Кето с Ерменкова

• 26 676
  • 198
  •   1
Отговори
# 105

Какво му е по-различното?

# 106
че е с бюджени продукти и лесна за приготвяне храна Simple Smile

# 107
Привет Simple Smile
Има ли още някой н Коледно кето? Аз си закупих режима и вече 3ти ден го спазвам:)
Как се чувствате?

# 108
Мисля и аз да почна, имам момченце на 8 месеца и мисля поне още около половин година да кърмя.
Може ли да споделите резултатите ви от октомври до сега?

Моя режим започвам утре за кърмещи. Нямам добавки, но и предполагам, че не се налага предвид спецификата му, дори си има вх, но няма как като има кърмене. Обаче не знам дали в кафето мога да добавям еритритол… нищо не пише за кафе. По принцип го пия с мед, ама сега? Ще мога да се свържа с нея чак в понеделник след старта. При вас как са нещата с кафето?(ако пиете).

# 109
Здравейте, бих искала да ви попитам когато ви изпрати режима , тогава ли имейла и паролата са ви активни. Днес поръчах режим от нея , няколко пъти сменям паролата и те ми изпращат нова, но когато опитам от приложението да вляза ми изписва (invalid password). При мен ли е проблема или трябва да се изчака 72 ч за да качат менюто.
Благодаря

# 110
Мисля и аз да почна, имам момченце на 8 месеца и мисля поне още около половин година да кърмя.
Може ли да споделите резултатите ви от октомври до сега?

Моя режим започвам утре за кърмещи. Нямам добавки, но и предполагам, че не се налага предвид спецификата му, дори си има вх, но няма как като има кърмене. Обаче не знам дали в кафето мога да добавям еритритол… нищо не пише за кафе. По принцип го пия с мед, ама сега? Ще мога да се свържа с нея чак в понеделник след старта. При вас как са нещата с кафето?(ако пиете).
Здравейте,
Свалих 4 кг като имах доста прегрешения, особено последните 10 дни с гости и т.н Това, което ми харесва, че към днешна дата не съм  качила, а си хапвам доволно, включително и сладко, но гледам да са кето десерти.

# 111
  • HH
Здравейте, бих искала да ви попитам когато ви изпрати режима , тогава ли имейла и паролата са ви активни. Днес поръчах режим от нея , няколко пъти сменям паролата и те ми изпращат нова, но когато опитам от приложението да вляза ми изписва (invalid password). При мен ли е проблема или трябва да се изчака 72 ч за да качат менюто.
Благодаря

Пиши на съпорта в WhatsApp . На мен единият път ми бяха въвели грешно мейла в системата и не можех да вляза в приложението.

# 112
Здравейте как е коледния режим ,лесен ли е неможах да го закупя

# 113
Благодаря

Пиши на съпорта в WhatsApp . На мен единият път ми бяха въвели грешно мейла в системата и не можех да вляза в приложението.

Благодаря ви

# 114
Днес получих режима. Не очаквах основно кашкавал и мазнина. Струва ми се малко месото. Да ви питам, вземате ли всички добавки? Гледам, че в два от продуктите се съдържа цинк. Надявам се да са преценени.

# 115
Да ви питам, свиква ли се бързо с малките порции? Ястията, в които има месо са ок, към тях върви и салата. Но почти всеки ден едното хранене е салата и определено се чувствам леко гладна. Освен това като чета за кето режимите по принцип, дават мазнините да са 60-65 процента от калорийния прием. Докато в този режим вече треди ден смятам калориите и излизат почти 90 процента мазнини в някои дни, докато протеинът и въглехидратите са нищожно малки.

# 116
Аз нямам  режим, но я следя Подробно какво пише. За протеина казва,че дава малко повече от това, което се препоръчва. Ако приемем ,че е добре са се приема минимум 1 г на кг тегло, на 60кг  тегло, тя би следвало да препоръчва повече от 60 г протеин дневно, което е най-малко 300-350 гр месо . Тя е фен на  свински врат и мляно месо. Може да сметнете . Казва,че едното хранене винаги е десерт /мазнините се наваксват с него / Салатата вероятно е с до 10гр въглехидрати .Предполагам,че режимите за бързо отслабване са с до 20 г въглехидрат дневно.

# 117
Може би зависи и колко имате да сваляте. Аз също като Мариета само я следя, не съм взимал режим. Предполагам, че е заради килограмите, които искате да свалите.

# 118
На мен лично ми е трудно да разграждам мазнини и имам обратния ефект.

# 119
Аз нямам  режим, но я следя Подробно какво пише. За протеина казва,че дава малко повече от това, което се препоръчва. Ако приемем ,че е добре са се приема минимум 1 г на кг тегло, на 60кг  тегло, тя би следвало да препоръчва повече от 60 г протеин дневно, което е най-малко 300-350 гр месо . Тя е фен на  свински врат и мляно месо. Може да сметнете . Казва,че едното хранене винаги е десерт /мазнините се наваксват с него / Салатата вероятно е с до 10гр въглехидрати .Предполагам,че режимите за бързо отслабване са с до 20 г въглехидрат дневно.
Вие наистина нямате представа от менютата и. Купете си режим и започнете да изчислявате нутриентите.
Месото и е неповече от 100 гр. има яйца, сирене, кашкавал и т.н.
И наистина храната не и  е много като количество...... но е богата и балансирана.
Калориите са и около 1500 .
И няма как да сте в кетоза  ако ядете повече от 20 гр. въглехидрат и ако калориите ви са 2000 тогава ще ядете кето и няма да отслабвате. Това са основни принципи, които са ви убегнали.
Или кетото просто не е вашата диета, има и много други....успешни.

Общи условия

Активация на акаунт