Да се оплачем... 2024

• 1 987 265
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 550
  • София
От една реклама, не помня вече на кой шоколад беше. А, Мини ме е изпреварила.
Оф, пак почнаха жегите. Тамън се поосеферих малко.

# 17 551
На някой налагало ли му се е да транспортира урна с тленни останки от Германия?

# 17 552
  • Пловдив
За труп се изисква лицензирана траурна агенция. Но за урна - слагаш я в раницата и я прибираш.

# 17 553
Благодаря за съветите,явно ще се ходи пак на ендокринолог.Аз с килограмите съм горе-долу добре.170/72кг .Ендокриноложката каза да гълтам това ужасно лекарство 6м.и после изследвания за ИР.

# 17 554
XXXXOOOO

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 19:27 от abadjieva80

# 17 555
Не, не още. Но е...на път.
Днес ми е супер тъжно. Чухме се, каза каквото има..Нямам идея до кога .
Не ми се прави нищо, главата ме боли.
Ще мина и през това.

# 17 556
ravi, прегръдки Heart

# 17 557
  • 🌊
Mei Mei, успех, аз не успях 6 месеца, влияеше ми ужасно. Сега с новите изследвания ще помоля и за смяна на лекарството, защото отказвам трети път да минавам такъв ужас (както и хората покрай мен).
За пролактина стойностите ми бяха 565.7mlU/l при референтни 90.0 - 523.0, взеха го сутрин след като 20 минути бях в покой. Утре ще отида пак, защото... и аз не знам, искам да видя. 
Имам чувството, че нещото, което най-много ме стресна в цялата ситуация беше безплодието, защото съм наистина, наистина ужасена от това да не мога да имам биологично мои деца.

# 17 558
  • София
Рави, много съжалявам за това, през което преминавате Confused

Чебурашка, въобще не е вярно, ме не може да имаш деца. В началото пролактинът ми беше пъти над горната граница. Имам дете. Трябва ти добър ендокринолог, това е.

# 17 559
  • София
Рави, съжалявам. Прегръдка, много сили и кураж Cry

# 17 560
Рави, аз не прочетох какво си споделила и кой е починал, моля се само да не е млад човек и те прегръщам. За урна не съм запозната как стоят нещата, може би ще се иска някакъв документ като смъртен акт и от самият крематориум кой е в урната.

Свекърва ми ми вдигна яко нервите, хули Жаки че не и би звъняла, е как да звъни като всеки път са един поучителни монолози по 30 Мин и често я разплаква чак. Викам ако искаш да я накарам насила да ти се обажда, това ще те радва ли?
Ами да се била научила, че била длъжна, защото тя и е баба и не можело да прави само това, което и е приятно. И да съм и кажела че утре, като умре и да иска нямало да има как да и звъни…
Само че те не са близки, виждат се по 2 пъти в годината за по 2-3 дни, не я е гледала и 1 ден за 12 г. Тоест и като ходим не остава при нея в къщата и.
Та напрегнах се. Аз лично не желая никой да ми се обажда щото е” длъжен” Аз в повечето случаи и звъня по задължение, но не към нея, а да отменя мъжът ми. Много тегаво се общува с негативен човек.

# 17 561
Несериозна съм с изследванията. Сега, като ви чета така, как се изследвате и контролирате... Имам страхотен личен лекар. Малко е тип д-р Хаус, леко е смахнат, но е наистина добър лекар. Миналата година ми назначи едно "Метфогама", защото ми били завишени някакви нива на нещо си. По четвъртинка на ден. Аз не можах да нарежа така, бързо зарязах лечението. В добра спортна форма не съм. Но в добра форма, като за възрастта си, съм. А личният д-р Хаус все не нещо ме харесва. Матката ми каква била, единият ми бъбрек бил изтънял, все нещо ми намира, казах му, че е хипохондрик. Смя се. Не ме харесва този човек и това е. А аз съм си добре. Е, за важните неща го слушам, разбира се.

Р. S. Моля да ме извините, че съм писала това, преди да прочета. Неуместно е, сега, като прочетох. Няма да изтривам, ще оставя, написала съм го вече, но се извинявам.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 20:08 от Clotilde

# 17 562
ravi,съчувствия! Живота понякога е гаден.

# 17 563
Жаки, знаеш че си права. Защо се напрягаш? Близка са ни хората, с които имаме общи преживявания, не кръвна връзка само. Аз така не бях особено близка с едната ми баба. Студен човек беше, от генерацията, която е милвала децата си само когато спят. Баща ми ме  караше да ходя при нея да си говорим, за да не е самотна. Сигурно много неща можех да науча от нея, но насила хубост не става. Чудех се какво да и говоря и все мислех, че мога да си играя през това време. Не казвай нищо на детето. Бабата да беше положила усилия да спечели любов и уважение

# 17 564
Жаки, за жалост старите хора стават големи егоисти. Моята баба беше като твоята свекърва и все казваше, ама сякаш от яд ми го пожелаваше: "Един ден и на вас така няма да ви се обаждат!"
Ми, ако сме заслужили да не ми се обаждат, няма да ми се обаждат. То, във вселената има баланс.

Рави, съчувствам ти от все сърце!

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 21:44 от Michone

Общи условия

Активация на акаунт