Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 56

• 79 871
  • 744
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Честит Рожден ден Бени! Бъди все така прекрасна, усмихната и щастлива! Благодаря, че споделяш с нас хубавите си рецепти!
...............
Пак чаудър.
............
Скрит текст:
каква е тази супа, на вид изглежда хубава, пусни ми рецепта, но ако има морски дарове не ми пускай, благодаря. Весела Нова година!

# 91
  • София

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 18:08 от Тайна

# 92
Макаронена в нас
със скаридки малките коктейлни, моркови, круша,  маслини, чушки печени белени, кис.краставички и майонеза

И къде без руската Wink

На цялата ми любима банда тук!

Весело изкарване !

# 93
  • под тепетата
Весело посрещане, вкусно хапване и умерено пийване!

# 94
marchеva14, рецептата на чаудъра и моята интерпретация я има в пост 52, писах я за Mikkey. С пилешко е и с бекон. Весело посрещане на Новата година!

# 95
Честита Нова година!
Бъдете здрави и щастливи! Пожелавам ви много успехи и късмет! ❤️

За тази вечер приготвих сарми с кайма и кисело зеле, кисело зеле с бекон, хляб от хлебопекарната, баница с късмети, салата с картофи, нарязах мезе.

# 96
Добро утро! Честита Нова година! Здраве и късмет през новата година, мир по света и топлина и уют в домовете ни да има!
Честит имен ден на празнуващите днес!

Бени, честит рожден ден! Жива и здрава да си, обичана и уважавана! И все така вкусни рецепти да представяш. Често готвя твои неща, мн се харесват вкъщи.

Честити да са и всички други рожденници!

На Тайна бързо и пълно възстановяване!

Новогодишно, ММ каза свинско... еми свинско да е:
Кралски котлет с пюре от картоф, ябълка и целина (разкошна комбинация) и перлени лукчета в масло и мащерка

# 97
За много години, момичета! Здраве и късмет на всички!
Бени, честита бъди! От хубавата зодия  сме си Simple Smile
От мен сега една баничка само

# 98
  • Русе
Честита Нова година! Бъдете здрави и с много късмет!
От мен снощи беше тортата с шоколадови блатове по Ири Купенска и импровизиран крем от маскарпоне, подсладено кондензирано мляко и подсладена течна сметана.

# 99
  • Варна
Честита Нова година на всички! Здраве, мир и любов за всички!
Честито на патерица на последните рожденици, да сте здрави, обичани и вдъхновени! Тайна, само напред!

Свински котлети с моркови по Кулинарно Йоана беше новогодишната вечеря у нас.

Руло-сарма Joy  Няма да казвам колко солена стана, но е добра идея, спестява навиването.

Погача на охлюв и чеснова разядка.

Предните дни: сирене по шопски и пенкейкс за закуска.

И пак да ви пожелая фойерверки от обич.

# 100
  • София
Честита 2024 година!
Здраве и обич да има в домовете ви!

Знам, че не е добра идея да се експериментира в такива дни, но рискувах и се получи. Патицата с портокали и зеленчуци (в глинено гърне) стана много вкусна, пържолите останаха за днес

Скрит текст:

# 101
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2024 !
Да е мирна, здрава, радостна, успешна, изобилно благословена от Господ Исус Христос!

https://youtu.be/DQY6xZ6Pgu4?si=qvxx8vDRqVG44VDU

# 102
  • Бургас
За много години!🍾🎄
Снимани набързо мариновани пилешки и свински филета с гъби,лук,чесън и розмарин. Нямаше време за друга снимка 🤗

# 103
  • Плевен
Честита Нова година! Много здраве, обич и вкусни трапези! У дома
салата, пита,  мини хапки от оризов чипс, рикота и хайвер, свинско със задушени зеленчуци,  мезета и лимонов мус с бял шоколад върху бадемова бисквитка.

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 16:18 от Mitonela

# 104
Спорна и щастлива Нова година, момичета. Бъдете здрави и щастливи!
Бени, Честита да си! Желая ти здраве, обич и късмет.
Тайнееее, Heart Hug Heart.
И да покажа част от новогодишното меню:
Вариация на салата "Цезар" с домашно панирано пилешко филе, зелена салата, рукола, 2 вида черита, дресинг от пресен лимон, зехтин и сол, пармезан, авокадо и сос от майонеза, к.мляко, синьо сирене, чесън, едрозърнеста горчица и шарен пипер:

Пита със сиренце:

Мезенца:

Баклавата преди заливането:

Имаше още котлет "миланезе" с пармезан(със стара снимка) :

И разбира се, перлата в короната - зелеви сарми с кълцан врат, малко пушена сланинка, праз, черен и червен пипер, малко чили и малко чубрица и символично количество ориз, сготвени бавно в гювеч и после запечени на фурна(и те със стара снимка):

Другите неща бяха купешки:

Общи условия

Активация на акаунт