? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 581
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 10 680
Всъщност аз не знам дали това устройство хваща с уайфай интернета от рутера или си има собствен. Има интернет (кабелен, с рутер), няма кабелна телевизия - никога не е имало.

# 10 681
  • Mediterraneo
Така, де, тъкмо четох назад, защото никъде не се споменаваше, че в къщата няма нет. Устройството се свързва с уйфая.

# 10 682
  • Fairbanks, Alaska
Имат обучителни клипчета в самата страница, която виждаш на телевизора. Аз оттам научих това за записите и други неща. Ако програмата има кръгчето в средата, значи може да се записва. Ако няма-не може.

# 10 683
Да, всъщност така е. Но кабел за телевизора изобщо не е предвиждан.

# 10 684
  • Deutschland/HE
Купуваш обикновена антена и ще имаш ТВ, но само безплатните канали. За да има повече ти трябва кабелен доставчик на ТВ (примерно във Варна МСАТ), сателитен приемник или интернет.
При майка ми оптичния кабел влиза в апартамента до модем и от там има ТВ, интернет. Майка ми имаше стационарен телефон, дадоха и нещо подобно на мобилен телефон, което работи само към една клетка, защото много се крадяли телефонните кабели.

Ние в чужбина гледаме българска телевизия през интернет, през приложение на ЕОН ТВ, нямам никакви допълнителни кутии.

# 10 685
аз исках да избегна сателитната тв, но засега не виждам как ще стане

в чужбина, имам над 20г сателитна антена, не съм имала нужда досега да мисля за друга услуга
но, ако намеря нещо 2 в 1 , бих

# 10 686
  • София
Mamagemelar, виж дали виваком или иетел имат покритие на адреса на къщата, ако имат, нямаш никакви проблеми!
В страницата на иетел има интерактивна карта за проверка на адреса, сигурно и виваком имат.

# 10 687
  • някъде ... тук ...
Виж кой от операторите има покритие при вас.
На селската къща ползваме рутер със сим карта за нет на Виваком. Води се интернет за отдалечени места. А1 и Йетел нямат покритие в махалата дори и за такъв. ТВ гледаме с обикновена антена, ама и толкова гледаме. Единствено връщането на предаванията ми липсва.

# 10 688
благодаря за всички предложения- ще ги премислям

На селската къща ползваме рутер със сим карта за нет на Виваком. Води се интернет за отдалечени места.
този вариант го мислих вече , но отпада
дефакто, само с интернет, мога да ползвам сегашната ми услуга на булсат, през мобилното им приложение
но, трябва  да може, да се ползва и от възрастен човек, който живее там почти постоянно - трябва си тв  с дистанционно...

# 10 689
А тв бокс защо не искаш, щом има интернет? Като го настроиш да тръгва на приложението на което е изключен телевизора си тръгва както и с кабелна тв.

# 10 690

казусът е - няма нет на селската къща
искам самостоятелен, постоянен достъп до интернет и тв
интернета може да не е вързан с тв

А тв бокс защо не искаш, щом има интернет? Като го настроиш да тръгва на приложението на което е изключен телевизора си тръгва както и с кабелна тв.

# 10 691
Извинявай, заблудих се от последното мнение, че вече има интернет.

# 10 692
  • Пловдив

казусът е - няма нет на селската къща
искам самостоятелен, постоянен достъп до интернет и тв
интернета може да не е вързан с тв

Вземи си мобилен интернет - А1, Йеттел и прочие. Който ти предложи най-добри условия.

# 10 693
да де,  тв със сателит + мобилен нет
а, така ми се щеше нещо по-така Sweat Smile

# 10 694
  • Бургас
Трябва да "скокна" до София за десет дни, но ще съм без кола.
Билетите за трамвай и автобус в самите превозни средства ли се продават? Мога ли от някъде да си купя примерно 10 билета и да ги ползвам докато съм там?
Иначе знам, че за метрото са на място в метростанциите. Просто ще съм сама и ще се наложи да си уплътня времето, та съм си набелязала разни места, до които се стига с 2 - 3 вида транспорт.

Общи условия

Активация на акаунт