Кето с Ерменкова

• 26 621
  • 198
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,мисля да закупя режим,но не знам кой точно да избера.Вие кои сте пробвали?
Имам около -15-20кг за сваляне
Аз си взех лесно начало

# 136
Днес ще обявява нов режим.

# 137
Здравейте,мисля да закупя режим,но не знам кой точно да избера.Вие кои сте пробвали?
Имам около -15-20кг за сваляне

Аз си взех веган режима.
Не съм веган, НО имам нужда от нови идеи, в които не са включени млечни,  месо и яйца, тъй като там нещата са ми ясни. Пазила съм режима няколко пъти в живота си. Първо през 2017 година, когато свалих доста килограми, а после 2021г. Тогава много обичах да ям месо, мазнотии и т.н. Последната година много ми се промениха вкусовете и не ми понася толкова храната на кето режимите. Като видя свински гърди, гъби в масло, бекон и т.н. ми се обръща стомаха. Нямам идея как се случи тази промяна, но тя се случи след една бременност и раждане, допреди това можех да си ям до безкрай. Това и ме отказваше толкова години да се върна към този успешен режим. Затова сега поръчах веган режима, за да почерпя нови креативни идеи за кето храни на базата на растителни източници. Но реално аз го модифицирам и добавям хубава мазна риба... Поръчах си и лентички за кетоза. Да видим!

# 138
Момичета, има ли някоя ползвала Фаст режима?
Ударно искам да станат нещата … 10 кг имам да свалям

# 139
Дами, някоя спазвала яйчения фаст от 2020 година, може ли да качи рецептата за гофрети?

# 140
Дами, някоя спазвала яйчения фаст от 2020 година, може ли да качи рецептата за гофрети?

2 яйца
125г крема сирене / Philadelphia
6с.л. бадемово брашно
1/2ч.л.бакпувер

Ако ги правите сладки, може да добавите ванилия и 1с.л.еритритол.
 Могат да се хапват и солени с пушена сьомга, риба тон, кайма, авокадо и други вкусотии

# 141
Много благодаря за отговора! От утре го започвам. Ако има желаещи да го направим заедно и да се надъхваме, ще дам линк за групата във фейсбук.

2 яйца
6с.л. бадемово брашно
1/2ч.л.бакпувер

Могат да се хапват и солени с пушена сьомга, риба тон, кайма, авокадо и други вкусотии

# 142
Много благодаря за отговора! От утре го започвам. Ако има желаещи да го направим заедно и да се надъхваме, ще дам линк за групата във фейсбук.

2 яйца
6с.л. бадемово брашно
1/2ч.л.бакпувер

Искам само да направя една корекция, че когато е  Фаст, гофретата  трябва да е без бадемово брашно! Това е друга нейна рецепта -голяма палачинка , прави я в тавичка и поставена хартия:

🕵🏻‍♀️Продукти:

🥞Палачинка:
3 яйца
80г Philadelphia Original
1с.л.еритритол на фина пудра
Ванилия

# 143
Здравейте !
Аз също поръчах режим от нея, имам ИР и съм много доволна.За 1 месец и половина успях да сваля 7 кг , много сантиметри в обиколките, най-важното стойностите на инсулина доста ми спаднаха.
Наистина рецептите са голямо улеснение и е много вкусно.

# 144
Аз започнах Фаст режим ,някой който в момента е на режим на Ерменкова

# 145
Аз започнах Фаст режим ,някой който в момента е на режим на Ерменкова
Правя 40-дневното предизвикателство в момента.

# 146
Здравейте, момичета

Имам нужда да сваля едни 7кг. и съм се насочила към нейния режим. Като цяло доволни ли сте? Сваляте ли/ свалихте ли килограми? Заслужава ли си?
Ще съм благодарна за всякакви отзиви ☺

# 147
Здравей,

Нямам отзив личен, но близка свали много с нейни режими и е доволна. Аз правя някои от рецептите, които пуска в ИГ и са ми харесали. Прави ми впечатление, че са лесни и вкусни.

# 148
Здравейте. Някой на фаст екстрийм режима да е бил? И доволни ли сте?

# 149
Запис да следя, спазвала съм Узунов,но там ми е много еднообразно или поне аз така се храня,много ми е трудно да измислям какво да ям.
От скоро се запознавам с нещата,който предлага.

Общи условия

Активация на акаунт