Да се оплачем... 2024

• 1 987 452
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 460
Е, все пак има и хора пишещи с краката си. Моя мъж пише по същия начин. Не е хвалба, ама какво да се прави. За това всички важни документи ги попълвам аз. 😒
Като казах, да се оплача, за да пътува едно дете само се попълват сигурно 10 листа... При мен ще пътуват двама, представете си бумащината. По едно време вече почнах да блокирам.

Оплаквам се че вчера ме е охапал паяк (зачервяването според гугъл казва паяк) и сякаш се влошава. Зачервяването е двойно по голямо от вчера и чак боли от сърбеж. Мазах с алергозан, ама не помага 😒

Децата най накрая завършиха, вчера беше много емоционално, голямата сменя училището, класа,госпожата. Много плака. Малкия пък плака, че от другата година са с друга учителка (тук се сменят на 2г)... Въобще, цял ден сълзи

# 17 461
  • Сф
Ужасно е това анонимно писмо, не знам защо така се зарадва половин форум. Майка имаше такъв проблем с таен ухажор, много неприятно. Беше по ония времена, бях малка, но помня че и на вратата беше написал Н. обичам те. Баща ми не е бил 90 кг и биткаджия, напротив мислеше че е шега и деца, но на майка сериозно и писна и не знам с кой говори и как разследва, но се оказа дядката от 4 етаж , съвсем нормален между другото доколкото го  помня като съсед, дори играех с племенницата му.  И като се разбра майка намери някаква връзка и с изселване от Сф направо го сплашиха и се спря.
Дядка , дядка , не знам на колко е бил тогава, аз бях малко дете. Обаче ми се е запечатало. Това писмо ми го припомни и ми се доповръща направо. Правилно си постъпила Жени. Не е смешно хич. Дано се реши проблема скоро!
* И в нашия случай беше като неграмотно, но не - възрастен грамотен  се оказа и то в ред . Кошмар!

# 17 462
Мале, показах писмото на един приятел полицай и каза, че дете не може да напише това. Децата не употрябяват думи като сантимент и звезда. Той каза, че това е възрастен чужденец (предвид грешките в граматиката, несигурния почерк, подбора на думи и писането на хартия), и със сигурност е луд. Каза ако получа второ писмо да отида в полицията. Уплаших се, само някой преследвач ми липсва...Няма повече да ви досаждам, само исках да споделя.
Джени под наем ли сте ? Ако да - лесно може да се преместите на друго място. От опит знам, че в страх не се живее.
Ако жилището е ваша собственост, подсигурете с алармени системи. Ти за всеки случай се оглеждай и си сложи един лютив спрей в чантата. Знам, че си се стреснала, тъй като очевидно обожателят знае къде живеете, знае, че имаш здрав мъж, и въпреки това си позволява да ти отправя любовни послания. Помисли си кой според теб е възможно да е - съсед, колега. Ако имате камери в кооперацията, нека да се прегледат записите кой какво и кога слага в пощенската ви кутия.

# 17 463
Ако и френските полицаи са "умни" колкото нашите, грам няма да отразя професионалното му мнение. Голям псохолог тоя или много филми е гледал. Хорейшо пасти да яде

Оплаквам се от цените на всичко и навсякъде! Не разбирам къде изчезват парите

# 17 464
  • ново
Всеки със своята гледна точка! Аз съм имала разправии с луд обожател, слава Богу се отказа сам, но само аз си знам какво преживях.
Оплаквам се, че с ММ сме на различно мнение относно градусите на климатика и вратът ми е постоянно схванат.

# 17 465
  • при него
Здравейте мили момичета! Чета ви, мисля ви, вдигам палчета, но не съм писла отдавна, защото...
(Изтрито)

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 17:44 от Speed Queen

# 17 466
Не харесвам аз такива тайни неща. Все преследвачи и серийни убийци са ми в главата Grinning но много Кости и Касъл съм гледала, заради това.
Пийк, понеже и аз идвам да се оплаквам от детето и те прочетох - Ами малко голям ми се струва да го обличате и обувате. Малко строяване трябва. Иначе и моето си реве, но тя главно реве като й направиш забележка и знае, че е виновна, в опит да я умилостивиш.
Е, днес например - играе в пясъка, до нея малко момиченце. Детето започва да реве истерично. Питам моята "ти ли направи нещо?" С най - спокойния тон на света "развалих й замъка", "защо?", с още по - спокоен тон - "защото беше грозен". Е, започнах тирадата и се почнаха увещания да не казвам на баща й (баща й е добрия в нашето семейство, просто тя знае, че ако му кажа ще й се разсърди и няма да минават номерата и при него). Казвам "извини се", "когато ми обещаеш, че няма да казваш на татко, тогава ще се извиня". Признавам си, че за 4 годишно ме впечатлява понякога, но това не променя фактите, че се държи ужасно на моменти.
Лошото е че Август няма нито градина, нито гимнастика, там поне успяват малко да й свият сармите,защото на мен ми писна все да сме си контра и все да съм в обяснителен режим.

