Да се оплачем... 2024

• 1 987 471
  • 30 883
  •   3
Отговори
# 17 445
  • софия
   На 5 е малко детето. Уплашило се е. Но не е чак толкова малко, словесно е, разумно е, можете да разговаряте. Щом и вие имате куче, много ще помогне. Разхождайте го заедно, играйте заедно. Ако остане страхът, може и психолог да потърсите, но вероятно и без психолог ще се се справите.
  Остави ги тези "леенета". Как биха помогнали на детето?
Говорим си, показваме му, даваме за пример домашното куче, въпреки това не иска да чуе за друго куче, разграничава ги. Не мисля че би му навредило, на мен помогна преди години.

# 17 446
И моята голямата като беше  г/д на 5 г. имахме същата случка и да, заведохме я една съседка да й лее. Ами не знам плацебо ли какво ли, но е факт, че се успокои и повече паника не е имало, пу пу. Но не живеем в София, не мога да препоръчам.

# 17 447
  • Швейцария
Мале, показах писмото на един приятел полицай и каза, че дете не може да напише това. Децата не употрябяват думи като сантимент и звезда. Той каза, че това е възрастен чужденец (предвид грешките в граматиката, несигурния почерк, подбора на думи и писането на хартия), и със сигурност е луд. Каза ако получа второ писмо да отида в полицията. Уплаших се, само някой преследвач ми липсва...Няма повече да ви досаждам, само исках да споделя.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 05:18 от JennyBG

# 17 448
  • Washington,USA
Мале, показах писмото на един приятел полицай и каза, че дете не може да напише това. Децата не употрябяват думи като сантимент и звезда. Той каза, че това е възрастен чужденец (предвид грешките в граматиката, несигурния почерк, подбора на думи и писането на хартия), и със сигурност е луд. Каза ако получа второ писмо да отида в полицията. Уплаших се, само някой преследвач ми липсва...Няма повече да ви досаждам, само исках да споделя.

Докато го видях и на мен това ми дойде. Първата мисъл..
Внимавай да не е като моя откачалник с фалшивите профили. Четири години се пробва.

# 17 449
Пътуваме на малка почивка Велико Търново, Дряново, Елена, и за пореден път си мисля, че България е много богата на природа и на хора с добри сърца.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 08:37 от Класика

# 17 450
Пътуваме на малка почивка Велико Търново, Дряново, Елена, и за пореден път си казвам, че България е с много богата на природа и на хора с добри сърца.
Ние сме отседнали в Арбанаси.  След малко потегляме към Царевец. И Елена ми е блян.
Мога да се оплача,  че почивните дни са малко.

# 17 451
И аз се оплаквам,че почивните дни са ми малко.
От церемонията по откриването на игрите,някои неща не ги разбрах.Явно трябва да ми се обяснява какво виждам Изоставам
 със съвременните моди.

# 17 452
Смесени чувства ми остави откриването снощи. Колкото и да се имам за съвременна и толерантна, тази сценка с тримата, които се затвориха в стаята ме остави безмълвна. Ужас. То, че е факт -факт, ама защо е това натъртване и парадиране...

# 17 453
Пътуваме на малка почивка Велико Търново, Дряново, Елена, и за пореден път си казвам, че България е с много богата на природа и на хора с добри сърца.
Ние сме отседнали в Арбанаси.  След малко потегляме към Царевец. И Елена ми е блян.
Мога да се оплача,  че почивните дни са малко.
Ние сме на почивка в Арбанаси от 8ми.
Днес мисля към Разград да поемем

# 17 454
  • Germany
Оплаквам се, че не гледах откриването и сега ме гложди любопитството какво ви е притеснило Simple Smile Може ли някой да разкаже по-подробно?

# 17 455
Ей, голяма работа сме. Момичето така мило се похвали с интересно писмо. Дете било, дементен дядо бил, ненормалник бил. Ми може и някой 30 годишен модел на Прада да е.

# 17 456
  • София
рали, не гледах откриването, но постът ти ме впечатли. Разкажи, ако имаш време.

# 17 457
  • Washington,USA
На никого няма да помагам повече от и да правя за никой нищо. Тоя път даже ме розплакаха. Никой нищо не оценява.

# 17 458
  • sf
То за това си има приказка - Направи добро, изяж лайно.

# 17 459
Аз се извинявам, че насочих коментарите не в умилителна посока, но щом пък се е консултирала с полицай и това е мнението му значи не е толкова безобидно...

Общи условия

Активация на акаунт