Кето с Ерменкова

• 26 635
  • 198
  •   1
Отговори
# 120
Аз нямам  режим, но я следя Подробно какво пише. За протеина казва,че дава малко повече от това, което се препоръчва. Ако приемем ,че е добре са се приема минимум 1 г на кг тегло, на 60кг  тегло, тя би следвало да препоръчва повече от 60 г протеин дневно, което е най-малко 300-350 гр месо . Тя е фен на  свински врат и мляно месо. Може да сметнете . Казва,че едното хранене винаги е десерт /мазнините се наваксват с него / Салатата вероятно е с до 10гр въглехидрати .Предполагам,че режимите за бързо отслабване са с до 20 г въглехидрат дневно.
Вие наистина нямате представа от менютата и. Купете си режим и започнете да изчислявате нутриентите.
Месото и е неповече от 100 гр. има яйца, сирене, кашкавал и т.н.
И наистина храната не и  е много като количество...... но е богата и балансирана.
Калориите са и около 1500 .
И няма как да сте в кетоза  ако ядете повече от 20 гр. въглехидрат и ако калориите ви са 2000 тогава ще ядете кето и няма да отслабвате. Това са основни принципи, които са ви убегнали.
Или кетото просто не е вашата диета, има и много други....успешни.

Неподготвената сте Вие. Четете внимателно и ако ви е възможно се научете да слушате с разбиране, особено Ерменкова, ще ви бъде много полезна. Не ми трябва режим, защото никога не съм имала наднормено тегло.  Ако човек се обича, се грижи Винаги за себе си. На мен тя ми е интересна заради смислените неща, които предлага по принцип.

# 121
Аз нямам  режим, но я следя Подробно какво пише. За протеина казва,че дава малко повече от това, което се препоръчва. Ако приемем ,че е добре са се приема минимум 1 г на кг тегло, на 60кг  тегло, тя би следвало да препоръчва повече от 60 г протеин дневно, което е най-малко 300-350 гр месо . Тя е фен на  свински врат и мляно месо. Може да сметнете . Казва,че едното хранене винаги е десерт /мазнините се наваксват с него / Салатата вероятно е с до 10гр въглехидрати .Предполагам,че режимите за бързо отслабване са с до 20 г въглехидрат дневно.
Вие наистина нямате представа от менютата и. Купете си режим и започнете да изчислявате нутриентите.
И наистина храната не и  е много като количество...... но е богата и балансирана.
И няма как да сте в кетоза  ако ядете повече от 20 гр. въглехидрат и ако калориите ви са 2000 тогава ще ядете кето и няма да отслабвате. Това са основни принципи, които са ви убегнали.

Неподготвената сте Вие. Четете внимателно и ако ви е възможно се научете да слушате с разбиране, особено Ерменкова, ще ви бъде много полезна. Не ми трябва режим, защото никога не съм имала наднормено тегло.  Ако човек се обича, се грижи Винаги за себе си. На мен тя ми е интересна заради смислените неща, които предлага по принцип.
Аз нямам  режим, но я следя Подробно какво пише. За протеина казва,че дава малко повече от това, което се препоръчва. Ако приемем ,че е добре са се приема минимум 1 г на кг тегло, на 60кг  тегло, тя би следвало да препоръчва повече от 60 г протеин дневно, което е най-малко 300-350 гр месо . Тя е фен на  свински врат и мляно месо. Може да сметнете . Казва,че едното хранене винаги е десерт /мазнините се наваксват с него / Салатата вероятно е с до 10гр въглехидрати .Предполагам,че режимите за бързо отслабване са с до 20 г въглехидрат дневно.
И наистина храната не и  е много като количество...... но е богата и балансирана.
И няма как да сте в кетоза  ако ядете повече от 20 гр. въглехидрат и ако калориите ви са 2000 тогава ще ядете кето и няма да отслабвате. Това са основни принципи, които са ви убегнали.

Неподготвената сте Вие. Четете внимателно и ако ви е възможно се научете да слушате с разбиране, особено Ерменкова, ще ви бъде много полезна. Не ми трябва режим, защото никога не съм имала наднормено тегло.  Ако човек се обича, се грижи Винаги за себе си. На мен тя ми е интересна заради смислените неща, които предлага по принцип.
Тогава не разбирам терзанията ви и изобщо включванията ви в темата!

