Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Сложете малко снимки 'преди' и 'след' и за двете, да видим природата-художник как ги е създала (да не си правя профил в инстаграм).

К'во се оказа, коментарите измениха сценария на филма, предварително заснети епизоди?

Атанаска е Дева, затова е "перфектна". Затова и толкова и се работи. Девите са в двете крайности- някои са мн. мърляви, други - мн подредени, прашинка да не падне.

Друго да питам, Олга защо е олгафранческа в Инстаграма?

А във ФБ какви са им профилите?

БГ мама и без филм си имаме за какво да пишем.

# 616
  • София
Diziler, това пише. Уж преди няколко дни, твърдеше, че епизодите са готови. Абее несериозна работа. И го пускат два часа след часа за излъчване на епизода. Аз с такъв човек въобще не бих работила.

# 617
Хаха, "синхрона на звука", сетиха се след 10 излъчени епизода, че музиката заглушава говора.

# 618
Ще има ли серия за Михаела? Да видим колко е близка с Даниел?

# 619
  • София
На мен тази история с Михаела ми е по-интересна даже каква ще излезе. Малко са ми странни тези взаимоотношения там. При такова голямо семейство и уж семеен бизнес, нейната ключова роля чак до такава степен буди въпроси.

# 620
Михаела си е точно на място. С Даниел двамата са съдружници в механата - жената си е кръчмарка, чалгата е животът й както сама казва. Явно е на заплата, но не и съдружник в Бонанза, изглежда има добри организационни умения и може да се разправя със служителите. Георги ми е прекалено мекушав за строг мениджър; Атанас не знае къде се намира и какво прави в офиса освен да спи, яде и пие и пуши. Антон 2 приказки не може да върже, него го бива във физически труд. Михаела си е идеална за оперативен директор или каквото се водеше там

Даниел си е едноличен собственик на Бонанза - https://papagal.bg/eik/203605798/282e

Бизнесът си е на Даниел, той е наел семейството си. Само в златната ябълка са съдружници.

# 621
Много близка е до семейството, чак загърбила своето.
Май с Атанас имала заигравка, може и с Даниел да е имала...

# 622
Много близка е до семейството, чак загърбила своето.
Май с Атанас имала заигравка, може и с Даниел да е имала...

Как така с Атанас? Те са на различни брегове.
Той не е казвал, че е бисексуален..

# 623
  • В страната на мечтите.
Още няма епизод... Усещам как Даниел днес ще пусне стори, в което ще каже, че заради забавянето пак ще го оставят за другата седмица.

# 624
Тия се оляха!

# 625
Е, то беше ясно, че до 20-21 часа щом няма епизод, няма и да го качат. Сутринта също няма кой да ти пусне нов епизод.

# 626
Вярно, че винаги се случват непредвидени ситуации, но това вече е тенденция. Как се поставят пред публика и партньори?  За мен това е несериозно.

# 627
  • В страната на мечтите.
Разбирам че има непредвидени ситуации, технически проблеми, случва се, ама при тях е почти всяка седмица и вече си мисля че само се правят на интересни.

# 628
  • София
При целия този екип, обявен в надписите на епизодите, как така в последния момент изникна проблем. Според мен са започнали да прекрояват епизода и да го монтират отново и не е синхронизацията на звука прблемът.

От друга страна много хора се оплакват от звука и че музиката заглушава гласовете, а при мен подобно нещо няма и си слушам идеално. Това е някаква мистерия явно.

А ако реален проблем няма и просто се правят на интересни, мислейки си, че по този начин генерират зрителския интерес, то значи, са много заблудени и повярвали си.

# 629
youtube алгоритмите сигурно ги вдигат по-нагоре в скалата на търсените автори, но не знам това дали носи пари.

Общи условия

Активация на акаунт