? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 478
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 270
  • София
В Кандиларов пускам и е Изследване стерилна урина, 15 лв е.

# 271
Момичета, бързия тест за скарлатина всъщност гърлен секрет ли е? Или кръв? Задължително ли е да е на гладно? Изпуснах детето за малко и яло бисквити… Голямата не е яла, знае че трябва да идем, ама той…

# 272
  • пустинята Гоби
Урокултура (стерилна урина) е изследването в Бодимед.

Да, на гладно е бързия тест за скарлатина и през устата, да кажа че не е много точен. На моето дете е бил отрицателен, а микробиологията отчете положителен резултат.

# 273
  • Варна
Здравейте, днес плащах по банка операция на майка ми, но съм платила в дарителска сметка на МБАЛ, имат и друга, ама след работно време се усетих. Утре ще им звъня да питам колко голяма е белята, но реших да питам и вас, дали титуляр може да се разпорежда с постъпление в дарителска сметка и да го прехвърли в друга, пак своя.
Голяма съм патица ама и тази МБАЛ не си посочва сметките, така че да разбера къде да плащам.

Добро утро, да споделя, че ми се размина. Сметката, в която платих се оказа разплащателна, но за оперативност се обявява и като дарителска когато има кампании например, но не е създадена като такава.
Обяснявам се в случай, че някой някога изпадне в такава ситуация.

# 274
Микробиология се води.

# 275
Благодаря! Може ли помощ с един адрес- коя е най - близката метростанция, защото има 3 и не знам как да проверя коя е най - удобна. Стара планина 8-10 е адресът.

# 276
От Сердика до Стара Планина са 7-8 мин. пеша.

# 277
Има и спирка СУ, и Театрална, като че ли СУ ми изглежда по- близо от Сердика,но не знам как да проверя точно разстоянието.

# 278
  • софия
Има и спирка СУ, и Театрална, като че ли СУ ми изглежда по- близо от Сердика,но не знам как да проверя точно разстоянието.
Скрит текст:

Сердика е по-удобна спирка  на метрото. След това може да се вземе трамвай 20/22 от Младежкия театър за 1 спирка или от Халите за 2 спирки до Операта.

# 279
Благодаря много!

# 280
Колко е потреб.такса при ЛЛ към днешна дата?

# 281
Няма промяна. 2.90

# 282
Благодаря. Рядко ходя, не съм запомнила...

# 283
Има ли тема за промените в ГТ?
Уж децата до 14г в цялата страна ще пътуват безплатно от февруари, а карти пак трябват.....

# 284
  • Буркина Фасо
има.
google - промени в градския транспорт - бг-мамма

Общи условия

Активация на акаунт