Февруарчета 2024 - Тема 9

• 35 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз пък доколкото знам от близки, които кърмиха по година-две, както и от четене - и да не тръгнат нещаа още в олницата, при желание и упоритост, пак може да стане.

# 91
Аз пък доколкото знам от близки, които кърмиха по година-две, както и от четене - и да не тръгнат нещаа още в олницата, при желание и упоритост, пак може да стане.
Тони поради огромното ми желание ще опитам няколко дни след изписването значи ако се случи така.Тогава ще пиша пак дее

# 92
Ако искаш да кърмиш,трябва да слагаш бебето често на гърда,а да не разчиташ на цедене-бебето е най-добрия стимулатор на кърмата.Трябва да има между 8 и 12 кърмения на денонощие.Ако не засуква правилно търсиш консултант по кърмене да го постави да засуче правилно.Общо взето първите 2-3 месеца трябва да сте като залепени.Слинг много ще помогне за това.

# 93
момичета, някоя със странно течение, но не влагалищно, а по-скоро от уретрата и си е като урина?! Пуснах стерилна - няма драма; час записах за 03.01, но не намирам нищо съответстващо в нета 🤔

# 94
ако мирише на урина си е урина . Аз се изпускам по малко без да разбирам и си мирише на урина. Сменям си бельото по трилион пъти и се подмивам

# 95
Ако не мирише на урина и няма цвят, аз бих посетила спешен кабинет. Преди 2 години така започна цялата сага с раждането ми в 32седмица. Помислих, че съм се напишкала(количеството беше колкото пръст  от кафяна чашка), а се оказа, че незнайно кога са ми изтекли водите и това бяха някакви остатъци. Още ден два и щеше да е фатално.

# 96
Да, по-скоро си е урина в някакви малки количества. Ползвам и ежедневни, но честно казано онзи ден имаше и сърбеж, и почвам да се чудя дали И те не са проблем 🤢

# 97
не ползвай ежедневни те влошават нещата .

# 98
Да ,и аз имам . Бебето притиска пикучния мехур и ... " Прокапваме"
момичета, някоя със странно течение, но не влагалищно, а по-скоро от уретрата и си е като урина?! Пуснах стерилна - няма драма; час записах за 03.01, но не намирам нищо съответстващо в нета 🤔

# 99
Момичета, ще раждам в същата болница където родих първото си дете. Там искат задължително помпа за кърмене. С предната ми бременност си бях купила ръчна на Авент, не потръгнаха добре нещата, че купих и автоматична на Авент.  В крайна сметка нещата с кърменето не минаха по план и останах с две помни(които подарих) и едни затворени пари...

Сега искам да си взема нещо по-бюджетно и сякаш да е електрическа понеже има различни функции като масаж, изцеждане и т.н Кажете ако сте доволни от някаква марка. Гледам има на Kikkaboo и подобните марки за около 50-70лв. Не виждам смисъл да давам на този етап по 200-300лв за нещо, което може да не ползвам, а трябва да купя така или иначе.

# 100
аз пак ще препоръчам Канпол .

# 101
Здравейте, момичета!
От снощи ме втриса и поддържам температура 37.5° - вирус ли пипнах, настинах ли, не зная, но е кошмарно. 🥺
Дали 3 парацетамола на ден, вит.Ц, авирон и хомеожен 9 е достатъчно се чудя?

# 102
еми то няма как да знаеш дали е достатъчно , пий сега каквото имаш и действай според продължението . пий повече чайче

# 103
Момичета, вие с какво мислите да завивате бебчовците - с одеяло, пелена или чувалче?

# 104
Момичета, вие с какво мислите да завивате бебчовците - с одеяло, пелена или чувалче?

Лично аз купих 2 спални чувалчета едното лятно другото зимно (като ги купувах различни мамита,различни съвети дадоха), но съм решила да ги ползвам при нощен сън, а за през деня имам 2 леки завивки, които са били мои и мама ми ги даде..

Общи условия

Активация на акаунт