Да се оплачем... 2024

• 1 987 535
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 340
Ако моите внуци не се държат уважително и с обич към баба и дядо ще видят пари през крив макарон.
По казуса на Clo, аз не бих говорила с майка си или сестра си. Не е моя работа, дори да са ми близки роднини.

# 17 341
  • на село
Браво Дидка!
Ravi палци момиче, ще се справиш, не можах да прочета, но ти желая сили.
Марти, то не останало, скоро ще са малките юнаци Simple Smile
Пази се и си почивай.

При нас най- после заваля и захладня, вали кротко  и ситно от сутринта Simple Smile

И да се оплача- от два дни ме болят зъби или зъб, горе в ляво усещам болка, пия ибупрофен, че все вечер като легна го усещам, звъннах на зъболекаря, вика другата седмица и пита какво ще правим, обяснявам- съгласи се да мина утре вечер към 17.30 да ме види. А мен ме боли и от сладко и студено, той ми казва- може да са венците.

# 17 342
Оплаквам се, че вчера ми се отчупи парче от долен преден зъб, от вътрешната страна 
Гледах, гледах вкъщи, нищо не можах да разбера.
Час за зъболекар чак на 5ти август. Дано не се съсипе дотогава съвсем.
Писна ми вече с тези зъби, повече от 4месеца не издържат преди пак да тръгна по зъболекари.

Аз пък бих говорила със сестра си по въпроса на Кло.

Дидка, честито!

orchid, стегни ги малко децата и си поговорете сериозно.

# 17 343
  • Бургас
И аз да се оплача,че се разболях.
Предната нощ от 22:00 до 03:00 ч бях с адско повръщане и разтройство. Сили нямах. Сутринта едвам станах т леглото да се оправям за работа. Едвам избутах до 14ч и си тръгнах. Нямах грам сила и имах 38°температура.Прибрах се и си легнах. На два пъти децата ми даваха парацетамол.  Тази сутрин се събудих със схванат кръст,не мога да мърдам. Мазах с арника. Вчера не съм яла нищо, нямам апетит. Преди малко насила хапнах една кайсия и праскова. Какво е това чудо не знам 🤔

# 17 344
При стомашно-чревни вируси се пази диета. Ако се налага хапване - препечена ненамазана филийка с изкиснато сирене, варен ориз, морковена супа (супа Моро), печени ябълки без захар, по-нататък - макарони със сирене. Дренки и дюли също затягат, за дюлите е рано, а дренки може и да има вече на пазара.
Вода с изцеден лимонов сок до степен приятно кисело преди хранене успокоява стомаха и позволява или хидратин от аптеката и ентерол. Пробиотик задължително, Ре комфорт си е точно на място

# 17 345
  • ново
Дидка, браво!
Ravi, не прочетох, но ти пращам прегръдка ❤
За семейни отношения акъл не давам, че и нашите не са блестящи.
Вчера пристигнахме в Барселона и заварих терасата с купчина боклуци - кутии от сок, опаковки и подобни. Освен от новите съседи украинци няма от къде да дойдат. Изчистих, ама се ядосах. Дъщеря ми казва, че са ултра несъобразителни и нагли.

# 17 346
  • Бургас
Мама Ру,така е. Вчера цял ден пих вода с лимон. Днес също,че много обичам тази комбинация.
Но понеже всичко отмина,затова си позволих плод.
А и нямам апетит никакъв.

# 17 347
Зависи от плода, има такива, които затягат, има такива, които разхлабват. По-добре кисела ябълка отколкото кайсия.
Започни с чист ориз, варени картофи, макарони със сирене, след два-три дена може да добавиш фрикасе

# 17 348
Сестра ми е добър човек и съм сигурна, че намеренията й бяха добри спрямо мама. За съжаление за мен бяха обидни. Споделих го само и единствено като пример за Кло. Понеже и при нея отношенията са между сестра й и майка й и тя планува да се намеси.

Браво, Дидка. Simple Smile

Всъщност ме накара да размисля и няма да се меся засега.

Дидка, много се радвам за теб! Браво и честито.

# 17 349
  • София
Рави, нищо не можеш да направиш. За комуникацията, гугъл преводач не е толкова зле.

# 17 350
  • София
Сестра ми е добър човек и съм сигурна, че намеренията й бяха добри спрямо мама. За съжаление за мен бяха обидни. Споделих го само и единствено като пример за Кло. Понеже и при нея отношенията са между сестра й и майка й и тя планува да се намеси.

Браво, Дидка. Simple Smile

Всъщност ме накара да размисля и няма да се меся засега.

Дидка, много се радвам за теб! Браво и честито.
Благодаря!
Наистина и аз не бих се месила, защото си между чука и наковалнята.
Моите също бяха много палави и енергични и като по-малки не сме ги оставяли заедно, ами единия при едната баба, другия при другата. Свекър ми също помагаше и гледаше когато са болни, НО само по 1 дете. Като са двете - аз. Сега вече е по-възрастен и видяхме, че не се справя вече и спряхме да го ангажираме, На него пък му е мъчно и сам идва да ги вижда или ги пращаме за няколко часа. Но те са вече и големи. Сега са при майка ми за две седмици - цялата и отпуска, Не съм аз настоявала, защото те гледат и зеленчукова градина и по цял ден си имат работа, но тя беше категорична - иска да се възползва максимално, докато не са станали съвсем големи и вече не искат те. Но пък от 2 до 4 майка ми задължително си спи. а моите си четат, гледат тв или играят на телефоните и и пазя тишина.

# 17 351
  • Бургас
Дидка,честито!🍀
Рави,силно гуш!

# 17 352
Дидка, браво!

Clo и аз не бих се бъркала в тази ситуация, възрастни хора са - да си говорят и оправят.

# 17 353
Дидка, поздравления!
Моето момче си приготви куфарите. Сега остава и аз да приготвя и нашия сак. Два дни ще се разходя из България. 
Притеснявам се само, че него го мъчи ринита. Аз пък съм схваната в раменете,  предполагам от климатика.

# 17 354
Браво на Дидка!

Общи условия

Активация на акаунт