С термин Септември 2024

• 42 013
  • 696
  •   1
Отговори
# 465
Аахаха, това съм го пропуснала. Grin

# 466
Момичета, да попитам аз как се чувствате емоционално, че аз от няколко дена съм на някаква въртележка.No Mouth Първо съм много раздразнителна и изнервена, после пък ставам много емоционална и едни сълзи и сополи за щяло и нещяло, включително без видима причина...(такива неща са ми се случвали преди МЦ). Като изпадам в такива състояния нетипични за мен, още повече се дразня от себе си и да... Та вие как сте?  Simple Smile

# 467
До скоро не бях прекалено емоционална, може би горе долу като преди цикъл, тоест мога да се разплача лесно на филм и тн, но все пак не беше сериозно... Вчера обаче не знам какво ми стана, но буквално от нищо текваха едни слонски сълзи, вечерта около 30мин се наревах под душа и пак не знам защо 😁

# 468
Аз съм си емоционална по принцип. В рамките на един ден мога да мина от абсолютно весела, през сълзи до тотално разгневена. Grinning Та като цяло не съм забелязала някаква чувствителна разлика. Обаче се улавям, че съм малко по-напрегната от обичайното. Отдавам го че ми е първа бременост, и нямам близки приятели, които скоро да са минали по този път. Добре че сте вие, та поне имам с кого да споделям.

ПС. Вече и аз имам дата за ФМ - 07.03.

# 469
Момичета, аз мисля, че усещам бебетата, колкото и странно да звучи. Едно потупване, не са черва, не може да се сбърка. Много е рано, знам. Днес влизам в 10та седмица, те вървят почти седмица напред, демек 11та, да речем. Чета тук една тема кога се усещат близнаци и има момичета писали 11та или 3ти месец. Явно не е невъзможно.
Втората бременност и броя на бебетата си казват думата.

# 470
Аз по принцип изобщо не съм емоционален човек. Напоследък яко ме потриса хормона и направо едва се владея от раздразнителност, нервност, абе страшна работа. Фактът, че не спя добре доста допринася 😃

# 471
Танчитка, ако ми бяха правили психиатрична оценка, еле пък след третото, сигурно адресната ми регистрация щеше да е на 4ти километър 😂😂😂
Marthina, изобщо не мисля,че си луда. Карам 12 седмица, или 11,2 г.с. ( тая бременност севсем го закърших с броенето на г.с) и бебоче също е доста напред- еми от вчера го усещам. Не ми е за пръв път и усещането не може да се сбърка. Не е постоянно,разбира се, но снощи го усетих и тази вечер също. Страдам от тежки колики и бушуването в стомаха ми е епично понякога, чак корема ми мърда, но това е друго- съвсем леко, много фино пърхане...

# 472
Герта, да, явно си е нормално. Нали уж при втора и всяка поредна бременност по - рано се усещало.

# 473
Здравейте момичета. Записвам се и аз, бях на преглед, видя се пулс и движение даже❤8+1 съм. Термина е 17.09☺ От Стара Загора съм.
и аз съм от стара загора с термин 15.09 Simple Smile

# 474
Момичета от утре ще съм вече 10та седмица, от днес ниско долу имам леко пробождане, но и при голяма нужда много трудно ходя, не знам дали има значение, при вас как беше? Нормално ли е да имам такива леки болки...

# 475
Нормално е мисля. Аз с предната имах много силни болки и до много късно. Все пак си почивай повече.

# 476
Аз от 4 седмици ставам само до wc....пълна почивка изкарах🙈😄

# 477
Ох, много неприятно. Отлепяне ли си имала?

# 478
Да, но се възстанови, и сега гледам да се пазя повече🫠  осъмниха се от нисък прогестерон, защото като слагах вагинално то всичко даваше назад, пък трябвало да лежа повечко след слагането...

# 479
С това отлепяне повече лежане и не вдигай тежко и до 12 седмица всичко ще е наред, имам опит с предишна бременност и отлепване. Да се похваля излезе пренаталния тест, всичко е наред, девойка ще имаме❤ мъжа ми звъня в лабораторията да пита дали е възможно пола да се обърка и колко процента е сигурно, че е момиче и като казаха 99,7 посърна малко 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт