влакът, който е спрял да качи пътничката. По-добре да се вози, и да си въобразява колко точно е всичко, и как сексът е пълно 6+, отколкото да мръзне на гарата, нали така.
Само не разбирам  двойният стандарт спрямо деянието изневяра. Значи, на 76 може и е приемливо, а на 26, на 36, и на 46 - анатема, как не го е срам. Казвайте ги тия неща по-рано, като му се доизневерява на някой, да го успокоя - споко, човече, след като навършиш 70 (или 60, или колко?) не само е разрешено, но и ще ти ръкопляскат Confused

# 128
То на 76 закога да му се търси отговорност, може всяко желане да му е последно на човека. Жена му сигурно е доволна, че не и се налага да му сменя памперсите, примерно.

Явно само ментално има някакви естествени изменения, щом пише отзив за хотел, посетен с любовницата от общ акаунт с жена си. Може да се е объркал  че с жена си го е посетил, нормално е на тая възраст да не помни добре.

# 129
  • София
Съпругата сигурно е спокойна, защото цялото имане е на нейно име Joy

# 130
В крайна сметка и 9 страници по-късно стигнахме ли до извода какво се цели с подобна тема? Някои проучва предпочитанията ни, следи словесната ни култура, определя коя е привлекателната категория за изневяра и защо - при което за две различни възрастови категории 30-40 й 70-80. Както и може ли да  има сечение между тях? какво мисли редовата българка? какво са нейните ценности ? Все пак трябва да има някакво разумно обяснение за подобни нелогични  теми,  които никнат като гъби.

# 131
  • София
Май е….. хвалба

# 132
За дядката. Похвалил се е съвсем целенасочено, че ходи по хотели с млади жертви на нещастни, импотентни младежи.

# 133
Любовник остава отзив за хотел, в който е бил тайно, ама от общия си профил с жена си 😂😂😂 Или е измислен или много глупав или жена му е свикнала на отзивите му. Какво всъщност те притеснява? Както на твоя мъж му е все тая, вероятно и на любовника жената така.

Какъв е този общ профил? Това да не е фейсбук? Или общ имейл имат?
Не, че е невъзможно 70 годишен да върти любов по хотелите, има доста добре изглеждащи 70 годишни мъже, а и жени. Не са всички с по 2 бастуна и без зъби. Моят братовчед е на толкова, спортист - активен, слага в малкия си джоб дори много 30 годишни - като стойка, фигура и походка.  Но той е винаги с жена си, също много стегната и младолика.

# 134
Тва с годините не е толкова странно, мисля. Аз знам за супер много мацки около 20-25, които ходят с 50 годишни.  Реално откак ги познавам всяко следващо гадже им е по- възрастно. Явно до 35 стигат 70-80 годишните дядовци. Знам и за пичове къде след първата си баба не могат да погледнат вече наборка... и аз не го разбирам, но хора всякакви явно

Общи условия

Активация на акаунт