Боледуване на децата ни - тема 75

• 34 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Някакъв ад е с тези капки в очите. Цели 25 минути лежа и му се моля да сложим капките в очите. Едвам сложих по една и си избърса очите в дивана, в мръсния диван. И като си помисля още 5 дена…

# 646
Тони, има и крем, ама и с него не знам как ще стане. И аз мразя капки за очи от дете, на децата съм капала с държане и рев.

До колкото разбрах нашето училище е гръмнало от повръщане... миналата година баш по това време беше същото, защото за рд на детето се натръшкаха всички гости.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 18:04 от Ваня А.

# 647
  • Г. О.
На моето дете изписаха капки с моксифлоксацин и маз Тобрадекс. Да не ви казвам тази мас как се слага на малко дете.

# 648
  • shumen
Тони,моя конюнктивит и имал веднъж и му бяха изписали Тобрадекс.Капки за очи и аз мразя и на детето съм слагала с голяма борба,стискане и рев.
Ваня,как сте?Дано не лепнете вирус с повръщане.
Моя се оплака от главата пак,но си мисля,че прекалява с телефона и от това.Ще го следя тия дни и ако има нещо ще се бяга на лекар Понеделник.

# 649
Гърло уж, не е нормално 2 седмици гърло да я боли. Пак гледах, не е червено, езика не е червен, не е обложен. Подозирач че не  енито вирус, нито бактерия. Не знам утри сутрин ако я боли дали да я водя за бърз и бавен тест... сега глеом и спрея Йалоклиин, звучи добре като идея.

# 650
  • shumen
Ваня,направи първо бърз тест според мен и ако излезе нещо пусни бавен тогава.
Моя се разповръща сега като тръгвах за работа.Явно затова и главата го боля.Казах им да го следят и ако има нещо да му дадат натриев цитрат и ако трябва да ми се обадят.

# 651
Едно време си мислех,че чревните вируси,повръщане са само през лятото уви докато не дойде до главата ми октомври,бързо оздравяване

# 652
Онзи ден като водих децата на лекар и ми казаха, че в момента има много деца с чревни. Големият е имал само два или три пъти и все когато е студено.

# 653
Дани, разсипа се това дете. Дано мине за ден и понеделник да е на училище.

# 654
  • shumen
Мими,и аз мислех като теб,но като ми дойде до главата се убедих,че не е вярно.
Ваня,то де що има вирус той все ще го закачи.Омръзна ми вече.Моля се да е било само туй и понеделник да е на училище.

# 655
Бързия за скарлатина е отрицателен, пуснахме и микро да видим има ли нещо друго.

# 656
Аз от дете страдам от уши заради сливиците и сега вече голям човек не мога да ви опиша колко са ми неприятни капките в ушите едвам издържам ..представям си при децата как е ...в момента има бум на конюнктивит всички около нас са с такова...

# 657
И при нас се почна с повръщане и разтройство. Но пък няма температура и не знам вирус ли е, нещо от храната ли...
Макар, че всички ядохме едно и също и сме добре.

# 658
Гърло уж, не е нормално 2 седмици гърло да я боли. Пак гледах, не е червено, езика не е червен, не е обложен. Подозирач че не  енито вирус, нито бактерия. Не знам утри сутрин ако я боли дали да я водя за бърз и бавен тест... сега глеом и спрея Йалоклиин, звучи добре като идея.
Да не се стичат задни секрети? При моето дете , когато има заден секрет казва, че я боли гърло, но по скоро това я дразни.

# 659
На моето момче очите вече всякаш са по-добре. Не са толкова червени. Колко дена да слагам капките - 5 или 7? Слагам ги 3 х 2.
Относно носът - Риноджермина е до Вторник сутринта. Всякаш не е чак толкова затапен вече. Но пак хърка като спи де…..  
Ии сутрин след инхалация и промивка в легнало положение, издухва едни цветни красоти….
Имахме запазена почивка в Пампорово след две седмици, но в дръпнахме за идната. Така и така решихме да го оставим в нас идната седмица. Вторник заминаваме живот и здраве. Добре, че хотела имаха места и се съгласиха.

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 19:41 от toni1189

Общи условия

Активация на акаунт