Отговори
# 375
Преди и до 12ч сме чакали един  път в 2ч го пуснаха...

# 376
Преди и до 12ч сме чакали един  път в 2ч го пуснаха...

Това си беше редовно по едно време..
Пълна подигравка с феновете.....

# 377
Ще има фраг и аз тъкмо това щях да кажа ,че и в два сутринта са го пускали и в полунощ. Само търпение.

# 378
Междувременно да питам нещо..  някой знае ли фейсбук страницата на филма кой я поддържа?

# 379
  • София
Междувременно да питам нещо..  някой знае ли фейсбук страницата на филма кой я поддържа?

Официалната ли? Защо Simple Smile

# 380
Не ползвам ФБ от доста време - рядко ,но сигурно ще има официална страница.

Ужасен дублаж но един от любимите ми епизоди тече...

# 381

Защото страницата се преименува на
" За всеки по нещо" и качват разни артикули за продажба..
Уж казаха, че ще качат преведени епизоди... после казаха, че няма... сега наскоро пак казаха, че ще качват и пак казаха, че няма... и накрая я преименуваха... 🤷‍♀️
Много странна работа.. добър маркетинг Simple Smile

# 382

Уж казаха, че ще качат преведени епизоди... после казаха, че няма... сега наскоро пак казаха, че ще качват и пак казаха, че няма... и накрая я преименуваха... 🤷‍♀️

Някво момиче я държи , явно нещо не се справи с нападките от злобните хора и реши да я закрие

# 383
  • София

Ахааа, аз я отследвах тази страница като започнаха с продажбите, ясно. Това все пак беше страница на едно момиче, което превеждаше, до колкото знам, но се отказа.
Иначе има официална страница на сериала във фейсбук.

# 384
  • Ямбол
Аз бях в официалната страница на Рибарче поддържаше го едно момиче.Но за да прави преводите на епизодите и трейлърите си намери спонсор чрез него започна да прави реклами в фб страницата и започна едно негодуване и обиди от страна на потребителите ,след което момичето написа едно дълго съобщение,което гласеше,че закрива страницата и няма да се правят повече преводи на сериала заради тези критики и обиди,които бяха отправени заради рекламите.(а тя момичето обясни 1000 пъти,че го прави за нас потребителите за да можем да гледаме безплатно преводите и фраговете на сериала,но угодия нямаше и така.)Сега страницата се казва За всеки по нещо ...

# 385
Коментират, че толкова лош бил епизодът, че ги било страх да пуснат фрага 😁 затова дали озета и снимките днес, вместо утре.

# 386
  • София
Ако мислят да не пускат серия в петък, защо не кажат. На там ми вървят нещата на мен.
Да пуснат екипа да си почине една седмица.

# 387
Коментират, че толкова лош бил епизодът, че ги било страх да пуснат фрага 😁 затова дали озета и снимките днес, вместо утре.

Личи си 😁

# 388
А Gaddar, май ми се мерна, че няма да е от 05.01? Вярно ли е? Тоест им е станало една идея по-широко около врата на нашите.

Този заключения профил със спойлери, писал, че нямат атрактивни сцени за фраг, евентуално можело утре on izleme

# 389
  • Ямбол
Да пускат фрага пък колкото и да е лош все ще го гледаме какво да се прави 🤷

Общи условия

Активация на акаунт