Паническо разстройство - 60

• 55 809
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
Полага се болничен в депресивно състояние 2 седмици. Моят психиатър ми издаде такова.

# 121
И моят каза,че може да ми пусне болничен с диагноза депресия.. изобщо не е споменавал за хоспитализация.

Чудя се хората в нашето състояние ще имаме ли поне един ден без да изпитваме някъде някакъв дискомфорт? Отдавна взех да свиквам,че явно няма да ни се случи, но.. Тук от известно време като си въртя очите и сякаш получавам замайване и ги усещам все едно "играят". Това пък какво животно е? Много е неприятно..
Иначе установих,че наистина Сероксата ме е правил на лайно с извинение. Снощи за първи път от доста време насам заспах след 00:00 и станах в 7 като пич.

# 122
Мен сероксата ме полууби за седмица. Ужасно главоболие, замайване, преминаване като ток през тялото ми. Не знам как психиатъра твърдеше, че видиш ли половината град го пие.

# 123
Аз се зачетох в посочения сайт, но не намирам какви са страничните ефекти на Дианксит. Някой с инфо?

# 124
Аз се зачетох в посочения сайт, но не намирам какви са страничните ефекти на Дианксит. Някой с инфо?

Деанкситът не е ли антипсихотик? Най-вероятно за това не е изброен при АД.

Нали няма проблем да приемам комбинирани витамини със Селен, Д, Цинк и Ц с АД?

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 11:28 от Kamille252

# 125
Хора, помагайте ....
Спрях сероксата и минах на 1/2 Бринтеликс и от вчера съм в ада с пълна сила. Цял ден рева,нямам сили за нищо,  имам замаяност и искам само да лежа или просто всичко да свърши..
Това синдром на отнемане ли е? Какво се случва направо не знам, но пак сън в як филм. Снощи взех 1/× Клонарекс и спах добре,  но със ставането всичко започна пак.
Нямам връзка с лекаря.

# 126
Аз смених сероксата със сеталофт, нямах никакви проблеми. Но сеталофт изчезна, но мисля че има добър заместител, в аптеките го знаят.

# 127
В тотална депресия съм, така не бях и в началото сякаш. Всичко ми се обърна за няма и 24 часа...

# 128
Ох, Kami, иска ми се да ти помогна, но не знам как, само знам как се чувстваш. Отвратително е! Може би е реакция от смяната на лекарството. Нали знаеш, че е временно и всичко ще се оправи, просто трябва време и трябва да го изживееш докато организма се нагоди. Не следва нищо лошо от това, напротив ще отмине и ще дойде спокойствието! Тревожността трябва да се изживее, за да изчезне. Това е само епизод, който ще свърши!
Бъди смела, пробвай дишане. По-късо и бавно вдишване и по-дълго и бавно издишване.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 13:54 от ranimi

# 129
Благодаря ти,Ranimi 🥰
Чух се с доктора. Каза,че със сигурност е от смяната на АД. Вдигна ми дозата на 1 таблетка и към вторник да ида да се видим. Дано скоро отшуми,че ще полудея...

# 130
Ще отшуми и ти го знаеш!
Ако може да поспиш ще е супер, като се събудиш ще е много по-добре. Почети книжка или се опитай да загледаш някое приятно филмче.
Hug

# 131
Някой може ли да ми обясни къде е границата, как се установява човек за хапчета ли е. И на психиатър и на психолог заключенията са, че човекът е емоционален, всичко е заради темперамента, или просто се драматизира и няма нужда от хапчета . Факторите са външни, обстоятелствата обуславят психическото състояние, тоест в момента, в който се случи нещо хубаво и се излиза от депресията, за половин час се сменя здраво състоянието. Обаче като е долу е долу, лежи, апатия, не работоспособност. Някой тук да е минал по този начин?

# 132
От смяната е- да. Ще се наредят нещата.  При мен примерно емоционалните промени преминават, но физическите ме влачат яко. Аз лично от това не откривам отърване.

# 133
Някой може ли да ми обясни къде е границата, как се установява човек за хапчета ли е. И на психиатър и на психолог заключенията са, че човекът е емоционален, всичко е заради темперамента, или просто се драматизира и няма нужда от хапчета . Факторите са външни, обстоятелствата обуславят психическото състояние, тоест в момента, в който се случи нещо хубаво и се излиза от депресията, за половин час се сменя здраво състоянието. Обаче като е долу е долу, лежи, апатия, не работоспособност. Някой тук да е минал по този начин?

Когато си за хапчета няма долу и горе. Все си долу и то много надолу..  Поне при мен е така.

# 134
  • Швейцария
Камил, от смяната е. Бринтеликса е друга група и не действа като Сероксата. Еми, направи както ти е казал лекарят.

Общи условия

Активация на акаунт