Не знам как да продължа напред.

• 10 168
  • 186
  •   1
Отговори
# 120
  • Далечният изток
Авторката е по-малка от сина ми. Ако той има нужда да поплаче на рамото ми, аз ще зарежа абсолютно всичко заради единственото си дете. Случвало се е, говоря от опит. Ако пак се случи и има нужда от мен, ще бъда на негово разположение. Това е детето ми за бога.... Разбира се, че няма да мръдна никъде докато не го видя спокоен.
Хора, вие майчински чувства към най-близките си същества - децата си, нямате ли?!

# 121
  • Melmak
Аз бих приоритизирала. Абсолютно не мисля, че бих провалила нечия екскурзия за да плача на рамото на човека. Има приятели, психолози.. ще пореве ден, два, ще й мине. За какво да изкарваме драмата толкова голяма. Човек ще каже, че е майка с пеленаче, изгонена посред зима с 2 лв в джоба.

Това е голям човек, с работа, млада, нищо й няма. Ще се оправи. Изкарахте я с животозастрашаващо състояние… направо ме изумявате.

# 122
  • Далечният изток
Имаш ли деца?

# 123
Има ли син, който е плакал на рамото на майка си, защото е скъсал любовна връзка?? Сериозно питам. Не беше ми хрумвало, че е възможно!

Разбирам, че майките са винаги на разположение, но възползват ли се синовете от това, когато са в любовен стрес? Даже и по филмите го няма това...

# 124
  • Далечният изток
Има ли син, който е плакал на рамото на майка си, защото е скъсал любовна връзка?? Сериозно питам. Не беше ми хрумвало, че е възможно!

Разбирам, че майките са винаги на разположение, но възползват ли се синовете от това, когато са в любовен стрес? Даже и по филмите го няма това...
Даже не искам да си спомням каква драма беше...

# 125
Hechicera, и ти ме изумяваш, но е Рождество, та си мълча.
Не може всички да са като теб без семейни връзки.

B2022, може и да не е плакал точно, но е имал нужда да се прибере у дома за известно време.

# 126
  • Melmak
Няма значение дали имам деца. Имам майка, не бих й съсипала плановете. И това с “на 50 да е, дете ми е..” е толкова абсурдно. дай цял живот при най-малкия проблем да тичкаме при мама и тате. Не е добре това.

А пък мъж да реве на майка си за някое гадже… да не казвам какво мисля по въпроса, че аида ще ме мрази.

Не е въпроса до семейните връзки. Моите приятелки като са късали, не са ходели при мамчето, а сме излизали, говорили, забавлявали.. за бога, тя е на 24…

# 127
  • София
Как разбрахте, че ситуацията не е спешна?
Няма такава екскурзия, която да е по-важна от детето ми. Пари имам, детето ми е едно.
Направо се дивя на тоталния егоизъм и то баш по Коледа. Хора, вие за екскурзии ли живеете?
Егоизъм? Аз, от гледна точка на дете, чиято майка има планове за НГ, казвам, че не искам да провалям плановете й и не бих й казала, че съм скъсала, за да не я натоварвам и притеснявам. Ти твърдиш, че е съвсем нормално дъщерята да притесни майката си, да очаква да зареже плановете си и да се върти около нея. Кой е егоистът в случая?

# 128
Авторката е млада, права, здрава, ще преодолее раздялата, ще поплаче, ще пострада и ще й мине. Представям си майка й да си отмени плановете за екскурзия примерно, която чака цяла година и е хвърлила няколко хиляди, щот щерката на 24 скъсала гаджето…
Ами като авторката е права, здрава защо трябва родителите й да са у тях като е тя там? Тя на 25г спокойно може да седи няколко вечери сама без да има нужда някой друг да й прави цирк, да си пусне телевизора, да си отвори едни фъстъци и да престане да си мисли кой непознат какво ще си помисли.

# 129
Имам майчини чувства. Близки сме много с дъщеря ми. Ама да седнем да ревем за някой поплювко няма да стане. Ще отидем на шопинг, на бар, ще я взема на екскурзията и това е. Големи драми, измислени драми.

# 130
  • Далечният изток
Чак мъж не беше, когато имаше любовни драми, на 20 беше. Това оправдава ли го или да го задраскам от семейния списък с хора, на които мога да съчувствам и помагам?!

# 131
100% е било много мъчително за теб. Защото майката няма полезен ход в такива ситуации. Много се надявам да не ми идва точно това до главата.

# 132
  • Melmak
Чак мъж не беше, когато имаше любовни драми, на 20 беше. Това оправдава ли го или да го задраскам от семейния списък с хора, на които мога да съчувствам и помагам?!

Не, ама 20 годишен младеж не вярвам да не може да прежали някоя наборка. Пък това да дойде да ревне на майка си.. какво да кажа. Спасила се е девойката. 😁

Авторката е млада, права, здрава, ще преодолее раздялата, ще поплаче, ще пострада и ще й мине. Представям си майка й да си отмени плановете за екскурзия примерно, която чака цяла година и е хвърлила няколко хиляди, щот щерката на 24 скъсала гаджето…
Ами като авторката е права, здрава защо трябва родителите й да са у тях като е тя там? Тя на 25г спокойно може да седи няколко вечери сама без да има нужда някой друг да й прави цирк, да си пусне телевизора, да си отвори едни фъстъци и да престане да си мисли кой непознат какво ще си помисли.
. И аз това казвам де!

# 133
  • В страната на мечтите.
Сериозно, изобщо не знам как стигнахме до тук.. Първо не бих искала да проваля ничии планове за празник и ако знаех че имат такива вероятно нямаше дори да им се обадя, но те както всяка година от както не живея с тях ще си бъдат вкъщи и няма да правят нищо специално, те не са по екскурзиите по празниции никога не са ходили.

# 134
  • В страната на мечтите.
Мда, няма нужда да се обиждате на майчини подходи, защото всеки човек е различен. Благодаря на всички за съветите и весело посрещане на новата година.

Общи условия

Активация на акаунт