Да се оплачем... 2024

• 1 986 881
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 540
И да не ходи на фитнес, млад е и вятър го вее, но такава контузия може да си докара...

# 30 541
Дорис, то изобщо не е годишно това изпълнение а абсолютно всеки път когато се събираме или пък когато не се събираме. И не е и само многото работа, ами все ние сме дето ще я уморим, защото все нещо някой направил дето нея я стресирало, абе докато не се почувстват всички виновни колко зле е тя не мирясва. То не е и "да я пусна да пасе", аз я виждам и че е наистина много агитирана и нито да я игнорирам, нито да я оставя да ми влиза под кожата с това - ще се чувствам зле и в двата случая, там печеливш ход няма.
Отдавна съм спряла да споделям неща с мен какво и що става, защото и моите неща ще я уморят и те. Аман. Намира си други, де. Аз на подкрепа не разчитам някаква, ами и ако аз не съм ОК, ме докарва до лудост с това на нея какво й е от това че аз не съм добре, като говоря и за оплаквания и обвинения в прав текст също, все едно че само с тая цел имам проблеми.
Токсично е това, съвсем сериозна бях като казах че съм като натровена после с дни.

# 30 542
  • Бургас
И да не ходи на фитнес, млад е и вятър го вее, но такава контузия може да си докара...
Те на фитнеса са правили крака само.
Ръката я пази.
Уж ми е умен и разумен и внимава, ама..... белите стават за секунди!

# 30 543
  • София
…осъзнавам, че с  моето заболяване и за донор вероятно не ставам вече.
Не ставаш, много ти е рано, млада си и имаш много път пред теб!
За другите оплаквания…свиркай си и да не ти пука Grinning

# 30 544
Натка, как те разбирам, едно към едно. Свела съм контактите до минимум. И още ми се иска да ги свия. Драма, интрига и всички за нещо са виновни.

# 30 545
Аз съм свела също до минимум, но пък се събираме от 3 различни населени места и когато ще сме всичките гледам да отида, защото иначе отрязвам също и сестра ми и нейното семейство за празника, а с тях и без това не можем да се събираме често. Но е тегаво и винаги ми коства много. Всеки път. И като са така два пъти през малък интервал, ми идва много и на мен, добре че е рядкост такова нещо.

# 30 546
Натка, като ви посрещне иска да я хвалите, не веднъж,, многократно! Кажете- леле, майко, ти се се убила от работа, къщата свети, а яденето е станало уникано, ако остане ми сложи от сармите! Това няколко пъти плюс- много се радваме, че ни събра, дано още дълго си ни жива да ни посрещаш така!
Това иска стрият човек, това ги топли, за това се стараят , като малки деца са искат шумни похвали и благодарности. Когато не ги получат се чувстват не оценени и започват да се сърдят.
Взе ми време да разбра защо свекърва ми хем иска да идем, хем се трепе да ни посрещане, хем задължително има цирк и рев в края на всеки празник. Аз и отпреди си ги мразех, но имам едни 4-5 “незабравими” Коледи с нея.
Тя НЕ умее да готви, ама не щото съм капризна, просто не се яде!
Има 2 неща които се преглъщат, казали сме че са ни любими само това са прави.
Също сме на диета! Всички! Ядем кат пилета!
Квото артиста го завива за у дома. В началото се опъвах да отказвам, пак цирк, сълзи.
Сега взимам всичко, благодарим няколко пъти всички.
И това е. После кутийката в коша. Тя щастлива, доволна, ние минали без панаири и те така.
Та опитайте с хвалби, може и майка ти да иска и очаква това за всичко.
За още съвети - как да оцелеем в бурята от празници - фолоу ми! 😂🙅

# 30 547
Натка, ама все едно и моята мама описваш Simple Smile Искат си хвалене това е.
Жаки, и аз така правех, ама жал ми е да ми сложи 6 пържоли + 2 резерва, 9 кюфтета, 3 пил. бутчета + поне 2 резерва, всичко е под бройка!!!, кутия торта, кутия баница, половин сготвена домашна кокошка /по нашия край я пълнят с ориз/, кутия сарми, кутийки със салати и всичкото това да го метна в коша, че стара храна не ядем, а да го взема да им угодим, че ще се разсърдят, това на тях им е количество за поне 2 - 3 седмици. Ми научи се и спря да слага. Днеска на сестра ми тиква й е давала да ми носи. Тиквата във Фантастико е 69 стотинки, аз купувам всяка седмица, тя ако няма, първо няма от къде да купи, чак на Монтана трябва да иде, второ да мъкне на ръка. Естествено, че ще й откажем и няма да я вземем. Тя ще си я изчисти, беше замразявала на нея 1 тиква й е за цяла зима достатъчна, те не ядат много. Човешки й обясних, че всеки път хвърляме храна и това е малоумно, което се случва и не искам повече да вземам храна, която ще изхвърля защото не можем да изядем с дни и тя да не готви количества като за армията. Аз като ходя у мама винаги ям по една супа и малко салата и съм до там, нито пържоли, нито баници ме блазнят.

# 30 548
Коте, моята не разбира от дума. Вярвай ми всичко сме опитали. Тя не приготвя количества каквито ти споменаваш. Някоя сарма като колет, малко изгоряла баница.
ММ се чуди от къде изобщо тоя ентусиазъм да готви на стари години, вика тя и като млада не е можела, баба му готвела, свекърва ми е имала работа.
Тя вика - аз на сина си като малък не готвех, сега ще  наваксам за внуците и така.
Тегаво е с възрастни хора, мен и нея ни делят 2 поколения, аз съм на 43, тя на 83…
Много ме е напрягала преди 20 г. Сега вече си избирам битките.
А и аз ще остарея, ще чакам сигурно деца и внуци, може би ще бутам кутийки.
А може и само коледни картички да им пращам и да им пускам по един Лъки Балдуин.
Ще видим. Живот.
Инак втори вариант по ме устройва 😂😅

# 30 549
Мама много се обижда като й кажа - добре, че нямаш снахи, че няма да те търпят. И тя започва - оооо, то като имам дъщери голяма работа, на нищо ме правите. Истината е, че е труден характер, много лесно се сърди, а е инатлива иначе. Да е жива и здрава, днес ме в развеселила с даровете дето ми е пратила Simple Smile

Ре, спах вчера следобяд, днес цял следобяд до 19:30 и сега ни овце, ни звезди ме приспиват, разглеждам коли, ма пак не ми се доспива Simple Smile

# 30 550
  • София
Коте, аз се събудих преди 10 минути, но легнах в 7 часа 🤣🤣🤣.  През деня явно пак ще придремна. Трябва да си оправя ритъма, но как, нямам представа.

# 30 551
При мен е 8 без 20, спах от 23 до 6! С едничко събуждане до ВЦ но пак заспах!
Пу пу, да н мий уроки! 2 дни спах! Без мелантонин,  лутеин и там квото пия като не спя няколко дни.

От сега ви моля за силни палци за утре ( 30-и) от към следобяда! Ще ви кажа кога да пускате!

# 30 552
Аз не съм заспивала още, то при мен зорът е заспиването.
И не сме спестили похвалите на моята родителка когато ходим, на не е от това. При нея са и заслужени, тя като ходим приготвя неща които знае че обичаме и ѝ се получават. Не че е чак такава невероятна готвачка, но и лоша не е в никакъв случай. Но се докарва до положение да я боли и да ѝ е зле, след което се държи направо злобно и грубо (което после отрича, разбира се) и това се очаква да е оправдание. Не че спира с намилането и през останалото време де, аз не помня кога последно съм я видяла да не е недоволна или да не се оплаква. Но тогава вече е грозна история. Файда че се хвърля да ме прегръща като си тръгвам, аз тогава вече искам да избягам.
Не е и чак толкова възрастна, умна жена е и по принцип се разбира с хората и всички много я уважават. Обаче нас на какво ни прави...

# 30 553
  • Швейцария
Оплаквам се, че ни спряха парното и топлата вода. Имало авария. Така ме посрещна София. Най-рано утре ще го пуснат. Отърчах и купих една духалка, ама никаква работа не върши, помещението е много голямо. Не мога да се изкъпя, а имам срещи. Мръсна ли ще си ходя, какво ще правя не знам.

# 30 554
Котлон и тенджера/ кана за топла вода/ леген и бързовар.
Не ми се мисли как ще стана в 6 ч.на 2.01 за работа.

Общи условия

Активация на акаунт