# 17 467
Kaya, миналия месец и мен ме ухапа нещо по крака, мазах с алергозан, не мина, личната каза комар марсилски ли, тигров ли...нещо такова. Такава алергична реакция отключих, поду се много, и хем боли, хем сърби. Кортикостероидни пих тогава.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 17:18 от Класика

# 17 468
рали, не гледах откриването, но постът ти ме впечатли. Разкажи, ако имаш време.
Не знам дали и за други би предизвикало такова неприятно чувство, но ето накратко
Скрит текст:
една от сценките беше с 3-ма души - едно очевидно момиче, едно по-нежно момче и едно доста гримирано момче в библиотека. Разглеждат си разни книги, кикотят се, бягат. Апогеят беше когато започнаха да бягат тримата заедно, стигнаха до някакъв апартамент, влязоха и взеха да се заиграват нещо, след което демонстративно затвориха вратата и оператотът остана отвън, а те вътре. Беше недвусмислено какво се очаква да правят там.
Не съм хомофоб, напротив. Но нещата, които хората правят в леглата си, бива да си остават там. Аз не съм тръгнала да демонстрирам колко си се обичаме с мъжа ми, очаквам и всички 1999 пола да не го правят.

# 17 469
Ако и френските полицаи са "умни" колкото нашите, грам няма да отразя професионалното му мнение. Голям псохолог тоя или много филми е гледал. Хорейшо пасти да яде

Оплаквам се от цените на всичко и навсякъде! Не разбирам къде изчезват парите

Джени е в Швейцария. Силно се съмнявам да има полицаи, които да са толкова зле, колкото нашите. Повечето сигурно ги избират с конкурс за ниско IQ. С едно изключение, имам впечатление само от редовите. Познавам само един бивш, който е бил на много висока длъжност. Ами човека е умен, любезен, усмихнат, винаги готов да помогне.

# 17 470
  • Washington,USA
Дори и тийн да го е писал пак ми е зловещо.

# 17 471
  • София
рали, не гледах откриването, но постът ти ме впечатли. Разкажи, ако имаш време.
Не знам дали и за други би предизвикало такова неприятно чувство, но ето накратко
Скрит текст:
една от сценките беше с 3-ма души - едно очевидно момиче, едно по-нежно момче и едно доста гримирано момче в библиотека. Разглеждат си разни книги, кикотят се, бягат. Апогеят беше когато започнаха да бягат тримата заедно, стигнаха до някакъв апартамент, влязоха и взеха да се заиграват нещо, след което демонстративно затвориха вратата и оператотът остана отвън, а те вътре. Беше недвусмислено какво се очаква да правят там.
Не съм хомофоб, напротив. Но нещата, които хората правят в леглата си, бива да си остават там. Аз не съм тръгнала да демонстрирам колко си се обичаме с мъжа ми, очаквам и всички 1999 пола да не го правят.

Fearful
Направо недоумявам защо това нещо трябва да е част от откриването на олимпиадата??? (или не съм разбрала???), но е потресаващо.

# 17 472
Именно, за мен също е такова. И то не беше само това, но то ме фрапира най-много.

# 17 473
  • София
Ако не сте гледали откриването, по-добре хвърлете едно око, защото беше невероятно зрелище, фантастично, уникално и невиждано за мен!
От 4 часа шоу из цял Париж, моментът, който Рали споделя, беше 5 минути и отделно в едно от танцовите представления имаше 2 или 3 травестита сред останалите танцьори.
Това са трошиците, на които цялото хейтърство се нахвърли, а реално цялото откриване беше невероятен спектакъл, който си заслужаваше всяка минута!
Мен нищо от тези неща не ме подразни, но разбирам хората, на които не им е допаднало. Пиша единствено, за да не останете с впечатление, че това е бил акцента и да пропуснете да видите нещо наистина фантастично.

# 17 474
  • Ямбол
Това с двете момчета и момичето ми звучи като сцена от “Мечтатели” на Бертолучи, а там действието се развива в Париж.  Може и да бъркам, де, не съм гледала откриването : )).
Оплаквам се от пловдивските комари. Нахапаха мери през дрехите. Поне Хилса си струваше; беше епично, неповторимо и извънземно.

Общи условия

Активация на акаунт