# 122
Вие като сте се включвали три пъти не виждам да сте споделили нещо интересно. Аз съм написала, че на мен Ерменкова ми е интересна и затова я следя . Ако нямате какво да напишете и кажете, няма да е голяма загуба за нас, ако не се включвате.

# 123
Тъй като последната дискусия започна заради моя въпрос, моля ви да не се превръща в по-голям спор. Мариета, не сте права относно твърдението си, че месото е в голямо количество. Не е така изобщо. Дори количествата са нищожни. Сигурно и Вие, която твърдите, че нямате проблем с теглото, едва ли ще се заситите с 68 грама пилешко бяло месо. Елито, с Вас не съм съгласна за грамажа на въглехидратите. В повечето кето диети те са дори до 50 грама. Иначе за месото, яйцата и млечните е точно така.

# 124
Това е нейно твърдение, че тя дава приоритет на протеина в режима си. Вероятно ниския грамаж е заради голяма цел бързо отслабване и постигане на калориен дефицит.

# 125
Здравейте и от мен! Преди 2 години и малко бях на режимите на Дани Ерменкова - отразиха ми се много добре. Много добре помня, че с първия режим (стандартен) свалих 7 кг за един месец. Разбира се, имах и доста килограми за сваляне. Общо с 3 нейни режима (накрая имах доста нарушения) свалих около 15 кг! Единствения ми “проблем” е че получавам кето обрив винаги когато съм на кето… врата и кожата между гърдите направо ми пламти от пъпки, които изчезват веднага след като изляза от кетоза. Сега много се чудя дали да си поръчам режима за кърмещи. Имам бебенце на 4 месеца, положението е тотално излязло извън контрол, не качих много кг по време на бременността, дори оставих повече от качените в болницата, но мазнините около корема са ужасни. Корема ми е като чувал, имам чувството, че расте с всеки изминал ден и спешно трябва да се намеся. Само и единствено ме притеснява кърменето. Предполагам всичко ще е изчислено, но сега си признавам че се храня безобразно (най- вече със сладки работи) и се чудя дали едно такова рязко влизане в крачка няма да се отрази на количеството и качеството на кърмата…. Видях назад в групата, че сте коментирали режима за кърмещи, моля ако имате нови впечатления и съвети да ги споделите!

# 126
Здравейте и от мен! Преди 2 години и малко бях на режимите на Дани Ерменкова - отразиха ми се много добре. Много добре помня, че с първия режим (стандартен) свалих 7 кг за един месец. Разбира се, имах и доста килограми за сваляне. Общо с 3 нейни режима (накрая имах доста нарушения) свалих около 15 кг! Единствения ми “проблем” е че получавам кето обрив винаги когато съм на кето… врата и кожата между гърдите направо ми пламти от пъпки, които изчезват веднага след като изляза от кетоза. Сега много се чудя дали да си поръчам режима за кърмещи. Имам бебенце на 4 месеца, положението е тотално излязло извън контрол, не качих много кг по време на бременността, дори оставих повече от качените в болницата, но мазнините около корема са ужасни. Корема ми е като чувал, имам чувството, че расте с всеки изминал ден и спешно трябва да се намеся. Само и единствено ме притеснява кърменето. Предполагам всичко ще е изчислено, но сега си признавам че се храня безобразно (най- вече със сладки работи) и се чудя дали едно такова рязко влизане в крачка няма да се отрази на количеството и качеството на кърмата…. Видях назад в групата, че сте коментирали режима за кърмещи, моля ако имате нови впечатления и съвети да ги споделите!
[/quot
Аз мисля, че сега сте в Най-вълнуващата роля на живота си Мама и не трябва да сте на режим. Ако искате обаче да бъдете, махнете всички боклуци и се хранете по тези режими, които имате, като един вид подготовка. Направете по един ден фаст, от старите й, много са добри. Щастлива и спокойна мама, щастливо и спокойно бебе.

# 127
Обривът се нарича кето ръш , т.е организмът Ви не понася кетозата или иначе казано, трябва да се храните с една идея повече въглехидрат от това, което е дадено в режим. Нали има и коучинг с Ерменкова, Вие не ги ли споделихте тези неща, тя какво Ви посъветва?
Аз също получавам такива обриви, моите са около гърдите и тя просто в един момент ми каза, че е по-добре да мина на баланс режим, явно кето-то не е за мен. След време пак пробвах да вляза в кетоза, резултата освен свалени кг беше и обрива....

