Боледуване на децата ни - тема 75

• 33 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Човек си мисли, че вкичко е прекрасно и вечно болното 5 годишно е здраво след 5 дни на градина и бааам счупи си ръката... това е трето счупване откак си е родила, предното беше лятото на морето пред хотела... Страшно съм притеснена, нещо говорили на мъжа ми за хоспитализация, че той е с нея в болницата, а  аз с голямата вкъщи. Чакам сега да разбера за какво иде реч и откачам.

# 661
Ваня, ужас. Как си е счупила ръката този път?
Бързо да се възстанови и дано не се налага хоспитализация.

# 662
  • Враца
А защо искат хоспитализация? Къде е счупването? Една и съща ръка ли чупи за 3ти път? Дъщеря ми също е на 5 и си счупи ръката лятото. 40 дена беше с гипс и беше ужасно. Съчувствам искрено. Бързо да заздравява и да не се случва никога повече.

# 663
О, Ваня,това е ужасно! ,Една и съща ръка ли чупи?

# 664
Оххх, Ваня, ужас. Пиши какво е станало.

# 665
Не е една и съща, сега е лява в китката. Лятото беше дясна, а като беше на 2 години пак лява. Пълни идиоти са тук в ортопедия. Първо казали без да има ортопед че предлагат хоспитализация, ама не е ясно защо. Мъжа ми отказал, защото там е мизерия. Отишъл до ортопедията след това, защото там имало ортопед, но не и в дежурния ортопедичен кабинет и там рекли че щом сме отказали хоспитализация, тогава ще я гипсират, ама било разместено.... това е някаква информационна мъгла. Чакам ги да се приберат, ще пращаме снимката на друг ортопед и утре в читава болница. Тук поне болници имаме, то в държавната останаха само некадърни лекари и е мизерия.

# 666
Ох, настръхнах... Много съжалявам. Дано не е нещо сериозно, Ваня, и мине по-бързо и леко.

# 667
Дано се размине леко,а предлагат хоспитализация да си вземат парите от касата.Моята съм я носила на преглед в детското и веднага да ни приемат питах защо така трябвало поне три дни естествено отказах.

# 668
Включвам се по темата със счупването. Моето хлапе лятото счупи лакът. Снимаха го и го гипсираха в Пирогов. Докторите казаха, че препоръчват да останем, защото в първите часове след поставянето на гипса е възможно да стане оток и заради стягането от гипса да се увредят меките тъкани. Та спахме там. Не е най-якото, ама това е положението.
Бързо възстановяване и оздравяване на дечицата!

# 669
Искали да я приспят за наместване и за това да остава. Мъжа ми отказал, защото те нищо не обяснили.предварително.
Снимката я гледа 1 ортопед, един хирург, ама лекар все пак и още двама лекаря обазна диагностика и всички те казват че е леко пукване без разместване. Айде кажете ми какво става. Вторник ще я прегледа читав ортоп, той всъщност гледа снимката и и каза че няма страшно.

# 670
  • shumen
Ваня,ужас.Ще ни побъркат тия деца.А как е станало счупването?Да минава бързо и да не се налага хоспитализация.На градина ще я пращаш ли сега със счупената ръка?
Ооор,нас също в детско се опитваха да ни хоспитализират преди три или четири години,но аз отказах.
Тони,дано е по-добре вече малкия и да си изкарате една страхотно почивка.
SD.ad.да минава бързо и при вас.
Моя снощи след това и днес повече нищо му няма.Явно нещо инцидентно е било туй повръщане.
Ние тази вечер бяхме малко на рожден ден на заведение и беше доста хладно,а уж вътре бяхме.Ще видим сега утре дали няма да сме болни пак.

# 671
Нямам идея какво е направила. Играеха нещо бая шумно в детската, чувах че се тича и се хилят и после рев...намерих я земята по очи. Паднала е напред и се е подпряла на ръката. Още един рентгенолог ме увери, че е леко неразместено счупване.
Чудя се нормално ли е да се чупи 6 месеца след предното чупене.... да търся ли под вола теле или просто е диване. Всичките и 3 чупения до сега са пуквания.

# 672
  • shumen
Ваня,а каката не казва ли как е паднала?Да не би без да иска да я бутнала или спънала нещо?Според мен не търси под вола теле явно си е по дива.А сега на градина ще я пращаш ли?
Аз на моя все повтарям да внимава и да не бяга особено по стълбите и ако е заледено,че и той е един каскадьор думи нямам.Няма да забравя на предния сняг как беше паднал по стъпалата в училище да бягат да се приберат от вън.И аз не го научих от него,а от медицинската сестра в училище и класната им.

# 673
Можеш да се консултираш с някой по въпроса.

# 674
Няма да  пращам н грдин, само това им трябв там. То е и зор да  я облека. Тая нощ спа с моя бархетна риза, нейна блуза не можах да набутам на гипса.

Общи условия

Активация на акаунт