? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 473
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 10 650
Здравейте, колко сайтове предлагат персонални поздрави за поводи от известни личности? Намерих два, но дали има и други?

# 10 651
От А1 ми предлагат да си включа тяхната "телевизия" - в момента чета на сайта им и не мога да разбера дали е от типа на платформите (в който случай не ме интересува) или е като нормална телевизия, подобна на кабелната. Можете ли да ми обясните?

# 10 652
  • Буркина Фасо
имат всякакъв вид ТВ - сателитна, интерактивна, мобилна.

# 10 653
Не, става дума конкретно за телевизия чрез интернет - предлагат едно устройство, което се включва към телевизора. Никой няма да идва да прокарва кабел или друго - включвам си го сама (ако го взема) и се регистрирам.

# 10 654
  • Fairbanks, Alaska
Като нормалната телевизия е-първо кабелът влиза в кутия, която е с по 2 извода за тв и интернет. След това кабелът за тв влиза в цифров приемник и накрая в самия телевизор.
Аз съм на А1 пълен пакет-ползвам покритието им извън България.

# 10 655
Като нормалната телевизия е-първо кабелът влиза в кутия, която е с по 2 извода за тв и интернет. След това кабелът за тв влиза в цифров приемник и накрая в самия телевизор.
Аз съм на А1 пълен пакет-ползвам покритието им извън България.
т.е. сигналът идва по кабел?
какъв кабел?
имам предвид - и интернет и тв идва по него?- значи е фибров / или май,  цифров го наричате в Бг Rolling EyesRolling Eyes /

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 11:48 от Mamagemelar

# 10 656
От Humanic купих този спрей за бели подметки:
Скрит текст:
Почисти добре белите страни(?) на едни маратонки на Пума, но не станаха искрящо бели като нови. Но предвид потресаващото състояние, в което бяха, съм доволна.

Ако при някой нищо не работи, може и това да пробвате.
Откъде могат да се купят тези два продукта?
Продуктът е един и съм написала откъде е купен - магазин Хуманик.

# 10 657
  • Fairbanks, Alaska
С оптичен кабел.

# 10 658
Смартфоните хващат телевизия без кабел. Или?

# 10 659
В София е много трудно с джипитата. Препълнени са с пациенти и хич не искат нови. Моята лекарка почина преди време и над година седях без джи пи, докато намеря кой да ме запише.

# 10 660
  • Fairbanks, Alaska
Без кабел гледам телевизията на А1 от телефона. Ползвам приложението им. В офиса ми направиха акаунт, в който е вкаран номерът на договора ми. Общо 7 устройства могат да ползват телевизия. Аз съм пуснал и на таблета.

# 10 661
многорежимен оптичен кабел ?

не се заяждам, наистина се опитвам да разбера , защото ми предстои инсталация в къща на село, и не разбирам термините, използвани в Бг

тук имам фибров кабел, който влиза в устройство FiberGateway , от където имам интернет , ако искам с кабел или  wifi+ телефон+тв/ с кабел или без, зависи от устройствата/

# 10 662
  • Fairbanks, Alaska
Не мога да ти кажа какъв точно е кабелът. Баха двама техника и за има-няма 20 мин приключиха.

# 10 663
Ей това нещо - по-късно ще ми го инсталират. На стар телевизор (под стар разбирам на няколко години, а не на 20-30). Все още не съм сигурна какво ще излезе.

# 10 664
pppqqq, може ли повече информация в момента каква услуга ползвате на А1? Мобилен интернет? Или домашен кабелен? Тези устройства към вече съществуващ договор ли ви ги предлагат или към услуга, която сега ще подписвате? Имам мобилен план с интернет + бонус услуга ТВ, която засега върви на телефон и лаптоп. Точно за такова някакво устройство си мисля, понеже и аз съм със стар не-умен телевизор и ще ми е супер да я има на него. НО не и ако ми предлагат някакъв отделен абонамент.

Общи условия

Активация на акаунт