С термин Септември 2024

• 41 974
  • 696
  •   1
Отговори
# 510
Аз бях с тежко гадене и повръщане, като Антиметил много ми помага. Нямам апетит и хапвах кисело мляко, плодове и зеленчуци. От два дни установих, че колкото и да ми е трудно, когато ям филия хляб от тостер - гаденето ми намалява.

# 511
Привет момичета !
И аз приемам утрогестан . В 10г.с съм . Имате ли някакви странични ефекти от него тъй като при мен сутрин, когато го приемам орално много ми се вие свят и съответно през целия ден ми се гади ?

# 512
Аз го слагам вечер вагинално, много съм подута, качила съм не знам колко кг и първо не можех да спя, сега пък не мога да се наспя.

# 513
Eli - на мен въглехидратите като цяло много ми помагаха с гаденето, макар че не съм била толкова зле като теб. Дано бързо да минава тоя етап!

EA97 - нямам опит с утрогестана, но препоръчвам да хапваш преди прием ако досега си го приемала на гладно.

# 514
Орално ако го приемате страничните ефекти са сънливост, отпадналост и на мен ми се върти главата, но пък подтиска гаденето до колкото е възможно.

# 515
Момичета и аз имам едно малко по-различно питане. Силния шум пречи ли на развитието на ембриона? В интернет има мнооого различни мнения по-въпроса. Някъде - да, някъде - не.  Някой дискутирал ли го е това с АГ? Аз съм на преглед началото на март, а ми се налага да присъствам на шумно спортно събитие преди това.. и се чудя какво решение да взема

# 516
Момичета, похвалвам се с голяма радост и успокоение.Минахме първата фетална морфология днес и пуснах бхс. Според доктора всичко е наред с бебешока гледа я много детайлно и мери всичко - според него ще имаме мома 😁🥰.  По МЦ съм 11+5 по УЗИ отговаря на 12+6. бебока. Прегледа беше около 40 мин.  Hug❤️

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 23:42 от Kitana666

# 517
Отчет от мен - всичко е наред, две напълно еднакви бебета, вървящи още по - напред. Термина ми излезе 31.08. Каза да питам лекарката на ФМ дали да сменяме термина.
Иии най - интересното - както обяснявах на АГ, че искам момичета, а таткото момче, едното буквално се разкрачи на екрана и бам - мъж. 😁 Другото не беше много в позиция да се види, но доколкото видя няма мъжки атрибути, та кака им ще се окаже права. В понеделник със сигурност ще се види.

# 518
Marthina, честито! Много се радвам за добрите резултати! Дамите са по-срамежливи, ще се крие госпожицата 😉

# 519
Дано и в понеделник на ФМ всичко е наред. Heart

# 520
Дано и в понеделник на ФМ всичко е наред. Heart
Стискам палци!

# 521
Ние бяхме на преглед в сряда. Всичко е наред Simple Smile Ще ходя и в 10та, а в 12та ще правим ФМ. В десета ще пускам тест Вижън. Доктора ми предложи да комбинираме предстоящите 2 прегледа в един в 11та седмица, но предпочитам да си направим 2 на всеки 2 седмици 😃 Междувременно при мен излезе завишен йод и ще ходя на ендо в понеделник.
Като ходя в 12та направо ще му занеса направления за ЖК.

# 522
Здравейте, момичета! Поздравления за хубавите новини и пожелавам спокойна и хармонична бременност на всички ни!

Бих искала да се запиша в темата, макар моят термин да е 5.10, но тестът за бременност отчете положителен резултат седмица преди закъснение и засега бебето върви леко напред (да видим на следващите прегледи).

Бих искала да попитам дали сред вас има момичета, които са усещали/усещат прескачания на сърцето? Седмица преди да разбера, че съм бременна, започнах да усещам еднократни прескачания (усещат се като пърхане в областта на сърцето). Бях на кардиолог и всичко е наред, но ако има някоя от вас с подобни симптоми- ще се радвам да сподели своя опит и дали е намерила начин да се справи.

# 523
Въпрос към по-запознатите мами, някой може ли да ми каже, какво значи "оицц".  Става дума за следния израз отнасящ се до разположение на плацентата: " разположена по задна маточна стена, достига и отчасти покрива оицц". Thinking

# 524
Нямам идея какво значи. В интернет не пише нищо.
Хармония, добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт