Да се оплачем... 2024

• 1 987 001
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 495
Как да не се занасяме, като са суеверия тия чужди традиции. Бас ловя, че и на главите си ще сложат червени прашки много хора, ако им кажат че това е традиция за много пари. Но стана забавна темата, което не е лошо

Обаче ми се ядат сарми. Но съм планувала за НГ да направя. Днес сме на калмари, а морска храна не ми е любимата Smirk

# 30 496
Оплаквам се,че съм на най-скучният детски рожден ден.От един час слушам само за манджи,кой какво ще облече и някви клюки за хора,които дори не съм чувала.Нямам търпение да носят тортата и да си ходим,добре че поне децата се забавляват.Сефте никоя майка не е от " моята порода".

# 30 497
  • Швейцария
Момичета, благодаря ви за стиснатите палци.Heart Exl Пристигнахме благополучно в София. Беше много уморително, но издъжах.

# 30 498
Аз от Коледа до сега всеки ден готвя и нищо не остава. Но никога не правя големи количества - колкото за едно ядене, ние не ядем по много като количество и така избягвам хвърлянето на храна...

# 30 499
Черпя ви с днешната ми разходка

# 30 500
  • Бургас
Красота, Сигме ! Красота!

# 30 501
Още ли мъдрите гащите?!?Grinning
Ние излизахме за малко, сега планирам да изрина кочината. Отново.
Я един въпрос. Тези очи какви са според вас? С ММ спорим. Не били сини според него. Синьо - зелени са според мен. Grinning

# 30 502
Пъстри бих казала. Много са красиви.

# 30 503
И според мен са пъстри.

# 30 504
Пъстри са очите. Може така да  останат. Променят се постоянно. Моите са такива и се влияят от настроение, времето, сезона, болести и какво ли не. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 30 505
  • под тепетата
Кърмиш ли ги още, че не помня, Марти? Ако не, ще си останат такива - пъстри и много красиви!
Моите също зависят и от настроението - кафяви или зелени.

# 30 506
Самопредлагам се за дояждане на манджи и аз, без претенции за град. Ще дойда с гащи на елхички. От това се оплаквам, не спирам да ям, страшна лакомия ме гони.

# 30 507
А не кърмя вече. Не знам, ММ е с пъстри очи, но са доста по - тъмни от тези. Каката ни е с така наречените hazel green, но тези на Матео не мога да го определя Grinning на Антонио пък съвсем, неговите са сиво - зелени.
Спомен нямам на каката кога си останаха, такива, каквито са сега. Май към годинката.
И ние дояждаме манджи,втръсна ми вече.

# 30 508
Присъединявам се с Grimozo да дойда да помогна с унищожаването на невкиснали манджи. Идвам с куче под мишница - ние ядем всичко на масата, кучето всичко де е паднало под масата. Един от нас ще ви оближе накрая за благодарност и хигиенизация /молете се да е кучето/ и изчезваме. Simple Smile

# 30 509
Сигма, качете се горе в планината, където е живял. Вълшебно място

Оплаквам се, че прочетох книгата си и ми се напълниха очите. Не исках да свършва

Общи условия

Активация на акаунт