Да се оплачем... 2024

• 1 987 396
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 505
Не съм търсила тенденциозно клипчето, просто излезе във фийда, не чета по други теми и не подкрепям крайностите. Харесвам хората заради характерите им, например харесвам Люси Дяковска като такъв различен човек, готина е, свежа е, ако всички са като нея какво да ги коментира човек.

Споменахте Макрон. Ми живее си живота човека, да е седнал да се оплаква, че го хейтят? Напротив, поведението му е достойно.

# 17 506
  • на село
Аз и снощи писах, за мен това откриване на Олимпиадата беше много добро, определено ще го запомня.
Вярно, че пропусках тук- там, но въобще не обърнах внимание на всичките различности, гледах предимно отборите и много ме впечатлиха статуите на велики жени, които излизаха от постаменти, за някои не знаех нищо. Слушах предимно изпълненията на песни.
И огънят как премина през различни забележителности, споменаха и кражбата на Мона Лиза от италианец, който искал да я върне у дома и.
Беше интересно.

# 17 507
  • Швейцария
И мен ме притеснява това, че някой си е позволил да пусне това писмо в пощенската кутия и да го намери ММ. Този трябва да не е наред с главата. Еми да се надяваме да е дете. Но ако дойде второ, ще отидем в полицията. Тук полицаите са много добри, но в случая нищо не могат да направят, ако няма заплаха. Иначе сме под наем и няма камери. ММ не е биткаджия, но е много висок и мускулест и всява респект. Той ми се смее, че се притеснявам, но и аз преди съм имала горчив опит с преследвач и хич не беше смешно.

# 17 508
Снощи пихме бира, някои ядоха бургери. Аз се въздържах, защото момчетата пипаха всичко с ръце. Пари, хляб, месо… малко се погнусих, но пък за сметка на това изядох няколко шоколадови сладоледа и изпих май две кенчета с бира. Днес пък в най-големия пек ходихме на фестивал в нашето градче. Добре, че бяха сложили купички с вода, че нашето шише го забравихме в един ресторант….
Аз съм в една фб група, където пишат всякакви предимно жени и споделят интересни неща, та една американка от унгарски произход сподели, че е на фестивал в Чикаго и с брат си варят гулаш. Има състезание за най-вкусния гулаш, а тя е облечена с тениска, на която пише “palinka helps”. С други думи, ракията помага!
Та тази вечер с мъжа ми ще се почерпим, че ми се допи ракия (случва се много рядко). Имам Бургас 63 във фризера.
От това се оплаквам, че заради фб пост ще се опиянча, но карай!
Иначе на Попито ушите са почти нормални, но още не може в басейна и тя изобщо не е доволна…

# 17 509
  • sf
Ох, как искам да го намачкам това Попи! 🥰

# 17 510
Мама е в болница с пневмония. Имам нужда от вашите стиснати палци, много се страхувам.

# 17 511
Мама е в болница с пневмония. Имам нужда от вашите стиснати палци, много се страхувам.
Имаш всичките ми палци, Господ да помага,ще се оправи,ще видиш!

# 17 512
Оплаквам се, че не гледах откриването и сега ме гложди любопитството какво ви е притеснило Simple Smile Може ли някой да разкаже по-подробно?
Заповядай https://www.youtube.com/live/j-Ou-ggS718?si=gpTBRQeyQ_IQ-fLw

# 17 513
  • Швейцария
И аз стискам, ще се оправи!

# 17 514
Ева, стискам! Спокойно, ще видиш, че там бързо ще настъпи подобрение!

# 17 515
Ева стискам палци и аз. Бързо ще я овладеят пневмонията в болницата. Ще се възстанови майчето. Гуш и от мен.

# 17 516
Ева, чакам добри новини за майка ти Flowers Four Leaf Clover
Попито е голям бонбон! Ще издържи още малко без басейн, само да се излекува напълно. Бургас 63 е чудесно питие. Наздраве, Абаджиева!

# 17 517
  • София
Палчета, Ева.

# 17 518
Евче, бързо оздравяване на майка ти!

# 17 519
Ева, стискам палци!

Мен ме боли кръста в областта на бъбреците. На климатик естествено спахме и аз отвита, ММ с одеяло, че мрънкаше че му е студено. Сега докато се раздвижа съм като несмазана машина - мърдам със звук и пъшкане 🤪 Отделно главата ми тежи, дано кафето подобри ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт