, ама и той се умори, може би жегата ни умори. Беше приятно, най-вече защото няма това натягане, когато кажем, че ще идем, ние още от тук мислим да станем рано, да тръгнем навреме, тя към Враца почва да звъни къде сме, а то пътя като е затворен си е тегаво през селата, все пак не е магистрала. А мама, зарадва се де, тя ме беше ядосала, та не й бях говорила до вчера около 3 седмици някъде, и тя само проучваше ситуацията през сина ми - Майка ти още ли ми е сърдита? Аз, ако трябва да съм честна й се бях ядосала, но не бях чак сърдита, ама щом си го мисли, реших да й е за поука и покрай многото задачи просто не ми се говореше.
. Те иначе са модерни, сложиха си един климатик преди време, сестра ми им сложи още един, имат си баня и вътрешна тоалетна, интернет, мама става рано и си работи по градината до към 8, после отива за хляб и на кафе с такива като нея, като напече се прибира и седи на сянка и на интернет цял ден и следобед пак излиза да се занимава из градината, готвят си, с комшийки се отчитат коя какво е свършила.
Родил се е
Препоръчани теми