# 128
Обривът се нарича кето ръш , т.е организмът Ви не понася кетозата или иначе казано, трябва да се храните с една идея повече въглехидрат от това, което е дадено в режим. Нали има и коучинг с Ерменкова, Вие не ги ли споделихте тези неща, тя какво Ви посъветва?
Аз също получавам такива обриви, моите са около гърдите и тя просто в един момент ми каза, че е по-добре да мина на баланс режим, явно кето-то не е за мен. След време пак пробвах да вляза в кетоза, резултата освен свалени кг беше и обрива....
Разбира се, споделих с нея за обривите, каза, че при много малко се получават и само при една нейна клиентка (до онова време), която си ги е изтърпяла. Стояла съм с тези обриви по 1 месец, беше ме страх да не ми останат белези. Дори отидох на дерматолог, който не установи нищо нередно. Тогава ми казаха, че организма се чистел от токсините…. А Вие след като минахте на режим Баланс получавахте ли обриви и как сваляхте кг с този режим?
Преди нейните режими спазвах режимът на Атанас Узунов, което си е пак един вид кето, просто не се теглеше и мереше количеството храна, също свалих килограми, също ми излизахаобриви всеки път… в неговата група имаше също хора с такива обриви, които споделяха че за до 1-2 седмици изчезват. Явно всеки организъм си е различен, и може би наистипа това е сигнал, че силната кетоза не е за мен. Но аз пък точно и това си мисля за режима за кърмещи - предполагам само ще бъде на принципа на кетоза, защото до колкото съм чела кетозата е забранена по време на бременност и кърмене. В нейния сайт също така е описано - намалени са въглехидратите до колкото е възможно, но има доста десерти, плодове всеки ден и си мисля, че този път може и да ме подмине обрива. Със сигурност точно този режим ще бъде много по- щадящ от към въглехидрати и грамажи на храната от колкото стандартните, през които съм преминала вече. Иначе честно казано в началото си изпитвах глад, на моменти много ми дотягаше тегленето на храната, но впрегнах цялата си воля и инат и издържах. В края на първия месец дори не можех да се позная, та на мен дори не ми се ядяха шоколади и вафли (които мога да ям по цял ден без изобщо дори да помисля за друга храна Grinning ). Точно затова много го харесвам този режим, струва ми се, че превъзпитава вкуса.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 05:02 от Буболечката

# 129
Не съм на кето отдавна, нито на баланс, но си поддържам килограмите. Може би не съм точно аз човекът, от когото да вземете пример. Твърде скоро е родено детенцето Ви, имате време да се възстановявате, както и за режими. Имайте и предвид че моят АГ казва, че се възстановява тялото до 2 г след раждане.

# 130
Много полезно мнение. Аз пък не разграждам мазнини и затова не съм закупила режим, но съм чула всяка нейна дума и на тази база имам представа - малки количества храна, храна с въглехидрати до 5 гр на 100, мазен кето сладкиш веднъж на ден.

# 131
Аз лично избягвах всеки ден сладкиш заради еритритола. И въпреки всичко някак като сложа захар в кафето например ми е твъъъърде сладко. Обаче с тортичките не стоят така нещата, тъкмо са ми.😂😂😂

# 132
Много полезно мнение. Аз пък не разграждам мазнини и затова не съм закупила режим, но съм чула всяка нейна дума и на тази база имам представа - малки количества храна, храна с въглехидрати до 5 гр на 100, мазен кето сладкиш веднъж на ден.
А как разбрахте, че не разграждате мазнини, ако е удобно да попитам? 
Благодаря за съветите, момичета, ще изчакам още няколко месеца и тогава ще мисля за сваляне на килограми.

# 133
А как разбрахте, че не разграждате мазнини, ако е удобно да попитам? 
Благодаря за съветите, момичета, ще изчакам още няколко месеца и тогава ще мисля за сваляне на килограми.

С Изследване на липаза.

# 134
  • варна
Здравейте,мисля да закупя режим,но не знам кой точно да избера.Вие кои сте пробвали?
Имам около -15-20кг за сваляне

Общи условия

Активация на акаунт